Ervaringen Janssen keukens en bad

Beoordeling: 3.21Janssen keukens en bad is 14 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.21 uit 5 sterren.

Ervaringen Janssen keukens en bad? Hier vind u alle Janssen keukens en bad ervaringen. Bent u van plan bij Janssen keukens in Weert langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Janssen keukens.

Ervaringen Janssen keukens? Wat was uw ervaring met Janssen keukens en bad in Weert?
Uw ervaring met Janssen keukens en bad plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Janssen keukens! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Janssen keukens in Weert.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Janssen keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Janssen keukens en bad algemene informatie

Janssen keukens en bad heeft één vestiging gevestigd in Weert, in Nederland. Wordt uw keuken alleen een plek om te gaan koken? Of wordt uw keuken een woonkeuken, waar u uren lang met elkaar kan doorbrengen? U krijgt van Janssen keukens alvast een keukenselectie te zien ter inspiratie van klassieke tot landelijke keukens. Bespreek uw wensen en hoe uw droomkeuken eruit moet komen te zien. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Janssen keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  14 reviews & recensies Janssen keukens en bad

  Beoordeling: 3.21Janssen keukens en bad is 14 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.21 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Janssen keukens en bad:
   Vorig jaar augustus een badkamer gekocht die ze eind maart 2020 zouden plaatsen. Na de aanbetaling en tekenen van de koopovereenkomst begon de ellende. Afspraken die niet werden nagekomen, toezeggingen die niet nagekomen werden en ga zo maar door. Reageerden niet meer op telefoontjes en mail. Enige oplossing was uiteindelijk vanaf maart 2020 de communicatie via de rechtsbijstand te laten lopen waar ze ook totaal niet op reageerden. Ons alleen maar aan het lijntje houden tot ze uiteindelijk failliet gingen. Alles ligt bij de curator, maar je staat achteraan in de rij, dus mijn aanbetaling ben ik kwijt. Nu is er een doorstart gemaakt door dezelfde eigenaressen. De conclusie om hier wel of niet te kopen is niet meer zo moeilijk denk ik. Zelfs die ene ster zijn ze niet waard, maar anders kan ik dit niet posten.

   Peter geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Janssen keukens en bad:
   Super tevreden op onze nieuwe keuken. Fijne monteur die weet waar hij het over heeft.

   Mwph van duren geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Janssen keukens en bad:
   Afrader trap er niet in. Mooie showroom en daar staan mooie keukens. Echter houdt het dan ook al snel op. Op facebook zijn de recensies van de medewerkers zelf. Daar kwam ik helaas te laat achter. Geen communicatie vanuit het bedrijf. Moet overal achterna bellen. In september 2019 mijn keuken besteld en werd pas 3 weken geleden geleverd. Afwerking laat te wensen over.

   Reinier Peters geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4.   schrijft over Janssen keukens en bad:
   Janssen home living weert: Op 23 augustus zou de keuken worden geïnstalleerd. Afgesproken was dar er een handgemaskte besteklade zou worden geleverd, De verkoopster Wendy had een voorbeeld in de winkel laten zien. Bij de installatie pastte de 90 CM laden niet ivm met de afzuiging op de inductie kookplaat. Monteur Renee beloofde dat er een tekening zou worden gemaakt van de nieuwe lade met uitsparing, zodat deze onder de kookplaat paste. Het gat dat hij in de afzuiging voor de kastjes eronder had gemaakt was te laag dus er zouden nieuwe kasten worden besteld evenals dat er een witte hoge kast verkeerd was geleverd dit moest een grijze zijn. Ook de spatplinten en de vensterbanken in het materiaal van de aanrecht zijn niet geleverd. Na veel bellen werd en twee maal langs gaan voor een nieuwe afspraak om de keuken af te maken zou vervolgens de derde week van november de laatste kast worden geleverd. Uiteindelijk werd op 19december de keuken verder geinstalleerd
   De twee laden onder de kookplaat werden met een haakse slijper afgezaagd niet afgewerkt, dus het verband is uit de laden de randen zijn scherp en de achterkant van de lades zijn open waardoor er alles uit kan vallen. De lades sluiten niet en steken aan de onderzijde een cm uit. Vervolgens werd er ook nog geschreven bij het afleverformulier dat zij de lade op de nestmogelijke wijze hebben geïnstalleerd. Vervolgens is de afzuiging in de kast neergezet en niet keurig geinstalleerd op de bovenste plank
   De plint bij de vriezer is niet uitgezaagd waardoor de warmte niet weg kan en de koelkast en vriezer staan niey in een lijn mey de rest van de keuken. De garanties heb ik niet ontvangen en een deel van de gebruiksaanwijzing van de apparaten ontbreekt. De vensterbanken en plinten zijn niet geleverd. Ik heb de firma twee weken de gelenhied gegeven om dit op te lossen maar geen reactie meer gekregen.

   Van Houts geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5.   schrijft over Janssen keukens en bad:
   Erg fijn geholpen door de heren van deze keukenzaak. Heb inmiddels mijn droomkeuken in gebruik en hij is nog mooier dan op de 3d tekeningen.

   L.Parren geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6.   schrijft over Janssen keukens en bad:
   Wauw wat een mooie keukens hebben ze hier. Wij zijn echt dol gelukkig met onze nieuwe keuken. Binnenkort komen we zeker terug voor de badkamer, maar eerst even sparen 🙂

   Esmee Peeters geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  7.   schrijft over Janssen keukens en bad:
   Erg slecht, wat een onprofessioneel bedrijf! Half mei 2017 zijn we akkoord gegaan met de offerte voor een nieuwe keuken. Levering na zelf tig keer bellen uiteindelijk op 2 september. Maar, er werd geen koelkast meegeleverd en alle binnenladen ontbraken. 5 weken later kunnen ze het afmaken, maar wederom ontbreken geleiderails, kunnen de laden niet geplaatst worden. 21 december komt wederom een monteur. Ook nu ontbreekt e.e.a.. Hopeloos. Zal wel weer minimaal 5 weken gaan duren vrees ik. Ik ben er inmiddels helemaal klaar mee! Iedereen die overweegt hier iets te kopen, blijf er weg!

   Jolanda geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8.   schrijft over Janssen keukens en bad:
   Wij hebben zojuist de tweede keuken (in 30 jaar) door Janssen laten plaatsen. Weer zo netjes als de eerste keer. Verkoper Richard kwam persoonlijk kijken tijdens de montage. Dat is ook echt wat we zochten!

   Peters geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  9.   schrijft over Janssen keukens en bad:
   Waardeloos bedrijf, afspraken komen ze niet na, zodra de handtekening onder de order staat is alle klantvriendelijk weg.

   Maarten geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  10.   schrijft over Janssen keukens en bad:
   We hebben vandaag ons derde keuken geleverd gekregen van Janssen Keukens. Weer goed!

   Simon Peters geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  11.   schrijft over Janssen keukens en bad:
   Wij hebben afgelopen 3 weken de keuken en de badkamer laten vervangen door Janssen Keukens & Bad. Heel netjes gegaan. De verkoper kwam twee keer per week kijken of alles naar wens was. We zijn heel heel tevreden!!!

   Peter B. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12.   schrijft over Janssen keukens en bad:
   Eerlijke prijs voor een eerlijk product!!

   Vester geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  13.   schrijft over Janssen keukens en bad:
   Afgelopen week is bij ons de keuken geleverd. Heel netjes gegaan. Ik zag met schoonmaken dat er 1 deurtje niet netjes was gesteld. Ik heb gebeld. In verband met de carnavalsvakantie waren alle monteurs vrij. Verkoper Richard is na zijn werk nog langs gekomen en heeft de deur zelf gesteld. TOP!!

   Ingrid geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  14.   schrijft over Janssen keukens en bad:
   slecht behandelt, geen oplevering, afspraak niet nagekomen, zelf overal achteraan bellen, bij defect zelf de groothandel / leverancier moeten bellen en zelf alles in het duits of engels afspreken en regelen.

   enige wat goed was was de prijs van het totaal maar achteraf weten we ook waarom dat dus was….

   janssen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden