Ervaring Edmon keukens

Beoordeling: 2.92 Edmon keukens is 24 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.92 uit 5 sterren.

Ervaring Edmon keukens? Alle Edmon keukens keukens ervaringen. Van plan bij Edmon keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies en klachten over Edmon keukens keukens.

Wat was uw ervaring met Edmon keukens? Deel en ontvang gouden tips!

Zelf snel een recensie voor Edmon keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring. En ontvang gouden tips nieuwe keuken kopen in uw mailbox.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

 

Edmon keukens algemene informatie

Edmon keukens is overgenomen door Keuken kampioen.

Edmon keukens was onderdeel van de Mandemakers groep. Edmon had een speciaal ontzorg pakket samengesteld, waarbij ze: de oude keuken konden demonteren en afvoeren. De leidingen eventueel konden verplaatsen en de nieuwe keuken konden plaatsen en aansluiten. Edmon had gemiddelde prijzen voor keukens, dus Edmon was gericht op huishoudens met een gemiddeld budget voor hun nieuwe keuken. De keukenbrochure van Edmon gaf vooral een beeld van de modellen keukens die ze verkochten en de prijzen. Deze keukenwinkel had een open karakter met de gezichten van de adviseurs op de site.

 

Top 4 keukens vergelijken
Goedkoopste keukens
Populairste keukenzaken
Prijs/kwaliteit vergelijken
Gratis keukenmagazines
600 pagina´s
Inspiratie & korting
Binnen enkele dagen in huis
Alle keukenzaken vinden
Per provincie
Per plaats
Reviews delen en lezen

Edmon keukens vestigingen

Edmon keukens had vestigingen in Amsterdam, Beverwijk, Heerhugowaard, Lelystad en Zwaag. Er kunnen hieronder nog steeds ervaringen, recensies, reviews en beoordelingen worden gelezen en geplaatst.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  32 reviews & recensies Edmon keukens

  Beoordeling: 2.92Edmon keukens is 24 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.92 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Edmon keukens:
   Keuken afgelopen augustus geplaatst door Edmon keuken en omdat de juiste elektra niet aanwezig was, zouden zij daar ook voor zorgen. Er is een aannemer langs geweest voor alle leidingen en bedrading en die heeft iemand gestuurd voor een nieuwe stoppenkast. Echter zaten we sinds maandagavond zonder stroom waarbij er niet gedoucht kon worden want de ketel was uit, koelkast was uit dus alles bedorven etc. Blijkt dat er een stoppenkast van een kwaliteit van lik mn vestje in zat. Er is een elektricien gekomen en wat bleek, er was bedrading door gebrand. We hebben 1000 euro betaald voor deze aanfluiting!!!!! Gisteravond 700 euro moeten betalen voor een nieuwe stoppenkast die wel juist is aangesloten met de juiste verdeling.

   Ik zou hier heel graag iemand over willen spreken, want hier is Edmon aansprakelijk voor!!

   Sharon geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Edmon keukens:
   Ik heb mijn keuken van Edmon. Hij staat nu bijna 4 jaar. Blijft de garantie gelden nu Edmon Keukens is overgenomen door Keuken Kampioen?

   Onzeker over garantie Edmon geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Edmon Keukens  reageert op de beoordeling van Onzeker over garantie Edmon:

    Beste heer/mevrouw,

    Bedankt voor uw bericht. Ik begrijp u onzekerheid hierin, maar u hoeft niet bang te zijn betreft de garantie van uw keuken. Keuken Kampioen neemt dit namelijk over!

    Met vriendelijke groet,

    Silvia – Webcare Edmon Keukens

  3.   schrijft over Edmon keukens:
   Een tijdje geleden bij Edmon in Lelystad de showroom binnen gelopen om inspiratie op te doen voor de nieuwe keuken in ons nieuw te bouwen huis. Hier had ik een mooi model voor de keuken gezien. Na deze inspirerende middag ben ik op internet vandaag verder gaan kijken of ik de keuken ook online kon vinden en of ik hier eventueel in een eigen ontwerp enkele aanpassingen in kon voeren. Helaas kwam ik hier erachter dat Edmon Keukens over wordt/is genomen door Keuken Kampioen. Bij deze winkel op de website kon ik echter de keuken niet meer terug vinden. Er staat dat alleen de naam van de zaak zal veranderen, dus binnenkort maar weer kijken of de nieuwe naam wel mijn uitgezochte keuken in het assortiment heeft laten staan.

   Henk geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Edmon Keukens  reageert op de beoordeling van Henk:

    Beste Henk,

    Bedankt voor uw bericht.
    Wellicht kan ik nog iets voor u betekenen. Ik hoor het graag via webcare@edmon.nl. Alvast bedankt!

    Met vriendelijke groet,

    Cas – Webcare Edmon Keukens

  4.   schrijft over Edmon keukens:
   Filiaal beverwijk slechte service en slecht behandeld. Met name de bedrijfs leider. Arogant en sagerijnig kwam ie na de klant over. Als je de keuken bij ze koopt zijn de medewerkers erg vriendelijk alles kan. Keuken geleverd en zitten hier en daar wat fouten en dingen die men vergeten is dan is alles op eens anders. Valt dan niet te praten en men weet het dan opeens niet meer en word zo de winkel uitgezet.
   Leuke ervan is 1 medewerker zag wat er fout ging maar kon de beslissing er niet op nemen dat moest de bedrijfsleider.
   Zijn er niet uit gekomen heeft zich prima eruit gepraat.

   Terence geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Webcare Edmon Keukens  reageert op de beoordeling van Terence:

    Beste meneer,

    Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft opgedaan. Ik wil u hiervoor namens Edmon Keukens de excuses aanbieden. Graag ontvang ik via webcare@edmon.nl uw ordernummer zodat ik uw melding kan bespreken met mijn collega’s in Beverwijk en ervoor kan zorgen dat dit wordt opgepakt. Alvast bedankt.

    Met vriendelijke groet,

    Tim – Webcare Edmon Keukens

  5.   schrijft over Edmon keukens:
   Veel handige tips gekregen van de verkoper in de showroom van Edmon.
   Al deze tips hebben samen een mooi kasteeleiken keuken opgeleverd inclusief keuken eiland waar naast het keuken ruimte is om te zitten. Zo kunnen onze kinderen lekker aan de tafel zitten en sta ik toch vlak bij ze wanneer ik aan het koken ben. En dat allemaal voor nog geen 9000euro. Met ons budget van 10000 was er zodoende nog ruimte om wat extra luxe apparatuur aan te schaffen en konden we de keuken geheel laten monteren. Scheelde ons toch wel weer veel tijd en werk waar we met drie kinderen ook niet zoveel behoefte aan hebben. Nu kunnen we toch binnen ons budget genieten van een werkende en mooie keuken.

   klaassen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

   • Webcare Edmon Keukens  reageert op de beoordeling van klaassen:

    Beste meneer, mevrouw Klaassen,

    Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wat goed om te lezen dat u zo goed geholpen bent en dat u een keuken helemaal naar volle tevredenheid heeft uitgekozen! Heel veel kookplezier gewenst!

    Met vriendelijke groet,

    Tim – Webcare Edmon Keukens

  6.   schrijft over Edmon keukens:
   Ondanks de vele wensen de verwerkt diende te worden in de keuken ben ik goed te woord gestaan en geholpen in de winkel.
   Het gebruik van het ontzorgpakket heeft erg geholpen om alles vlekkeloos te laten verlopen.

   Stephanie geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  7.   schrijft over Edmon keukens:
   De eerste keer dat we in de winkel waren werden we eigenlijk wat overvallen door de verkoper (we waren eigenlijk wat aan het rondkijken om wat ideeen op te doen voor ons nieuwe huis)en voor dat we het wisten zaten we aan tafel om een keuken uit te laten tekenen. Hierop nog een vervolg afspraak gemaakt om de apparatuur uit te zoeken. We hadden ook van te voren gezegd we gaan nog niet tekenen. en dat hebben we uiteindelijk ook niet gedaan.
   Na dat we de offerte hadden gekregen zijn we ook eens verder gaan kijken bij andere keukenzaken. Wij hebben toen een offerte laten maken bij BASIC KEUKENS in Alkmaar. ( een totaal ander keuken als die we eerst in gedachte hadden)We hadden een HACKER keuken uitgezocht met allemaal AEG apparaten.
   Totalen prijs incl. monteren €20000,- een behoorlijk bedrag dus. Ze gaven al aan …wij geven geen gratis montage en we geven ook geen 50 % korting op apparatuur zoals de meeste keukenbedrijven doen. We geven gewoon de prijs en dat is het….KLAAR.
   Ik ben toen afgelopen vrijdag avond bij EDMON KEUKENS in Heerhugowaard langs gegaan om een nieuwe offerte te laten maken met exact dezelfde keukenopstelling van HACKER en AEG apparaten als bij de BASIC KEUKENS in Alkmaar.
   Ze zeiden me toen ook dat ze dit weekend 35 % korting geven op een nieuwe keuken ivm 35 jarig bestaan van EDMON KEUKENS.
   Ik had vrijdag avond alles doorgegeven wat er in de keuken moest komen qua apparaten etc. maar aangezien het al bijna 20.30 uur was zei ik dat ik zaterdag wel terug zou komen zodat ze de offerte rustig konden uitwerken. Dat was prima.
   Zaterdag middag gingen we weer aan tafel zitten. De offerte was uitgewerkt en kwam op een bedrag van +/- €23760,- incl montage.
   Ik schrok nogal van de prijs. Ik zei al dat ze nog duurder zijn als hun concurrent voor exact het zelfde. Maar goed er zou toch nog 35% korting afgaan dus dan komen ze wel een aardig stuk lager uit..Maar wat schertst mijn verbazing er werd mijn doodleuk verteld dat die korting er al in zat.
   Ik zei al HOE KAN DAT NOU!!!! voor exact de zelfde keuken. De vestigingsmanager moest er bij komen. Hij kon dan wel een scherpere prijs neerleggen maar met de vraag of ik dan ook vandaag wou tekenen. Ik zei hem, ik ga niet over 1 nacht ijs en ik wil dit thuis eerst even overleggen.
   Ik wou dan ook graag van hem de prijs weten zodat ik dat dan thuis kon overleggen, maar dat deed hij niet ik moest dan maar de volgende dag terug komen samen met mijn vrouw en dan zouden we er wel uitkomen ,want hij had daarin nog wel genoeg ruimte. (en zondag was de laatste dag voor de korting van 35 %)
   Ik vond het een beetje belachelijk dat hij niet gewoon zijn prijs wou zeggen.(dan weet je meteen waar je aan toe ben)
   Ik bleef hem vermelden dat er bij die ander keukenzaak niks is onderhandeld over de prijs.
   En dat hun ondanks hun zogenaamde korting nog steeds duurder zijn als hun concurrent.
   Maar goed….wij de volgende dag heen.
   we werden weer netjes ontvangen en als eerste gingen we de offerte doornemen of alles exact klopte met wat wij wilden.(ik had de andere offerte ook even meegenomen zodat hij die ook nog kon inzien)
   Nadat we de offerte van EDMON KEUKENS hadden doorgenomen bleek dat onderstaande artikelen nog waren vergeten:

   onderkast binnenlade vergeten
   verlichting vergeten
   stollen wand op bovenzijde van 4 kasten vergeten
   2 klepkasten verkeerde hoogte
   spoelbak verkeerde maat
   2 hoge kasten de binnenlades vergeten

   Al met al niet zo heel erg netjes. maar ja. daarvoor controleer je de offerte.

   Maar je begrijpt het natuurlijk wel de offerte werd steeds hoger.

   Ik zag al behoorlijke bedragen voorbij komen maar ja dat heb je met bruto bedragen.

   uiteindelijk was het dan zover en kwam hij met een prijs incl. de montage op € 19822,-

   dus een totaal verschil van € 168,- in vergelijking met de offerte van BASIC KEUKENS uit Alkmaar

   Ik ging hier natuurlijk niet mee akkoord en ik vroeg hem waar nou die feestelijke 35 % korting is???

   DIE ZAT ER AL IN

   Dus bij de ene keukenzaak krijg je de keuken zonder onderhandelen voor €20000,-
   en bij EDMON KEUKENS in Heerhugowaard krijg je na 3 dagen uiteindelijk een feestelijk korting op je totale keuken van maar liefst € 168,-

   Wat een totale aanfluiting is dit zeg

   m.a. schuddeboom geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Edmon Keukens  reageert op de beoordeling van m.a. schuddeboom:

    Beste heer/mevrouw Schuddeboom,

    Bedankt voor het delen van uw ervaring. Ik vind het vervelend om te lezen dat u niet naar tevredenheid bent geholpen in onze winkel en dat u het niets eens bent geworden over de prijs. Mocht ik u nog van dienst kunnen zijn kunt u mij altijd mailen via webcare@edmonkeukens.nl.

    Excuses voor dit ongemak.

    Met vriendelijke groet,

    Tim – Webcare Edmon Keukens

  8.   schrijft over Edmon keukens:
   Edmond keukens kwam 27 juni keuken plaatsen.
   En helaas is de aanrechtblad stuk gegaan. Daar na heb ik nog een aspraak gemaakt. En daarna op 7 Aug zouden ze het aanrechtblad komen plaatsen word ik gebeld dat ze niet kunnen komen omdat het aanrechtblad weer stuk was. Daarna heb ik niks meer van de klantenservice gehoord, dus ging ik bellen na dat kan had gebeld zou ze mij maandag 17-08-2015 terugbellen om te zeggen hoe het zit en wanneer ze kunnen komen we zijn een week verder en ik ben nog steeds niet gebeld? Ik vind het heel slordig Hoe het nu loopt want wij komen bij edmon omdat ik altijd positieve verhalen heb gehoord maar na dat ik dit heb meegemaakt denk ik er niet het zelfde over, want hoe jullie het doen vind ik echt niet normaal. De volgende keer zou me keuzen zeker niet bij jullie zijn!

   Oguzhan geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Edmon Keukens  reageert op de beoordeling van Oguzhan:

    Beste heer/mevrouw,

    Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te lezen dat uw werkblad stuk is gegaan en dat u niets meer hoort van onze service. Ik ontvang graag uw ordernummer via webcare@edmon zodat ik u verder kan helpen.

    Met vriendelijke groet,

    Tim – Webcare Edmon Keukens

  9.   schrijft over Edmon keukens:
   Zolang je komt om een keuken uit te zoeken is het prima maar als het gaat om nazorg of service scoort dit bedrijf slecht. Afspraken worden niet nagekomen. Ik ga geen volgende keer naar Edmon Keukens.

   Marco geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Webcare Edmon Keukens  reageert op de beoordeling van Marco:

    Beste meneer,

    Ik vind het erg vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze service en ik wil u dan ook graag verder helpen. Zou u uw gegevens naar webcare@edmon.nl willen mailen zodat ik uw order kan inzien?
    Alvast bedankt,

    Met vriendelijke groet,

    Tim – Webcare Edmon Keukens

  10.   schrijft over Edmon keukens:
   Leuke winkel. De allereerste indruk van ons korte bezoek aan edmon keukens is goed. Zeer actieve vlotte joviale verkoopadviseur, die meteen probeerde een afspraak met ons te maken en ons van alles i nde showroom enthousiast liet zien. Ondanks zijn enthousiasme hebben we duidelijk aangegeven ons nog in de orienterende fase te bevinden.

   Arie Mastenbroek geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Webcare Edmon Keukens  reageert op de beoordeling van Arie Mastenbroek:

    Beste meneer Mastenbroek,

    Bedankt voor uw complimenten over onze winkel en de enthousiaste verkoper!
    Mocht ik u alvast ergens mee kunnen helpen mag u altijd een email sturen naar webcare@edmon.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Tim – Webcare Edmon Keukens

  11.   schrijft over Edmon keukens:
   Ontwerp enigszins ondoorzichtig, wel correct geholpen. We bezoeken wellicht nog een paar zaken.

   Dijksma geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  12.   schrijft over Edmon keukens:
   Waren aan het oriënteren via het internet en opzoek naar een keukenzaak bij ons in de omgeving. Uiteindelijk uitgekomen bij Edmon keukens (en Aswa keukens). Aan allebei een bezoek gebracht in de showroom en goed ontvangen. Ons gevoel ging meer uit naar Edmon, dit kwam doordat we daar echt als een ´koning´ werden ontvangen. Ook kregen we gelijk te horen over het ontzorgpakket. We hebben onze oude keuken laten demonteren en onze nieuwe keuken laten monteren door de monteurs van Edmon. Inmiddels staat de keuken er al flink wat weken en werkt uitstekend. Tevreden klanten.

   Victor geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  13.   schrijft over Edmon keukens:
   Ik heb na lang wikken en wegen en in en uit lopen bij diverse keukenwinkels uiteindelijk gekozen voor Edmon omdat men mij hier het best tegemoet kwam qua prijs en wat ik precies wilde. Bij alle andere bedrijven kwam het totaal bedrag veel hoger uit voor dezelfde keuken met dezelfde apparatuur.
   Vervolgens is het natuurlijk altijd afwachten hoe verder de service verloopt maar die is bepaald niet tegengevallen. Integendeel. Het geleverde blad bleek te smal omdat ik afwijkende breedte wilde en dit kennelijk niet als zodanig was opgemeten. Daar waar je discussie zou verwachten over de schuldvraag kwam de klantenservice van Edmon echter direct met de oplossing namelijk levering van een nieuw blad. Toen maanden later een van de leidingen beschadigd bleek zodanig dat er lichte lekkage was ontstaan was het even de vraag wie dit had veroorzaakt: de installateur van Edmon of de loodgieter die het leidingplan had uitgevoerd. Edmon bood echter toch aan om de kosten voor reparatie direct te betalen. Kortom ik ben uiterst tevreden over zowel de keuken en de prijs kwaliteit verhouding als de service daarna. Dat is zeker niet bij alle keukenzaken het geval en dat mag ook wel eens gezegd worden.

   Cc geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  14.   schrijft over Edmon keukens:
   geslaagd bij edmon keukens zwaag , zeer heldere werkwijze en heldere prijzen. wacht nog op de levering, tot zover, top!

   stijlvol geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  15.   schrijft over Edmon keukens:
   Nadat wij best argwanend wat keukenzaken binnengestapt waren en bij een aantal zeker niet minder argwanend zijn vertrokken hebben we bij Edmon Beverwijk een zeer plezierige en prettige ervaring gehad. We werden Prettig en serieus te woord gestaand tijden een orienterend gesprek. Bij een vervolgafspraak ging het er wederom prettig aan toe, wij gaven van tevoren aan dat we als het gevoel en uiteindelijk de prijs goed zijn we geen zin hebben om met offertes te gaan shoppen.

   Na het eerste gesprek hebben we een offerte en een 3d tekening meegekregen, hierna via de mail nog wat andere opstellingen ontvangen en de keuze viel op een andere opstelling. Bij de volgende afspraak werden we wederom prettig geholpen en hebben we de puntjes op de ‘i’ gezet. De eerste prijs was natuurlijk niet ons idee en uiteindelijk ging de verkoopster samen met vestigingsmanager met ons in onderhandeling en kwamen we tot een bedrag wat wij wilden betalen en van tevoren in ons hoofd hadden.

   Tijdens de bezoeken aan de showroom werden we voorzien van drinken en rond lunchtijd kregen we een kop soep met een broodje.

   Het after sales traject verliep ook soepel, veel mail en telefonisch contact gehad wanneer er iets niet duidelijk was, bijvoorbeeld na het inmeten en toen bleek dat er een deel niet besteld was wat er wel bij hoorde. Dit werd overigens kosteloos door Edmon in orde gemaakt. Inmiddels was onze order door een andere verkoopster overgenomen omdat de eerste niet meer werkzaam was voor dit bedrijf maar ook zij nam alles zeer serieus op.

   De montage verliep ook zeer goed en uiteindelijk hebben we de keuken zoals wij die wilde hebben zonder problemen en op de afgesproken datum opgeleverd gekregen.

   Al met al was dit een top ervaring voor ons!

   martin geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  16.   schrijft over Edmon keukens:
   De Edmon adviseur bleek een zeer kundig iemand in zijn werk. Tijdens onze zoektocht stond er op de site een keuken die wij vanaf het begin wilden hebben. Eerst wat informatie ingewonnen en berekenen van de keuken op de Edmon website. Daarna uiteindelijk een bezoek gebracht en onze ideeën steeds verder laten rijpen. Gezien ons lastige ontwerp hebben we flink wat uurtjes in de showroom gezeten en getwijfeld, maar het resultaat is uitmuntend. Samenvattend: ontvangst goed, gesprek en kundigheid goed, ontwerp creatief, montage goed.

   dijkstra geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  17.   schrijft over Edmon keukens:
   Onze keuken hebben wij inmiddels een aantal jaar en er moesten een aantal onderdelen vervangen en nagekeken worden.
   Meerdere keren contact met Edmon gezocht, per e-mail en telefoon. Uiteindelijk kregen we contact, maar konden ze al onze gegevens (aankoop keuken, adres etc) niet terugvinden. Ik heb alles moeten scannen en mailen en ja hoor, uiteindelijk werd er wel een order geplaatst, maar ze lieten daarna niks meer van zich horen. Toen kreeg ik van de zomer van de vestigingsmanager een mail waarin hij zelfs nog aangaf dat hij nu wél ging bewijzen dat Edmon ook voor bestaande klanten service verleent. Maar helaas… Weer na meerdere keren contact te zoeken, totaal geen reactie meer van Edmon! Ongelooflijk.
   Uiteindelijk hebben wij bij een onafhankelijke partij alle zaken geregeld (binnen een week was het daar rond, en keurig!).
   Wij komen nooit meer terug bij Edmon en raden dit bedrijf bij iedereen af! Ons gevoel is dat Edmon alleen wil scoren met verkoopcijfers… Ze zien daar blijkbaar echt niet dat nazorg erg belangrijk is voor de klant.

   M.B. geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  18.   schrijft over Edmon keukens:
   Gekocht: Complete nieuwe keuken…helaas.
   Op voorhand duidelijk besproken met Edmon HHW dat we een specifieke spoelbak wilden, dit was volgens hun leverbaar en mogelijk. Enige tijd na het tekenen van het contract bleek dit opeens niet mogelijk te zijn, wel hadden een alternatief volgens hun, echter was totaal anders en moesten ook nog eens een erg grote meerprijs betalen.
   Dit wilden we uiteraard niet, maar edmon hield ons aan het contract, wat belachelijk is en daardoor trokken wij aan het kortste eind.
   Daarboven op hebben ze ook nog daarna tot 2 x keer de spoelbak verkeerd uitgemeten, waardoor er lekkage kwam en de aansluiting van de boiler stuk ging.
   Wij zijn daarom helaas niet tevreden met de service etc. van Edmon en houden er een naar gevoel aan over.

   Langedijker geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  19.   schrijft over Edmon keukens:
   We hebben een tijdje geleden een afspraak gemaakt bij Edmon bij de dichtstbijzijnde vestiging in onze buurt voor een vrijblijvend en persoonlijk advies. Daaruit kwam bij ons het idee om nieuwe frontjes voor de keuken te laten plaatsen. we zagen het namelijk niet zitten om deze keuken eruit te halen aangezien deze nog van goede kwaliteit was. Ook prima gelopen met advies en de uiteindelijke uitwerking van a tot z. Ik ben heel erg blij dat Edmon zo goed naar ons geluisterd heeft, bij een andere winkel luisterde de verkoper namelijk helemaal niet naar ons, die wilde ons alleen maar een nieuwe keuken verkopen. Zo hebben we toch nog een geheel andere maar tóch dezelfde keuken in ons huis.

   Marielle en Frans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  20.   schrijft over Edmon keukens:
   Wat een verschrikkelijk zaak is dit. Had verwacht met een kwaliteits keukenzaak te maken hebben. Mondelinge afspraken tellen hier niet. Van de 11000 euro is 3000 euro weggegooid geld.
   Komt wel goed, de eind afrekening volgt nog.

   nog even de voordeel van de twijfel geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  21.   schrijft over Edmon keukens:
   poosje geleden bij Edmon lelystad geweest. Magazine laten opsturen, daarin stond een moderne hoekkeuken met soft closingsysteem. Huisbezoek gehad voor allerlei opties en ik moet zeggen dat ik de service niet beter kon wensen. Veel getwijfel maar over een poosje ga ik hier waarschijnlijk toch kopen.Voelt erg betrouwbaar.

   JOost geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  22.   schrijft over Edmon keukens:
   Wij gingen voor zekerheid. Mijn vrouw word altijd erg onzeker als er meerdere partijen bij iets betrokken raken. De keukenaankoop werd daarom ook behoorlijk uitgesteld. Bij Tulp keukens in heerhugowaard is mijn vrouw alleen gillend weggelopen…ze kon niet tegen het opdringerige daar. Een bezoek aan Edmon keukens in heerhugowaard bracht daar positief verandering in, zij hadden namelijk een zogenaamd ontzorg pakket. Alles wat gedaan moet worden voor de oude en nieuwe keuken word hierin geregeld. Komende maanden gaan wij hier eindelijk een offerte laten maken.

   Vd bergh geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  23.   schrijft over Edmon keukens:
   Edmon behoort tot de Mandemakers, enige doel is scoren en targets behalen. Bij ons is het hele traject er een geweest om buikpijn van te krijgen, mede veroorzaakt door de adviseur die op vele vlakken tekort schoot. Je afspraak wordt doodleuk afgezegd omdat het vanwege een actie weekend wel eens druk worden en ze je liever niet hebben omdat je toch al getekend hebt. Na inmeten mails ontvangen met verkeerde maatvoering en op nogal dwingende toon dat verantwoordelijkheid voor het passen van kasten bij ons lag. Daarvoor meerdere malen uitgesproken dat dat niet onze verantwoordelijk is. Uitgekozen apparatuur niet geleverd, hadden hun administratie niet op orde en beweren dan doodleuk dat wij hiervoor hadden gekozen, moesten zelf aantonen wat wij besteld hadden. Aanpassingen die duidelijk op papier stonden en nog eens mondeling zijn bevestigd met ‘nee hoor dat komt zeker goed’ gingen natuurlijk mis. Geen idee waar ‘Hoogst persoonlijk’ bij edmon maar wij (en ik weet van nog twee kopers) zijn zeer teleurgesteld in de gang van zaken en hoe moeizaam het traject bij edmon is verlopen. Excuses doen ze trouwens ook niet aan en alle kritiek wordt doodgezwegen.

   Marc geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  24.   schrijft over Edmon keukens:
   goede ervaring met edmon keukens in amsterdam gehad. Zeer vriendelijk te woord gestaan en lang de tijd genomen om ons van alle adviezen te voorzien en alle onzekerheden weg te nemen. Na lang wikken en wegen hebben wij twee maanden geleden de keuken definitief besteld bij edmon keukens en het is perfect verlopen. Pluim!

   amsterdammer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden