Ervaringen Keuken-line keukens

Beoordeling: 4.5Keuken-line keukens is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.5 uit 5 sterren.

Ervaringen Keuken-line keukens? Alle Keuken-line keukens ervaringen. Van plan bij Keuken-line keukens in Zwijndrecht langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Keuken-line keukens.

Wat was uw ervaring met Keuken-line keukens in Zwijndrecht?
Uw ervaring met Keuken-line keukens plaatsen? Zelf snel een recensie voor Keuken-line keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen Keuken-line keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Keuken-line vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

 

Keuken-line keukens algemene informatie

Keuken-Line is een de keuken speciaalzaak met een showroom te vinden in Zwijndrecht. Al meer dan 25 jaar ontwerpen zij vanuit de Drechtsteden keukens voor particulieren en bedrijven. als het om losse artikelen of het ontwerp van een complete keuken gaat bent u goed bij Keuken-Line. Zelfs doen zij aan het plaatsen van keukens op schepen. Ook kunt u langs gaan bij de showroom in Zwijndrecht voor vele inspiratie. En niet alleen voor keukens bent u op het goede adres bij Keuken-line maar ook voor badkamer en toiletten. Ook kunt u er gratis parkeren voor de deur. Voor openingstijden en informatie kunt u naar de website van Keuken-Line

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  2 reviews & recensies Keuken-line keukens

  Beoordeling: 4.5Keuken-line keukens is 2 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4.5 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Keuken-line keukens:
   In januari 2016 zijn we intensief op zoek gegaan naar een keuken voor ons nieuwe huis wat in juni 2016 opgeleverd zou worden. Op diverse websites en keukenzaken hebben we informatie verzameld en gekeken naar de mogelijkheden van inbouwapparatuur, design en de nieuwste producten.
   Het is altijd lastig om op je gemak in een keukenzaak rond te kijken. Voor je ’t weet heb je een snelle jongen in pak achter je aan en krijg je -bij wijze van spreken – al een pen in de handen gedrukt om een offerte (“vrijblijvend”) te tekenen. Dit is ons diverse malen overkomen bij de “grote keuken leveranciers”. Zo niet bij Peter Oele van Keuken-Line. Wat een geweldige keukenzaak is dit: Keuken-Line, Hoveniersplein 2 in Zwijndrecht. Van begin tot het einde super goed geholpen door vakmensen (Peter en Gijs) die weten waar ze over praten en goed met de klant meedenken.
   Keuken-Line is relatief klein maar geeft wel een goede indruk van wat er allemaal te bieden is. Direct een professionele, no-nonsense aanpak, die ons overtuigde dat hier kwaliteit werd geleverd. En dat is dan ook gebleken. Je kunt op je gemak rondkijken en als je in gesprek raakt voelt dit prettig. Wat wij zelf ook heel erg waarderen is dat Peter Oele bij het ontwerp van de keuken heel goed rekening houdt met de ruimte waar de keuken is bedacht. Zo geeft hij advies op maat. De installatie van de keuken is uitgevoerd door Peter van Lent, een veteraan met een optimale vakmanschap en die zorgt voor een perfecte afwerking. De prijsstelling was overigens marktconform en goed in overeenstemming met het gebodene. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze kwaliteit langer plezier hebben dan met een duizend in een dozijn keuken van de “Keuken-Gigant”.
   Al met al zijn we sinds juni 2016 erg blij met onze keuken!! Keuken-Line is misschien “ietsje” duurder dan zo’n prijsknaller maar dan heb je ook echt het gevoel dat er rekening met je wensen wordt gehouden en oplossingen op maat geboden krijgt. We zijn ongelooflijk tevreden over de keuken van Keuken-Line. Mijn vrouw en ik vinden allebei dat het resultaat onze hooggespannen verwachtingen nog overtreft.
   Misschien ben je elders goedkoper uit, maar als je naar het totaalplaatje kijkt van o.a. kwaliteit, degelijkheid, service en betrouwbaarheid dan is dit echt een perfecte keuze. Bijzonder is nog te vermelden dat vele schippers de keuken aan boord van hun schip laten leveren en installeren door Keuken-Line vanwege de afwerking, hoge kwaliteit en een “no nonsens aanpak”.Een aanrader!

   Gerda Frerichs geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Keuken-line keukens:
   vakkundig geadviseerd door deze winkel in Zwijndrecht. na de verkoop zeer secuur met onze order omgegaan en binnen 1 dag was onze nieuwe keuken geplaatst. kortom, tevreden en staat nu na een lange tijd nog als een rots.

   henk geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden