Ervaring Goedhart keukens

Beoordeling: 2.91Goedhart keukens is 11 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.91 uit 5 sterren.

Ervaring Goedhart keukens? Hier vind u alle Goedhart keukens ervaringen. Bent u van plan bij Goedhart keukens in Alphen aan den Rijn langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Goedhart keukens.

Ervaringen Goedhart keukens? Wat was uw ervaring met Goedhart keukens in Alphen aan den Rijn?
Uw ervaring met Goedhart keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Goedhart keukens! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Goedhart keukens in Alphen aan den Rijn.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Goedhart keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Goedhart keukens algemene informatie

Goedhart keukens is een luxe keukenwinkel en verkoopt onder andere SieMatic, Bribus keukens, Next125, Schuller keukens en Goedhart Excellent. Inmiddels overgenomen door Intermat keukens. Met het laatste merk, verkoopt Goedhart ambachtelijke handgemaakte keukens op maat. Goedhart keukens is vrij actief in nieuwbouwprojecten en werkt nauw samen met projectontwikkelaars en aannemers. Goedhart keukens heeft in de regio Alphen aan den Rijn een behoorlijk goede reputatie opgebouwd, mede dankzij de uitzonderlijk mooie showroom met de laatste trends in keukenland. Woont u in de regio Alphen aan den Rijn? Goedhart is zeker de moeite waard te bezoeken, omdat Goedhart meerdere keukenmerken heeft en iedereen er budgettair gezien zou kunnen slagen voor een nieuwe keuken. U word bij Goedhart van A tot Z geholpen. Ook word er rekening gehouden met uw situatie zodat Goedhart de beste keuken voor u kan maken. Bekijk de website van Goedhart keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  11 reviews & recensies Goedhart keukens

  Beoordeling: 2.91Goedhart keukens is 11 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.91 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Goedhart keukens:
   Wij hebben een keuken (€15.000) gekocht bij Goedhart keukens en waren vanaf het eerste gesprek tot het daadwerkelijk geplaatst worden van de keuken uitermate tevreden!

   Modern en strak. Hoogglans wit, greeploos i.c.m. een bargedeelte. Precies zoals we wilden.

   We zijn in het hele proces van het samenstellen van onze droomkeuken geholpen door Bianca. Uitermate vriendelijk, kennis en ervaring en altijd stipt met gemaakte afspraken. Altijd bereikbaar via de telefoon, via de mail of een persoonlijk contact in de showroom. Heel fijn.

   Het plaatsen van de keuken moest (door ons) op het laatste moment uitgesteld worden i.v.m. uitstel van oplevering van ons huis (drie maanden) en gelukkig kon hier probleemloos mee worden omgegaan.

   Monteur (Marcel) was een keurige, nette vakman en alles is volgens gemaakte afspraken opgeleverd en gemonteerd. Met heel veel plezier genieten we iedere dag van onze keuken. We hebben meerdere keukenzaken bezocht, maar Goedhart keukens voelde gelijk goed. Aanrader.

   Jan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Goedhart keukens:
   Wij kochten een keuken van SieMatic, Mevr. Van der Steen heeft ons daarbij uitstekend begeleid. De prijs was scherp. De nazorg is prima!

   E. Veringa geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Goedhart keukens:
   het leek allemaal goed. Wel onze keuken daar gekocht. Maar daarna kwam de ellende. Slechte monteur die alles hap snap even monteert. Daarna stond de halve keuken scheef. Registraties worden niet gedaan bij leverancier van keuken apparatuur ondanks 3x aangeven. Hebben we uiteindelijk zelf moeten regelen.
   Slechte voorlichting in de winkel, het idee nu achteraf van een makkelijke klant te zijn geweest met te veel goed vertrouwen. Ze maken gebruik van je onervarenheid, hoofdprijs betaald. Zeeeeer slechte service.

   L.n. geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4.   schrijft over Goedhart keukens:
   Onze siematic keuken is in april 2010 geplaatst door goedhart keukens.
   De verkoop en plaatsing hebben naar aller tevredenheid plaatsgevonden en wij keken er naar uit om nog jaren van onze prachtige taupe gekleurde keuken met siemens inbouwapparatuur te genieten.
   Vanaf september 2011 tot en met heden hebben wij de service monteurs al zeker 15 maal op de koffie mogen ontvangen om de volgende redenen :
   Fineer laag op alle!! kastjes laten los of gaan bobbelen en zijn ook allemaal al minimaal 1 x vervangen, siemens koffiezet apparaat 2 x gerepareerd, afwasmachine 1 x nieuwe printplaat, magnetron-oven combie nieuw knoppenpaneel.
   Goedhart heeft dit steeds proberen op te lossen maar zijn inmiddels gestopt met hun vestiging die overgenomen is door intermat mijdrecht.
   Zij zijn inmiddels 2 x geweest om wederom allerlei panelen te vervangen nu door een middels de nieuwste lasertechniek beplakte fronten te installeren.
   Tevens is er iemand van siematic geweest die dit nog NOOIT had gezien (ik wel bij een kennis en die werd er zo moe van dat hij het maar heeft gelaten) en verder nooit meer iets van de goede man vernomen.
   Wij hebben ongeveer 22.000 euro uitgegeven aan de keuken en verwachten (ongelukjes en een keer iets kapot daargelaten) dat wij er met vervanging van apparatuur toch wel een 8 tot 10 jaar van zouden mogen genieten.
   Aangezien het nu op enkele plaatsen weer los laat vragen wij ons af wat wij nog kunnen doen om zorgeloos te genieten van onze keuken.
   Wij man en vrouw hebben geen kinderen in huis en ook geen optrekkend vocht of iets dergelijks want dan zou de eikenvloer nu een skateboardbaan zijn geweest en dat is niet het geval.
   Na dit uiterst lange verhaal rest mij de vraag :
   Wat is uw oplossing?

   corine geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5.   schrijft over Goedhart keukens:
   De aankoop en montage zijn verlopen zoals je mag verwachten. De prijs van de Keller keuken viel perfect in ons begrootte budget.

   Daly geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6.   schrijft over Goedhart keukens:
   Hierbij waarschuw ik potentiële kopers om zeker geen Siematic keuken te kopen vanwege de inferieure kwaliteit. 6 jaar geleden op advies van de Aannemer van onze nieuwbouwwoning een Siematic keuken SC 66 LG gekocht bij projectleverancier Goedhart Keukens te Alphen aan den Rijn.
   Dit is een keuken met geïntegreerde handgrepen over de gehele breedte van de deurtjes.
   Dat vertrouwen is me helaas duur komen te staan. Ten eerste is Goedhart Keukens niet aangesloten bij de geschillencommissie en inmiddels overgenomen, dus vanuit de leverancier krijg je weinig tot geen ondersteuning. Ze treden enkel op als tussenpersoon naar Siematic, waarbij een aanbod om alle fronten (ander type) te vervangen voor circa 6000€ m.i. een schamel resultaat is. Benadering van Siematic is vrijwel onmogelijk en op hun contactformulier reageren ze niet, een klantenservice van niets dus.

   Wat is de klacht?
   Op ca de helft van de keukenfronten (deurtjes en laden) is vervorming in de onderlak opgetreden. Siematic constateerde op basis van de foto heel snel dat dit vochtproblemen waren, m.a.w eigen schuld. De keuken is onderhouden zoals in onderhoudsinstructie beschreven staat. Verder heeft zowel de verkoper als de Onderhoudsinstructie van Siematic niets gezegd over eventuele extreme vochtgevoeligheid. Siematic en/of Goedhart keukens zouden zich minimaal iets aan moeten trekken van het feit dat de garantietermijn weliswaar verlopen is maar zij zeker nog een verplichting hebben inzake het conformiteitbeginsel (gem. levensduur 15 jaar). Siematic stelt ook dat alle fronten vervangen moeten worden omdat het model SC 66 LG uit productie is en derhalve geen onderdelen meer geleverd kunnen worden. Dat is vreemd omdat 2015 nog showroommodellen verkocht werden en dus t/m 2014 ook het model nog normaal geleverd werd. In dat licht bezien is het zeker bedenkelijk dat er geen losse onderdelen meer
   geleverd kunnen worden, nog los van voor wie de kosten zijn. Bij de zoektocht naar een alternatieve oplossing kreeg ik al snel de bevestiging dat de constructie van Siematic niet deugd. De handgrepen worden koud op het basismateriaal (spaanplaat) bevestigd, en is dus extreem kwetsbaar voor vocht. Een goede Leverancier had mij dit model zeker niet geadviseerd en zich bij constatering beter ingespannen voor de klant. En als Siematic de kwaliteit hoog in het vaandel had staan hadden ze het probleem zeker anders aangepakt.

   Herman geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7.   schrijft over Goedhart keukens:
   Na de aanschaf van een dure nieuwe keuken met alle keukenapparatuur bij Goedhart keukens in Alphen ad Rijn ging na zes jaar de koelvriescombinatie kapot. Goedhart keukens liet ons totaal in de kou staan. Zij belden drie keer niet terug, nadat ze dit hadden toegezegd en lieten ons zitten. Wij konden volgens hen zelf contact opnemen met de fabrikant van de koelkast (Pelgrim).
   Met andere woorden: zoek het maar uit. Zij negeren wat er wettelijk bepaald is ten aanzien van consumentenrecht.
   Wat een slechte service!

   hr Ruijs geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8.   schrijft over Goedhart keukens:
   Door het zien van een immens mooie showroomkeuken bij goedhart keukens, hebben wij ons nieuwe huis op het laatste moment van indeling veranderd. De showroomkeuken staat prachtig! een kleine beschadiging echter, maar dat is bijna niet te voorkomen als je een showroomkeuken koopt. het is echt een mega groot ding!

   D.S. alphen aan den rijn geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  9.   schrijft over Goedhart keukens:
   Via ons nieuwbouwproject bij goedhart keukens in alphen aan den rijn terecht gekomen en een bezoek aan de showroom gemaakt. Eerste indruk is goed.

   michelle geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  10.   schrijft over Goedhart keukens:
   goedhart keukens heeft erg mooie keukens opgesteld staan. we gingen voor een simatic. Wel hoog segment, merk je ook aan de prijs. Zeer goede ontvangst in hun mooie showroom gehad. Hadden erg veel verstand van mooi ontwerpen maken, ik begreep echter niets van de offerte. het is even geleden, maar een goed gevoel met ze in zee gegaan. Levering ging op een enkel foutje na helemaal goed.

   diederik geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  11.   schrijft over Goedhart keukens:
   wij waren al langere tijd gericht op Goedhart keukens. Goed geholpen, mooi ontwerp en tevreden met de aanschaf van onze Siematic. Attente verkopers en zonder problemen geleverd. Al wel weer een tijdje geleden, maar alles was gewoon goed.

   jurjen geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden