Ervaringen Johan Bos keukens

Beoordeling: 2.5Johan Bos keukens is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.5 uit 5 sterren.

Ervaringen Johan Bos keukens? Hier vind u alle Johan Bos keukens ervaringen. Bent u van plan bij Johan Bos keukens in Haaksbergen langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Johan Bos keukens.

Ervaringen Johan Bos keukens? Wat was uw ervaring met Johan Bos keukens in Haaksbergen?
Uw ervaring met Johan Bos keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Johan Bos keukens! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Johan Bos keukens in Haaksbergen.

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Johan Bos keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.
De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Johan Bos keukens algemene informatiekeukenontwerp aan huis

Johan Bos is gespecialiseerd in keukens. En bieden zij vele soorten keukens aan zoals; Strak moderne, warm moderne, stijlvol moderne, klassiek landelijke en eigentijds landelijke keukens. Daarnaast heeft Johan Bos keukens een handje vol verschillende merken zoals; Studioline (siemens), ATAG, Quooker, Miele, Novy etc. Ook voor uw (keuken) renovatiewerkzaamheden kunt u hier terecht. Bekijk de website van Johan Bos keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

 

 

Top 4 keukens vergelijken
Goedkoopste keukens
Populairste keukenzaken
Prijs/kwaliteit vergelijken
Gratis keukenmagazines
600 pagina´s
Inspiratie & korting
Binnen enkele dagen in huis
Alle keukenzaken vinden
Per provincie
Per plaats
Reviews delen en lezen

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Tips keuken kopen ontvangen? (Binnen 24 uur)

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  2 reviews & recensies Johan Bos keukens

  Beoordeling: 2.5Johan Bos keukens is 2 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.5 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Johan Bos keukens:
   Slecht is nog zachtjes uitgedrukt. Koop hier nooit uw keuken. Wanneer u toch hier koopt zorg dan dat u het gehele bedrag pas hoeft te betalen wanneer u tevreden bent met de oplevering.

   Wij zitten nog steeds na bijna 9 maanden met beschadigingen aan onze keuken. Deze beschadigingen zitten er al vanaf het begin. Johan Bos keukens weigert het op te lossen. Wij hebben toen niet meer betaald dan 50%. Johan Bos keukens heeft een incasso traject ingezet. Wij hebben foto’s van de schades die er vanaf het begin waren en ook appjes en mails dat Johan Bos keuken het zou herstellen. Johan Bos keukens heeft toch besloten het incassotraject door te zetten met dreigingen van een rechtzaak. Wij hebben besloten het dan maar een rechtzaak te laten worden. Nu krijgt ik net het bericht dat ze schikken met mijn voorstel. Kwijtschelding van de incasso en deurwaarderskosten plus 10% korting op de factuur.

   Johan Bos keukens had beter voor het incassotraject met een voorstel kunnen komen. Had een hoop elende kunnen besparen. Plus het feit dat hij vanuit ons negatieve beoordelingen krijgt.

   Roy Bonhke geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Johan Bos keukens:
   De verkoper speelde goed in op onze wensen en zorgde voor een passend advies. Bijna al onze wensen waren gerealiseerd in het ontwerp, het enige nadeel is dat de prijs hoger was dan ons budget. Enkele aanpassingen gedaan en toen een geschikte keuken binnen ons budget ontworpen en de daarbij behorende handtekening gezet. Nu wachten op de levering.

   Annieh anoniehmous geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden