Ervaringen Coenenspark Keukens

Beoordeling: 3.6Coenenspark Keukens is 5 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.6 uit 5 sterren.

Ervaringen Coenenspark Keukens? Alle Coenenspark Keukens ervaringen. Van plan bij Coenenspark Keukens in Zutphen langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Coenenspark Keukens.

Wat was uw ervaring met Coenenspark keukens in Zutphen?
Uw ervaring met Coenenspark keukens plaatsen? Zelf snel een recensie voor Coenenspark keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen Coenenspark Keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

 

Coenenspark Keukens algemene informatie

Coenenspark Keukens heeft één vestiging in Zutphen, Nederland. Coenenspark is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in keukens en sanitair. Uw wensen worden vertaald naar meerdere verrassende ontwerpen, waarbij design en functionaliteit in perfecte harmonie zijn. Dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van vormgeving en ergonomisch verantwoorde speelruimte, zorgen zij voor een keuken naar uw wens.

Bent u benieuwd? Bekijk hier de website.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  5 reviews & recensies Coenenspark Keukens

  Beoordeling: 3.6Coenenspark Keukens is 5 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.6 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Coenenspark Keukens:
   Showroom badkamer meubel gekocht met wastafel en spiegels. Bij thuiskomst bleek scheur in wastafel, welke aan de onderkant was gerepareerd. Na reclame bij Coenenspark werd gesteld dat functionaliteit van wastafel goed was. Door bedrijf was geen melding gemaakt van scheur. Wij komen niet terug bij dit onbetrouwbaar bedrijf.

   Carolien geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Coenenspark Keukens:
   Vriendelijk ontvangen en rustig kunnen rondkijken. Goede indruk gekregen.
   Ze komen betrouwbaar over, weinig op internet te vinden over dit bedrijf.

   Paling geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Coenenspark Keukens:
   EIndelijk! Een bedrijf duidelijk uitlegt wat een keuken kopen inhoud zonder onnodig veel druk op het verkopen te leggen. We kunnen ons geld maar een keer uitgeven en hebben de juiste keuze gemaakt door hier te kopen. Staat na maanden nog steeds zoals de keuken geplaatst is.

   Anja geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4.   schrijft over Coenenspark Keukens:
   Met een eigen ontwerp op zak naar Coenenspark Keukens getrokken en deze samen met de keukenadviseur vertaald naar een realistisch design. Hoewel het eindontwerp geweldig mooi is, kwamen we daar niet zonder slag of stoot. Ook al weet je dat niet alles haalbaar is, is het toch heel lastig om onpraktische zaken uit je eigen design los te laten. Je bent er al zó aan gewend… Nu zit ik thuis met het ontwerp, ik laat het nog even op me inwerken en dan ga ik zeer waarschijnlijk eind deze week terug om alles af te ronden. De vooruitzichten zijn goed.

   Bleeker geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  5.   schrijft over Coenenspark Keukens:
   Onze nieuwe keuken hebben we bij ons in Zutphen gevonden bij Coenenspark. De badkamer kwam daar ook een aantal jaar geleden ook al vandaan en aangezien die nog steeds met plezier wordt gebruikt zij we ook voor de keuken logischerwijs eerst naar hun gegaan. Het was meteen raak en er is een karakteristiek ontwerp gemaakt dat al onze wensen afvinkt. Sinds een klein maandje staat de keuken en hij levert minstens zoveel plezier op als we hadden verwacht. Dat er dan bij het plaatsen een paar probleempjes opstaken doet daar geen afbreuk aan voor ons.

   Jon geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden