Ervaring Houtsma keukens

Beoordeling: 3.32Houtsma keukens is 19 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.32 uit 5 sterren.

Ervaring Houtsma keukens? Alle Houtsma keukens ervaringen. Van plan bij Houtsma keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Houtsma keukens.

Wat was uw ervaring met Houtsma keukens? Deel en ontvang gouden tips!

Zelf snel een recensie voor Houtsma keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring. En ontvang gouden tips nieuwe keuken kopen in uw mailbox.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Houtsma keukens algemene informatie

Houtsma keukens bestond sinds 1932 en was een zeer strakke organisatie die ging voor tevreden klanten. Ze groeiden behoorlijk snel en de keukenwinkel was tevens bekend van het televisieprogramma Uitstel van executie. Houtsma keukens had een nieuw concept. Houtsma quick and easy keukens. Geen dure 3D keukenontwerpen en lange adviesgesprekken, maar gewoon snel een goedkope keuken regelen. Quick and easy keukens was Houtsma’s prijzenstunter. Naast Quick and easy had Houtsma keukens speciaal voor keukenrenovatie ook nog Quick and fix. Bij dit concept hielpen ze huishoudens met keukenrenovatie. Helaas bestaat Houtsma keukens niet meer.

Houtsma keukens vestigingen

Houtsma keukens heeft geen vestigingen meer.

Geef deze keukenzaak een review!

 Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

 Foto van uw keuken (optioneel):

*Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

19 reviews & recensies Houtsma keukens

Beoordeling: 3.32Houtsma keukens is 19 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.32 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Houtsma keukens:
  Ik heb eind 2004 een Houtsma keuken gekocht. Ik realiseer me dat dat een tijd geleden is. Maar nu laat de bekleding van de deurtjes los alsof de lijm helemaal verdroogd is. Wat is hieraan te doen? Ik hoor het graag van u.

  Maaike geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Houtsma keukens:
  Jaren geleden heeft de vorige eigenaar van mijn woning een keuken gekocht bij Houtsma Almere.
  De koolstof afzuigkap is van het merk “Houtsma Builtin” De filters zijn erg vervuild en mijn vraag is kunnen deze nog vernieuwd worden,  of kan het systeem geheel worden vervangen.
  In afwachting met vriendelijke groet,

  H. Hoogsma

  H. Hoogsma geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Houtsma keukens:
  Ik kreeg via huiseigenaar een nieuw keukenblok.Mijn oude bruynzeel blok had een midden plank en een dubbele. Wasbak.De oude was 34 jaar oud dus werd tijd voor een nieuw keukenblok .Maar nu mijn vraag ?Waarom had ik geen middenplank in het keuken blok ?En waarom hebben ze geen dubbele wasbakken meer? Ook het linkerfrondje is dikker als het rechterfrondje dat is zeer storend..Hoop wel dat u mij antwoord kunt geven op mijn vraag.Groeten van
  Mevr. Van Veen

  Mevr van Veen geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 4.   schrijft over Houtsma keukens:
  Ongeveer 39 jaar geleden hebben mijn vrouw en ik een keuken gekocht bij Houtsma op de hoek Sarphatistraat en de Funenstraat te Amsterdam. Wij zijn toen prima geholpen en de keuken gaat nu, inverband met veroudering, vervangen worden. Niet omdat hij dus na zoveel jaar niet meer voldiet. Ik weet trouwens het merk niet meer van het aanrecht blad maar het is onverwoestbaar.

  Freddie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 5.   schrijft over Houtsma keukens:
  ik heb een keuken van houtsma en nu heb ik een ladegeleider nodig . bestaande is stuk, filiaal Almere is dicht , hoe kom ik er nu aan. het is en type dat nergens te koop is Wim Cornelisse

  wim cornelisse geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 6.   schrijft over Houtsma keukens:
  Goeiedag,

  Ik heb iets van 5 jaar geleden een keuken laten plaatsen van houtsma keukens maar heb nieuwe roosters van me afzuig boven me keukenplaat nodig en me licht lampjes zijn stuk.( luchtfilters)
  Hoe kan ik aan nieuwe komen en welk model het is?
  Me lampjes weet ik ook niet open te krijgen, jullie enog idee?

  Vriendelijke groet
  Nadine

  Nadine geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 7.   schrijft over Houtsma keukens:
  Geachte heer mevrouw.
  Wij hebben 4jaar geleden een keuken gekocht bij houtsma keukens op de ceintuurbaan. De plaatsing door houtsma gedaan is niet naar wens verlopen. Hier heel veel over geklacht bij de de firma schats dit is de firma die de keuken heeft geplaatst en bij houtsma keukens.Hier is nooit wat aan gedaan.Toen ik een monteur nodig had voor mijn inbouwapparatuur van bauknecht sprak deze er schande van hoe alles was aan gesloten. Kan zelf niet eens bij het stopcontact van mijn inductie kookplaat komen dan moet eerst mij oven eruit.Het zijn echte prutsers zou niemand aanraden door deze mensen een keuken te laten plaatsen.

  Marja van eik geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 8.   schrijft over Houtsma keukens:
  Hello,
  About 3 or 4 years ago I ordered a kitchen from Houtsma which I am very pleased with. I ordered from a showroom in Amsterdam on the Ceintuurbaan which has now closed. I would like to order additional work tops and cabinets and have them installed and wondered where I can get these from. I do not know the brand of the kitchen but were hoping you would still have my order details on file. Is this something you can help me with?

  Thank you in advance for your cooperation.

  Grahme geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 9.   schrijft over Houtsma keukens:
  Iemand een idee waar ik terecht kan met vragen over Houtsma keukens?

  De folielaag op de fronten laten los.

  Rienstra L geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 10.   schrijft over Houtsma keukens:
  Ik wil graag 3 nieuwe keuken deuren bestellen maar Houtsma is failliet???
  Weet iemand waar ik ze nu kan bestellen???

  Vast bedankt!!

  Marga geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 11.   schrijft over Houtsma keukens:
  Geachte heer/dame, ik heb 10 jaar terug een keuken gekocht bij Houtsma keukens te Wieringenwerf. Ik ben nu op zoek naar een paar laderemmers . Mijn vraag is dus of u die heeft.
  b.v.d. B.Nieuwenhuizen

  B.Nieuwenhuizen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 12.   schrijft over Houtsma keukens:
  In 2003 hebben wij een keuken laten plaatsen in Almere- haven.
  Nu na 12 jaar is de keuken aan vervanging toe,,is het mogelijk om Alleen de keuken kastjes tevervangen?

  Yvonne K. geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 13.   schrijft over Houtsma keukens:
  gewoon simpel en gemakkelijk een keuken kopen. bij Houtsma keukens zaandam is dat bij mij precies zo gelopen. geen gedwongen gevoel gehad om te tekenen. en geen opdringerig gedrag bij de verkoper. de montage is het enige dat niet al te netjes verliep maar ook dat is uiteindelijk zoals gewenst verlopen.

  Hein geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 14.   schrijft over Houtsma keukens:
  de keuken kopen, het advies, de materialen, de keukenmontage, alles ging voortreffelijk bij houtsma keukens. wij waren zeker geen makkelijke klanten, maar houtsma heeft ons door alle onzekerheden geloodst. het enthousiasme van de verkoper heeft ons ook geholpen, we hadden gewoon een klik met de man. tevens waren wij tevreden over bruynzeel, maar die was ietsje duurder. twee offertes waren voor ons genoeg om de knoop door te hakken.

  A. Op der heide geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 15.   schrijft over Houtsma keukens:
  In Almere de Houstma Keukens showroom bezocht nadat we de brochure hadden besteld. Een keuken hoeft bij Houtsma lang niet zo duur te zijn als wij dachten en dat is maar goed ook, want nu hebben we extra geld kunnen steken in beter apparatuur en weten we zeker dat dit de keuken is die ook in de toekomst aan al onze wensen zal voldoen 🙂

  Grad geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 16.   schrijft over Houtsma keukens:
  houtsma keukens sliedrecht heeft ons aangenaam verrast! Met een keukenruimte waar wij niets mee konden, kwamen ze bij houtsma keukens met de perfecte oplossing, prijstechnisch aantrekkelijk en overall een ZEER goede en vooral betrouwbare indruk. De kans is groot dat wij hier gaan kopen.

  hermsen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 17.   schrijft over Houtsma keukens:
  Houtsma was te duur voor ons, maar had een nieuw concept..quickandeasykeukens omdat we er bij houtsma niet uitkwamen qua prijs, hebben ze ons aanbevolen om hier te kijken. Hier hebben we een keuken gekocht, wel van iets mindere kwaliteit, maar toch redelijk tevreden.

  Lennard geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 18.   schrijft over Houtsma keukens:
  Erg goed geholpen bij deze keukenzaak. Bij deze zaak durven ze ook dingen af te raden, iets wat ons een goed gevoel gaf. Een hele nette showroom, en de actie met de gratis boretti buitenkeuken die ze nu hebben zou ons goed van pas komen Er zijn echter meer keukenzaken waar we een goed gevoel bij kregen. Nu weer wat recensies lezen en kijken wat we gaan doen. Gelukkig spelen de plannen pas op langere termijn. Toch staat Houtsma nu al hoog aangeschreven bij ons.

  1968 geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 19.   schrijft over Houtsma keukens:
  Houtsma Keukens aan de Centuurbaan te Amsterdam zijn kundig en vriendelijk. Zij zijn bereid vrijblijvend een ontwerp te maken voor de nieuwe keuken. Voor een kleine keukenboer hebben ze een groot assortiment en claimen ze binnen 14 dagen na overeenkomst te leveren.

  versloot 1978 geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden