Ervaringen Basic keukens

Beoordeling: 2.4Basic keukens is 5 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.4 uit 5 sterren.

Ervaringen Basic keukens? Hier vind u alle Basic keukens ervaringen. Bent u van plan bij Basic keukens in Alkmaar langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Basic keukens.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Basic keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Basic keukens algemene informatie

Basic keukens heeft een grote collectie keukens, van verschillende stijlen. Ook is het een optie bij Basic keukens om voor los apparatuur te kiezen, denk dan aan: Gaskookplaat, Vaatwasser, Combi-over magnetron, inductie kookplaat etc. Hier bieden zij u 10 jaar garantie en is het CBW erkend. Bij Basic keukens bent u verzekerd van echte Duitse kwaliteitskeukens en vakkundige montage tegen direct de laagste prijs. Alle keukens worden op maat gemaakt. Ook heeft Basic keukens een snelle levertijd.

Bekijk de website van Basic keukens voor meer informatie, tips, foto’s, waar Basic keukens gevestigd is en de openingstijden.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  5 reviews & recensies Basic keukens

  Beoordeling: 2.4Basic keukens is 5 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.4 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Basic keukens:
   Wij hebben ook onze keuken bij Basic keuken in Alkmaar gekocht. We waren heel tevreden over de ontvangst en de uitleg bij de offerte. Overal werd goed de tijd voor genomen. Na een week besloten we hier onze keuken te bestellen. Er was veel keus en de prijs viel ons ook alles mee.
   De levertijd was 6 weken, dus ook redelijk. Wij kregen wel een verkeerde apparatenkast, maar die werd direct opnieuw besteld en was een maand later binnen. Omdat wij zelf de keuken hebben geplaatst, was dat niet zo’n probleem.
   Ik herken wel het gebrek aan communicatie. Alles werd uiteindelijk keurig geregeld, maar even een telefoontje of een mailtje wat er gebeuren gaat, is wel prettig.

   Hendri geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Basic keukens:
   Mijn advies –> niet doen!!
   In oktober 2019 een keuken gekocht bij de vestiging in Alkmaar (Koedijkerstraat 18 – Alkmaar).
   Montage door het bedrijf is mogelijk, maar in mijn geval moest ik hiervoor wel 5 maanden wachten, uiteindelijk heb ik de montage zelf geregeld.
   Bij de aflevering is er een verkeerde maat werkblad geleverd, wasbak beschadigd en de pasplint zat er niet bij. Meerdere keren gebeld en ge-maild, maar tot heden helaas geen reactie. We zijn inmiddels ruim 5 maanden verder.
   Erg teleurstellend, en mijn advies is dan ook om niet in zee te gaan met dit bedrijf.

   Bram geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Basic keukens:
   Wij zijn zeer tevreden over basic keukens alkmaar.
   Er werd veel tijd genomen voor het ontwerp, zijn 3 keer terug geweest. Uiteindelijk werd het een andere kleur ook daar werd weer opnieuw tijd voor genomen. Nu is sinds een paar weken de keuken geplaatst en zijn we er super blij mee. We hadden een paar punten er werd gelijk actie ondernomen .

   Familie Hes geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  4.   schrijft over Basic keukens:
   Hele teleurstellende ervaring met Basic Keukens uit Alkmaar. De keukenadviseur had mij goed geholpen, maar bleek opeens met pensioen. Bij het definitief in bestelling nemen van de keuken bleken diverse dingen niet mogelijk (maatvoering, opstelling) of waren verkeerd geadviseerd. De keuken is in april 2019 geplaatst (nieuwbouwhuis) en toen bleek het aansluitschema verkeerd opgegeven, waardoor hals over de kop een dure loodgieter de leidingen nog moest verleggen op mijn kosten. Excuses bleven uit. De keuken werd deels gemonteerd, afzuigkap en kastje gingen niet goed. ook de afvoer moest nog gedaan. Er zou snel iemand komen, maar die kwam natuurlijk niet. Veel beloftes die telkens niet waar werden gemaakt, of het duurde weer wekenlang. telkens zelf bellen. Ria is aardig maar weet de afspraken ook niet goed te monitoren. Nu voor de 6e keer weer contact gezocht waar de monteur blijft om het af te maken. Ik heb er echt HEEL VEEL SPIJT van dat ik met Basic Keukens Alkmaar in zee ben gegaan. Vrienden zijn ook afgehaakt na in 1e instantie heel plezierig te zijn geholpen.

   Van Santen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5.   schrijft over Basic keukens:
   Zoekend naar een keuken kwamen we terecht in basic keukens Alkmaar. We werden in eerste instantie goed geholpen en niet zo opdringerig wat we wel bij andere zaken hebben ervaren.
   Na bedenk tijd van een week hebben we voor dit bedrijf gekozen. Drie dagen voor plaatsing moest er betaald worden exclusief montage bedrag (hebben ze uitbesteed). Montage verliep netjes echter heeft basic keukens de verkeerde inductie plaat en kast deurtje geleverd ook ontbrak kalk filter tbv kolkend water kraan. Contact gezocht met Ria en die ging het allemaal regelen. Maar ja geld is binnen dus voor hun is de druk eraf! Na twee weken weer gebeld voor een status, na een maand weer zelf gebeld en moest ik heb verhaal opnieuw aan haar uitleggen en om welke onderdelen het ging en weer zeggen dat ik het niet zelf ging installeren (aantekeningen niet gemaakt), twee maanden weer ZELF contact gezocht. Al met al 1zijdige communicatie. Na vier maanden Michael aan de telefoon gehad(weer zelf contact gezocht) verhaal weer uit gelegd want Ria had niks in het systeem gezet. Hij ging het meteen regelen. Na een week belde hij dat alles liep alleen nog wachten op een kast deurtje met levertijd van 5 weken ongeveer Had maar ja hij werd geregeld en hij zocht contact(ook wel is lekker). Al met al hebben we onze keuken na een HALF jaar compleet.

   Kwaliteit en montage was goed
   Maar communicatie en klant gerichtheid (na het maken van ontwerp) kan RUIM verbetert worden en je mag ook wel verwachten als je geen hele speciale dingen heb dat het veel sneller compleet dient te zijn
   Erg jammer hierdoor ben ik niet te spreken over basic keukens

   Thomas geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden