Ervaringen Avanti Keukens

Beoordeling: 3.14Avanti Keukens is 7 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.14 uit 5 sterren.

Ervaringen Avanti keukens? Hier vind u alle Avanti keukens ervaringen. Bent u van plan bij Avanti keukens in Kesteren langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Avanti keukens.

Ervaringen Avanti keukens? Wat was uw ervaring met Avanti keukens in Kesteren?
Uw ervaring met Avanti keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Avanti keukens! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Avanti keukens in Kesteren.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Avanti keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

 Avanti keukens algemene informatie

Avanti keukens is gevesitgd in Kesteren. Avanti keukens is onderdeel van de DB groep en valt onder de keukenspeciaalzaak. Avanti levert de keukenmerken; Old Wood, Excellentic, DBasic-line en Residentic. Daarnaast heeft u bij Avanti keukens een grote keuze uit verschillende stijlen keukens van Landelijk tot Modern en Greeploos. Kom langs in de showroom en bekijk de keukens en het ruime aanbod. Bekijk de website van Avanti keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

7 reviews & recensies Avanti Keukens

Beoordeling: 3.14Avanti Keukens is 7 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.14 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Avanti Keukens:
  Je kent het wel, de verhalen dat er altijd iets mis gaat en er gedoe ontstaat op het moment dat je een nieuwe keuken koopt. Om deze reden goed onderzoek gedaan naar de diverse leveranciers en op basis van reviews uitgekomen bij Avanti keukens. Wat in eerste instantie een prettig 1e gesprek was, is de beslissing om voor Avant te kiezen uitgelopen op een ware nachtmerrie. Keuken in februari 2020 besteld en geplaatst in augustus. Wachttijd was voor ons geen probleem, we gingen voor kwaliteit en service. Na de koop ontstonden de problemen. Niet terugbellen als dit was beloofd, planken niet tijdig geleverd of een construct bedacht wat volgens hun monteurs niet goed te plaatsen was. En maar wachten en wachten en steeds zelf contact moeten zoeken. Na fout op fout 2 maanden geleden in de winkel geweest om te praten over een oplossing. Nu bijna 2 maanden later zouden de wandplanken eindelijk geplaatst worden en ja hoor, een kwartier voordat ze zouden komen worden we weer gebeld, er ontbreekt een plank dus ze komen niet. Alle begrip vanuit hun kant zogenaamd, maar ondertussen is eind mei 2021 de keuken van ruim 16.000 euro nog niet gereed. Maarja, ze zijn welwillend zoals ze zelf zeggen en leveren sevice tot in lengte van dagen. Tja, zo kan je het niet afronden van de afspraken ook noemen. Het duurt inderdaad tot in lengte van dagen.

  Een boze klant geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Avanti Keukens:
  Ondanks de goede ervaringen die ik hier lees, ben ik echt ontevreden over deze zaak. We werden geholpen door een jongeman die van alles wilde weten wat totaal niet te maken had met een keuken. Dit kwam erg onprettig over. Daarnaast hadden wij een budget gesteld, en om zo goed als binnen dat budget te blijven, stopte meneer er gewoon een aantal willekeurige apparaten in, zonder dat ook maar bij één apparaat tekst en uitleg werd gegeven. Waarom dit merk, en niet het andere? Ik kon op Google kijken wat de verschillen waren! Heel erg jammer, want we hebben er anderhalf uur voor gereden.

  Maridna geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Avanti Keukens:
  Onder ons budget van E 12.000 een prachtig luxe keuken gevonden. Ik moet zeggen dat de service mij over het algemeen goed is bevallen. Bij de montage had ik even een kort moment van twijfel. De aansluiting van de afvoer zat niet op de plek waar deze volgens de tekening zou moeten zitten. Dit is correct opgelost, de constructie werkt prima. Een prima en keurig resultaat.

  Creatieve monteur geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 4.   schrijft over Avanti Keukens:
  Prettig ontvangst en veel keuze in een ruime showroom, en wat ons opviel, geen keukenverkopers die direct in je nek lopen te hijgen. Nemen echt de tijd voor de klant, en wat ik als erg prettig ervaar is de transparante prijsopbouw, dit wordt samen met de klant gedaan, zo zie je direct wat alles kost.
  Nog niet besloten, maar we gaan hier zeker slagen!

  Jaap geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 5.   schrijft over Avanti Keukens:
  Prima advies en een verkoper die de tijd voor je neemt bij Avanti keukens.

  M geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 6.   schrijft over Avanti Keukens:
  Ervaring Avanti Kesteren: Zeer prettig oriënterend gesprek

  Martin geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 7.   schrijft over Avanti Keukens:
  De bouwstress heeft zich tijdens het bouwproject om zich heen gegrepen. Een huis bouwen kost je 10 jaar van je leven. Dank voor jullie geduld, begrip en alle oplossingen voor de keuken!

  Marjet geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden