Ervaringen Harry Kuys Keukens

Beoordeling: 4Harry Kuys Keukens is 4 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4 uit 5 sterren.

Ervaringen Harry Kuys Keukens? Alle Harry Kuys Keukens ervaringen. Van plan bij Harry Kuys Keukens in Nieuwkuyk langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Harry Kuys Keukens.

Wat was uw ervaring met Harry Kuys keukens in Nieuwkuijk?
Wilt u zelf ook een recensie voor Harry Kuys Keukens plaatsen? Makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen Harry Kuys Keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

 

 

Harry Kuys Keukens algemene informatie

Harry Kuys Keukens verkoopt keukens, maar doet daarnaast ook stucadoors en timmerwerk. Aangesloten bij het CBW waardoor uw aanbetaling gegarandeerd is. Harry Kuys heeft één vestiging in Nieuwkuyk, Nederland. Harry Kuys keukens staan bekend om de kwaliteit leverheid en betrouwbaarheid. Bekijk hier de website. Harry Kuys Keukens is onderdeel van Uw KeukenSpeciaalzaak, een samenwerkingsverband van 25 betere zelfstandige keukenzaken.

4 reviews & recensies Harry Kuys Keukens

Beoordeling: 4Harry Kuys Keukens is 4 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Harry Kuys Keukens:
  Nog steeds verliefd op onze keuken. De moderne maar toch klassieke uitstraling is precies wat wij wilden. Wij hebben destijds, verspreid over een paar maanden, aan meer dan 11 verschillende keukenboeren een bezoek gebracht. Veel mooie keukens gezien, veel verschil in kwaliteit gezien en veel verschil in service ervaren. Toch hadden wij bij het zien van al die mooie keukens niet het idee dat het helemaal aansloot bij onze smaak. Net te modern of juist tegen het oubollige aan.
  Kuys keukens sprong eruit. We hadden voor het eerst het idee dat er geluisterd werd naar onze wensen en onze stijl werd begrepen.

  Ervaring Kuys geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Harry Kuys Keukens:
  Het mag ook eens gezegd worden dat het fijn is dat je geen kleverige verkoper achter je aan hebt lopen vanaf het moment dat je binnenkomt!

  Jordy geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Harry Kuys Keukens:
  Wij wilden graag een nieuwe keuken, maar we hadden niet zo groot budget. Daarom zaten we aan renoveren te denken. Na een bezoek te hebben gebracht bij Harry Kuys Keukens werd ons geadviseerd dat we beter voor een nieuwe keuken konden gaan i.p.v. te renoveren. de kosten bij een renovatie bleek achteraf toch hoger uit te vallen dan we dachten. Doordat de verkoper goed met ons meedacht wat de mogelijkheden allemaal waren met ons budget. Gaf dit ons een prettig en vertrouwd gevoel. Helemaal top!

  Willem geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 4.   schrijft over Harry Kuys Keukens:
  Prettige persoonlijke benadering bij Harry Kruys keukens. Ik voelde me al snel op mijn gemak en kreeg nergens het idee dat iemand me een poot probeerde uit te draaien. Ik kom zeker terug!

  Wapenaar geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden