Pelma Keukens Goes ervaringen

Beoordeling: 3.75 Pelma Keukens Goes is 4 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.75 uit 5 sterren.

Ervaringen Pelma keukens Goes? Hier vind u alle Pelma keukens ervaringen. Bent u van plan bij deze keukenwinkel in Goes langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Pelma keukens? Wat was uw ervaring?
Uw ervaring plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie. Dat is gemakkelijk en zo gedaan.

Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

keukenboeken thuis?

ervaringen van Pelma keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Pelma Keukens Goes ervaringen

deze keukenwinkel is onderdeel van de DB groep en valt onder de keukenspeciaalzaak. Daarnaast is Pelma keukens gespecialiseerd in keukens en biedt u een ruim assortiment van keukens aan.

Deze keukenwinkel streeft naar een hoge waardering van klanten en medewerkers. Benieuwd? Bekijk de website Pelma keukens >>> van Pelma keukens voor meer informatie, foto’s, tips en de openingstijden van de vestiging van Pelma keukens in Goes.

 

4 Pelma Keukens Goes ervaringen

Beoordeling: 3.75Pelma Keukens Goes ervaringen is 4 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.75 uit 5 sterren.
 1. Maartje   schrijft over Pelma Keukens Goes:
  Pelma heeft op dit moment mijn voorkeur. Met name omdat deze winkel veel keukens heeft naar mijn smaak. Met mijn partner hier geweest om ons te oriënteren . Als we het eens worden maken we een afspraak om een keuken te kiezen en uit te laten tekenen. Graag ontvang ik de keuken tips.

  Maartje geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 2. Bart   schrijft over Pelma Keukens Goes:
  “Altijd de voordeligste keuze” Pelma keukens is de eerste keukenzaak die ik heb bezocht. Vergelijking zal leren of deze stelling daadwerkelijk klopt.

  Bart geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 3. Harinck   schrijft over Pelma Keukens Goes:
  Mooie strakke keuken aangeschaft. Het afdekken tegen beschadiging van de vloer bij het plaatsen van de keuken , het zien van een fout door een monteur van een keukenkast, allemaal elementen waaraan je kunt zien hoe serieus dit bedrijf haar klanten neemt. Het was even wachten voor de levertijd, maar wij zijn tevreden.

  Harinck geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 4. molema   schrijft over Pelma Keukens Goes:
  eerste indruk was goed. goede adviezen gekregen bij deze pelma keukens in goes en heel wat wijzer. over paar maanden gaan wij de knoop doorhakken. intussen willen wij ook nog even in middelburg en roosendaal kijken naar keukens.

  molema geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar