Ervaringen Belmar keukens

Beoordeling: 2.5Belmar keukens is 4 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.5 uit 5 sterren.

Ervaringen Belmar keukens? Hier vind u alle Belmar keukens ervaringen. Bent u van plan bij Belmar keukens in Dordrecht langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Belmar keukens.

Ervaringen Belmar keukens? Wat was uw ervaring met Belmar keukens in Dordrecht?
Uw ervaring met Belmar keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Belmar keukens! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Belmar keukens in Dordrecht.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Belmar keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Belmar keukens algemene informatie

Belmar Keukens heeft één vestiging gevestigd in Dordrecht, in Nederland. Belmar keukens geeft niet alleen een ontwerp op maat en goed advies, maar zij kunnen desgewenst de gehele montage en installatie van uw nieuwe keuken verzorgen. Eigenlijk zou u zelf even met eigen ogen komen kijken naar de showroomkeuken. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Belmar keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  4 reviews & recensies Belmar keukens

  Beoordeling: 2.5Belmar keukens is 4 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.5 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Belmar keukens:
   Wij gingen naar Belmar omdat we dachten dat daar deskundig advies gegeven werd. Na een fijn gesprek en ons inziens een goede deal, kochten wij daar een roomwitte keuken zonder apparatuur. en zonder aanrechtblad a 5200,00 euro.
   Bij levering hebben wij notabene als 60+ers geholpen de keuken naar binnen te sjouwen, want er was maar één jonge jongen die de keuken kwam brengen.
   Bij plaatsing zagen wij dat de frontstukken en afwijkende kleur hadden (spierwit). Zogezegd een vlag op een strontschuit! Er was tijdens adviesgesprek niets over besproken. Logischerwijs nemen wij als leek aan, dat alle frontstukken dezelfde kleur zouden hebben. We hebben niet eens de keuze gehad.
   Toen wij bij Belmar langs gingen om ons probleem te melden, zei de verkoper dat wij de keuken al heel goedkoop hadden en wij het onderste uit de kan wilden.
   Wij moesten alsnog nieuwe frontstukken op kleur erbij bestellen á 150,00 euro.
   Een beetje service had wel op zijn plaats geweest.

   F. Zeevaart geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Belmar keukens:
   van A tot Z goed geregeld !

   Vincent geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Belmar keukens:
   Deze zaak bezocht in november 2017 omdat ik een nieuwe wc,keuken en badcel wilde.
   Afspraak gemaakt voor eerste offerte van de wc.
   Verkoper had er duidelijk geen zin in.
   Vertelde dat de wc pas in mei ( 6 maanden later) geplaatst kon worden.
   Hier kom ik nooit meer.
   Bij andere zaak mijn bestelling gedaan.

   Margriet Broere geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  4.   schrijft over Belmar keukens:
   Bij het plaatsen van de keuken werd de vaatwasser geforceerd omdat de kast die ze zelf gemaakt hadden, te klein was. Daardoor is de deur van het toestel verwrongen en geeft dit lekken & foutmeldingen als gevolg. Het toestel werkt daardoor niet naar behoren. Ik kan dus mijn duur toestel van 800€ niet gebruiken, ik moet met de hand afwassen! De dampkap doet het prima in stand 1,2 en 3, bij 4 stopt die echter terwijl we een open keuken hebben… Er is een schroef door 1 van de panelen gegaan waardoor we die nu zien. De 2 combi-ovens werden veel te hoog geplaatst waardoor ik op mijn tippen moet staan terwijl ik toch 1m83 ben ! We zijn nu 3 jaar later en geen stap verder. Belmar doet helemaal niets om hun eigen fouten recht te zetten ! Ondanks alle mails &; telefoons weigeren ze zelfs te komen kijken… Dus jullie zijn gewaarschuwd dat ze hun kopers gewoon in de kou laten staan eens de factuur betaald is…

   Jane Cosyn geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden