Ervaringen Boco keukens

Beoordeling: 5Boco keukens is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.

Ervaringen Boco keukens? Hier vind u alle Boco keukens ervaringen. Bent u van plan bij Boco keukens in Zutphen langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Boco keukens.

Ervaringen Boco keukens? Wat was uw ervaring met Boco keukens in Zutphen?
Uw ervaring met Boco keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Boco keukens! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Boco keukens in Zutphen.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Boco keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Boco keukens algemene informatie

Boco Keukens heeft één vestiging gevestigd in Zutphen, in Nederland. Boco Keukens is een al een gevestigd begrip in Zutphen met meer dan 30 jaar ervaring krijgt u bij Boco keukens altijd een deskundig en professioneel advies. Boco keukens is zo  bekend om een aantal redenen hun secure en ambachtelijke vakmanschap hun uitstekende service en aandacht voor detail. Bezoek de showroom in Zutphen en doe inspiratie op uit de vele nieuwe keukens die in de showroom staan. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Boco keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden of maak een afspraak zodat de adviseur alle tijd voor u kan inplannen.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  2 reviews & recensies Boco keukens

  Beoordeling: 5Boco keukens is 2 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 5 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Boco keukens:
   Ervaring Boco keukens Zutphen: Wij zijn uitstekend geholpen. Bij de keuze heeft men ons geweldig geadviseerd aangezien wij nogal in lengte verschillen. De ruimte is nu optimaal benut. Er werd totaal geen druk op ons uitgeoefend om tot een beslissing tekomen.
   Onze ‘oude’ keuken (20 jaar) kwam ook van Boco en staat nu weer voor jaren bij andere mensen. Kwaliteit, exclusiviteit en betaalbaar!

   Anton en Margriet geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Boco keukens:
   Na 17 jaar breekt een handgreep af van de afdekplaat van de inbouw Siemens vaatwasser. Het juiste formaat schroef is in de gespecialiseerde ijzerhandel niet te krijgen; kennelijk op maat gemaakt. Wat nu? De keukenzaak die hem leverde is failliet, maar wij herinneren ons het keukenmerk Eggersmann. Die is niet failliet en via het web komen wij uit bij Boco Keukens in Zutphen. Direct gebeld, maar die heeft de schroef ook niet meer. Zal navraag doen bij de monteur. Ook die heeft ze niet meer. Dan belooft men de fabriek te bellen. Paar dagen later worden we teruggebeld. Ja, die heeft er nog drie. En men legt ook uit hoe we de afdekplaat moeten losmaken. Paar dagen later post uit Zutphen. Met drie schroeven. Gratis. Met hun aanwijzingen zomaar gemonteerd. Hulde voor de service van Boco Keukens in Zutphen!
   Fam. Postma, Epe

   fam. Postma geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden