Ervaring Cvt keukens

Beoordeling: 2.38 Cvt keukens is 21 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.38 uit 5 sterren.

Ervaring CVT keukens? Alle CVT keukens ervaringen. Van plan bij CVT keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over CVT keukens.

Wat was uw ervaring met Cvt keukens? 

Zelf snel een recensie voor Cvt keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van Top 4 Beste & Goedkoopste keukenzaken van dit moment.

CVT keukens ervaringen – algemene informatie

Deze keukenzaak is onderdeel van de Mandemakers groep. CVT is een luxe keukenwinkel waar design centraal staat. De showroom van deze keukenwinkel is ruim en werkelijk prachtig om te zien.

Deze luxe keukenwinkel verkoopt de merken: Siematic, Bulthaup, Next125, CVT selection, Poggenpohl en Bax keukens. CVT keukens is geen goedkope keukenwinkel. Gaat u voor een van de beste merken keukens en prachtig design? Dan is een bezoek aan CVT keukens zeker de moeite waard.

Ze hebben bovendien al meer dan 80 jaar ervaring. Maak alvast uw eigen 3D ontwerp en neem deze mee naar de showroom. Bent u benieuwd? Bekijk hier de website voor meer informatie, tips en de openingstijden.

CVT keukens vestigingen

CVT keukens is te vinden in Brabant en heeft momenteel twee vestigingen in Breda en Tilburg. Er zijn recentelijk geen nieuwe showrooms bijgekomen. Lees hieronder reviews, klachten en ervaring CVT keukens.

 

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

   

  26 reviews & recensies Cvt keukens

  Beoordeling: 2.38Cvt keukens is 21 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.38 uit 5 sterren.
  1. Jan   schrijft over Cvt keukens:
   Enkele weken geleden bij CVT geweest omdat ik prima ervaringen met ze had 25 jaar geleden. Enkele uren met verkoper B. gezeten waarna we uiteindelijk onder druk hebben getekend. ENORME SPIJT! Direct contact gezocht met CVT om een afspraak te maken met B. om de keuken te maken volgens ons ontwerp. Vandaag dan eindelijk de afspraak, maar verkoper B. had een dagje verlof genomen zodat zijn collegas zijn rommel konden opruimen, wat ze uitraard niet deden.

   Van de service en professionaliteit van 25 jaar geleden is niets meer over. Ze willen zo snel mogelijk een handtekening zodat je niets meer kunt en laten het dan afweten.

   Jan geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. Sonny   schrijft over Cvt keukens:
   Verkoop prachtig en niets is te gek. Erg goed geholpen en meegedacht. Ik kreeg zelfs korting als ik een goede review achter zou laten. Korting was prima uiteraard maar de review plaats ik pas zodra ik het bedrijf totaal heb ervaren. Je bent tenslotte pas tevreden als alle punten netjes zijn opgelost en goed bent geholpen.

   Zodra je akkoord geeft voor het leveren en de inmeet afspraak hebt gehad wordt de service met de dag slechter.

   Tijdens plaatsing (24-06) heeft de monteur al aangegeven dat de scharnieren die bij de naar boven opengaande kast deuren te zwak zijn i.c.m. push to open.

   Hij heeft het toch geprobeerd met de scharnieren die er bij zaten maar deze waren te zwak.
   In hun team app heeft hij dit ook kenbaar gemaakt met foto’s. Met de gedachten gang misschien een collega met een idee om het toch werkend te maken. Uiteindelijk heeft dit niet gewerkt en is dit genoteerd op de werkbon dat dit na geleverd moet worden.

   op 03-07 melding gemaakt van een vreemde krassen wat in het blad lijkt te zitten. Dit hadden wij niet eerder gezien. Wij waren nog aan het verven op de begane grond en hebben al die tijd niet gekookt en de keuken was logischer wijs goed afgedekt.

   Na een aantal weken (bouwvak) “Datum onbekend” gebeld door het bedrijf dat ons blad geleverd zou hebben. Ze willen langs komen om te onderzoeken. Blijkbaar had CVT bij hun gemeld dat het om het blad ging bij onze barretje. Wij hebben een granieten werkblad grijze kleur. Barretje heeft een hout kleur en is van kunststof. Dus opnieuw weer contact gezocht met CVT…
   Als je overigens toch besluit om bij CVT iets te bestellen hou er rekening mee met lange wachttijden aan de telefoon!

   24-08 De monteur komt vandaag langs voor de scharnieren en eindelijk kunnen de kastjes van keuken open en dicht. Ter vergeefs de monteur heeft dezelfde scharnieren bij die er al in zaten… Deze moeten besteld worden. Verwachting is na veel aandringen dat dit op 16-10 gaat gebeuren. CVT wilde liever de afspraak pas maken nadat de scharnieren binnen was.

   Sonny geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Koen vd maagdenberg   schrijft over Cvt keukens:
   Verkoop ging goed en verkoper dacht ook mee. Alleen bij plaatsing ging en verkeerd met 3 openstaande punten. De keuken is in mei geplaatst en als het goed is worden deze pas eind sept opgelost. Waardeloos deze afdeling en dat voor een bedrijf als de mandemakers groep .

   Koen vd maagdenberg geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. Rick Jaspers   schrijft over Cvt keukens:
   Ervaring CVT Breda:

   Zeer slechte ervaring met CVT Breda. Het verkooptraject verliep in het begin goed maar was uiteindelijk zeer rommelig. Na aankoop bij minimaal 5 medewerkers van zovel de vestiging in Breda als in Tilburg nadere toelichting moeten geven op de reeds getekende offerte omdat deze niet volledig was opgemaakt. Na levering 16 opleverpunten (verkeerd inmeten van blad, stopcontacten, diverse beschadigingen bij plaatsing, door de muur in de hal heen geboord, stopcontacten te laag gemonteerd waardoor in de rand achter het blad is gezaagd bij monteren, afzuigkap niet afgewerkt, zaken niet of verkeerd geleverd, discussie of werk in of exclusief is, et cetera) en zeer slechte coordinatie van CVT tussen aannemer, keuken plaatser, CVT verkoop en CVT service afdeling. Na 1 maand zijn de meeste punten nog altijd niet opgeleverd en is er nog altijd discussie over welk werk er nu wel en niet uitgevoerd gaat worden. Ik zou zeker nooit meer iets kopen bij CVT.

   opleverpunten:

   Na oplevering van de keuken op 25 Maart 2019 zijn in ieder geval (geen uitputtende lijst) de
   onderstaande punten nog niet of niet naar tevredenheid opgeleverd. Foto’s zijn tevens bijgevoegd.
   1. Raam kan niet meer open ivm meetfout blad en positie kraan. Er is reeds op 25 maart 2019 een
   nieuw blad toegezegd maar de levertijd is nog onbekend.
   2. ‘’Lat’’ afzuigkap is ingezaagd/ beschadigd
   3. Prullenbakken systeem is niet geleverd
   4. Anti slip matten lades zijn niet geleverd
   5. Afwerkstrip keuken links te laag gemonteerd
   6. Afzuigkap is niet afgewerkt
   7. Deur is niet geplaatst (afspraak gepland 4 April 2019)
   o 7.1 Deurpost en deur moeten tevens nog worden afgelakt
   8. Rand tussen oude en nieuwe vloer is nog niet gekit
   9. Bovenzijde keuken is niet afgewerkt
   10. Rand boven en naast kunstof kozijn is niet afgewerkt
   11. Stucwerk beschadigd op diverse plaatsen
   12. Twee gaten geboord door de muur van onze hal
   o 12.1 (keuken monteur heeft aangegeven dit zelf op te lossen maar we hebben geen
   naam of nummer van deze heer)
   o 12.2 Keukenmonteur heeft onze huissluiter nog
   13. Opdracht schilderen keuken niet bekend bij aannemer B.
   o Mij is onbekend wie het schilderwerk uit gaat voeren en wanneer.
   14. Nog in afwachting van advies hoe de apparatuur te registreren tbv starten garantie

   Rick Jaspers geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5. Robbert   schrijft over Cvt keukens:
   Ervaring CVT keukens Breda: De verkoop loopt gesmeerd! Niets op aan te merken. Het uittekenen met pen en papier is wat ouderwets. De communicatie verloopt ook zeer matig en klachtenafhandeling kan ook veel beter. Dat aftersales misschien niet normaal is in de keukenwereld kan blijken, maar toch stellen wij het op prijs als er eens oprecht iemand zou bellen hoe het traject is bevallen. In mijn omgeving kopen er ook weleens bij Tieleman. Werkelijk een wereld van verschil. Jammer om dit achteraf te weten.

   Robbert geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6. Franken   schrijft over Cvt keukens:
   Mijn ervaring met cvt is ronduit slecht vanaf het moment van aankoop. De eerste afspraak verliep super goed tot het moment dat de eigenaar zich met de afspraak ging bemoeien. Hij luisterde niet naar onze wensen en wilde sturen naar de meest goedkope materialen. Nadat we alsnog onze keuken hadden samengesteld kwam bij afspraak 2 de volgende teleurstelling. We hadden om half 4 een afspraak om de details door te spreken, hadden hemel en aarde bewogen om er op tijd te zijn, liet meneer de eigenaar ons 45 minuten wachten omdat hij bezig was met een klant. Na het bespreken van de details gaf hij aan de tekeningen te sturen en de leverdatum op week 9 te zetten. We hebben 3 weken op de tekeningen moeten wachten en werden na 3 weken gebeld met dat ze nog vragen hadden over de keuken. De kastjes die we hadden uitgezocht werden schijnbaar niet mooi met de maten die we hadden gekozen, dit hebben ze 3 weken laten liggen waardoor het plaatsen van de keuken 2,5 week uit zou lopen. Allemaal omdat cvt te laks is om contact op te nemen.

   Franken geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Britt   schrijft over Cvt keukens:
   Bij het kiezen en adviseren geen enkel probleem. Voor de oplevering werd er gebeld voor een afspraak waarbij de 1e medewerker aangaf dat er een afspraak gemaakt kon worden voor de oplevering. Helaas bij oplevering tot mijn verbazing was er geen keuken geleverd. CVT keukens zou door de uitvoerder op de hoogte zijn gebracht dat voor oplevering dit niet mogelijk was. De chauffeur was die dag ervoor weggestuurd kregen wij door, echter die dag geen telefoontje of mail gehad. Bij het 1e belletje was aangegeven dat er teruggebeld zou worden. Bij het 2e belletje precies hetzelfde en na het weekend op maandag weer hetzelfde verhaal. Alles is op tijd betaald, maar helaas op tijd leveren of terugbellen is niet mogelijk. Hopelijk krijg ik via deze review wel een antwoord wanneer ik de keuken kan verwachten. Helaas bij de klantenservice luisteren ze niet en krijg ik geen antwoord, maar word ik afgescheept met ik bel u terug.

   Britt geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8. Jan   schrijft over Cvt keukens:
   Goed gesprek gehad,maar n beetje dwingerig om zo snel mogelijk n keuken te kopen.
   Bij beslissen zouden ze nog iets aan de prijs kunnen doen
   Ik vind dat men meteen de uiterste prijs moeten noemen zo weet je waar je aan toe bent.

   Jan geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  9. Bosselaar   schrijft over Cvt keukens:
   Geen klachten over CVT keukens. Een goede samenwerking met Lars heeft gezorgd voor een geweldig mooie nieuwe keuken. Ook wij raden CVT keukens Breda aan voor mensen die op zoek zijn naar een luxe keuken.

   Bosselaar geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  10. Jantina   schrijft over Cvt keukens:
   Een strakke hoogglans greeploze siematic keuken aangeschaft enkele tijd geleden. De keuken werd volledige gemonteerd en geïnstalleerd door de monteurs, zoals afgesproken. Zelf niet handig genoeg om dit te doen en het zou zonde zijn van de dure keuken als hij tijdens de montage beschadigd zou worden.
   Helaas bleken de ervaren monteurs ook gewoon mensen en is tijdens de montage een keukenfront beschadigd geraakt. Een klein krasje op een hoogglans keuken valt natuurlijk gelijk op.
   De monteur kon het op dat moment zelf niet oplossen en wij moesten bellen met de winkel.
   Dat gedaan en omdat het door het toedoen van de monteur kwam, is het frontje opnieuw voor ons besteld en heeft een monteur deze voor ons geplaatst.
   5 sterren!

   Jantina geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  11. Van der Linden   schrijft over Cvt keukens:
   Wij zijn binnen gelopen in de showroom in Breda. Dat was een prettige kennismaking. Er werd gelijk gevraagd of wij geholpen wilden worden. De verkoper wist zich goed in ons in te leven. Overal werden wij bij geholpen. Bij het kiezen van de keuken, bij het uitwerken van onze wensen, bij het gehele plan. Al vlot komen ze met een bezorgdatum. Ze geven ons het idee alles onder controle te hebben.

   Van der Linden geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  12. polll   schrijft over Cvt keukens:
   Bij het eerste bezoek een goed gevoel en de hoop hier onze toekomstige keuken te vinden. Op eigen tempo door de hele shop gelopen waarnaar we door Twan werden geholpen. Geen gladde praatjes, geen opdringerig gedoe. Hij wist wel het gesprek te leiden en goede suggesties te doen. We konden de keuken voor dezelfde prijs breder krijgen. Waar ik vooral blij mee ben is dat we nu een kookeiland hebben. Er is veel aandacht gestoken in het interieur van de keuken. Wat er in kon, wat we nodig hadden wat betreft apparatuur. Twan wist er precies op in te spelen en gaf goed advies.

   polll geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  13. Ton   schrijft over Cvt keukens:
   We hebben een cvt keuken in ons huis laten plaatsen. Deze staat er nu een kleine 10jaar. Sinds 5 jaar ben ik al bezig om de keukendeurtjes te laten bekijken en hopenlijk te laten vervangen. De kunstoffolie laat namelijk los. CVT keukens neemt zelfs de moeite nog niet om er naar te kijken laat staan er n oplossing voor te vinden. Dus voor mij is de aftersales en de service afdeling beneden alle peil.

   Ton geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Webcare CVT Keukens  reageert op de beoordeling van Ton:

    Beste meneer,

    Vervelend dat u problemen ondervindt met de folie van uw keukenkastjes! Graag ontvang ik via webcare@cvt uw NAW gegevens zodat ik uw order kan inzien en u verder kan helpen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Charlotte – Webcare CVT Keukens

  14. Slotboom   schrijft over Cvt keukens:
   Bij het plaatsen van de keuken is heel veel schade ontstaan aan de vloer maar ook aan de keuken zelf. De installateur ging onvakkundig en rommelig te werk. De koelkast is scheef ingebouwd, plinten vallen om omdat ze te kort zijn afgezaagd of je ziet de zaagsnede zitten, de kookplaat is niet volgens de voorschriften ingebouwd, hij heeft een onderdeel afgebroken van de kookplaat, enz, enz.
   CVT wil de schade aan de vloer niet vergoeden omdat we deze pas de volgende dag opmerkte. Op aanbod om de schade zelf te komen bekijken gaan ze niet in. Als ik dit geweten had, dan had ik nooit met dit bedrijf in zee gegaan.

   Slotboom geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • CVT Keukens  reageert op de beoordeling van Slotboom:

    Beste heer/mevrouw Slotboom,

    Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Spijtig te lezen dat er een aantal zaken niet correct zijn uitgevoerd in uw keuken en dat er ook schade aan uw vloer is ontstaan. Excuses hiervoor.

    Ik ontvang graag uw ordernummer zodat ik de situatie kan inzien en u wellicht nog kan helpen.

    U kunt mailen via: webcare@cvt.nl.

    Alvast bedankt voor uw reactie!

    Met vriendelijke groet,

    Charlotte – Webcare CVT Keukens

  15. Jort   schrijft over Cvt keukens:
   Prima ontvangen zonder afspraak. Adviseur dacht goed mee. Nog geen keuze gemaakt. Geïnteresseerd in een Siematic keuken.

   Jort geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • CVT Keukens  reageert op de beoordeling van Jort:

    Beste Jort,

    Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn te horen dat u tot nu toe een goede ervaring heeft in de showroom.

    Mochten we u nog van dienst kunnen zijn vernemen wij dit graag.

    Met vriendelijke groet,

    Charlotte – Webcare CVT Keukens

  16. Mols   schrijft over Cvt keukens:
   Wij kwamen binnen via een prachtige Bulthaup die we ergens gezien hadden. Dat bleek uiteindelijk echter veel te prijzig 🙁 Het avdies was goed en direct. Andere alternatieve bleken niet haalbaar. Daarom geen keuze en nog wel op zoek. Iemand tips?

   Mols geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • CVT Keukens  reageert op de beoordeling van Mols:

    Beste heer/mevrouw Mols,

    Bedankt voor het plaatsen van uw review. Spijtig te vernemen dat u geen keuze heeft kunnen maken.

    Mochten we u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn vernemen wij dit graag!

    Met vriendelijke groet,

    Charlotte – Webcare CVT Keukens

  17. Nora   schrijft over Cvt keukens:
   Wij waren op zoektocht naar een mooie keuken van Siematic. Van twee stellen die wij kennen had ik al begrepen dat zij heel tevreden waren over de keuken die zij hadden aangeschaft bij CVT Breda. Dit was voor ons onze eerste keuze en gelijk ook de laatste. Zij verkopen super mooie keukens, waarop kwaliteit voorop staat. Hun service is vooral gericht op de wensen van de klant, wij kregen daardoor een vertrouwd gevoel. Vooraf hadden mijn man en ik afgesproken dat wij het eerst kijken naar de keukens en dan pas naar de prijs. Uiteraard was een mooi kosten plaatje ook heel belangrijk, maar wij wilden ons daar niet door laten leiden. De verkoper gaf ons van begin af aan al een goed en vertrouwd gevoel, daardoor konden wij ons optimaal
   focussen op een mooie keuken naar wens en kregen wij er vertrouwen in dat het kosten plaatje ook uiteindelijk naar wens zou zijn. Wij hebben een mooie Siematic keuken gekocht met prachtige Miele apparatuur en een mooi composiet blad. De verkoper Lars krijgt van ons een 10 voor zijn diensten van begin af aan tot het einde! Wilt u een mooi en kwalitatief keuken? Kies dan voor CVT Breda waar kwaliteit en service voorop staat!

   Nora geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

   • CVT Keukens  reageert op de beoordeling van Nora:

    Beste Nora,

    Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Wij zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent over onze showroom in Breda.

    Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,
    CVT Keukens

  18. anton van Mook   schrijft over Cvt keukens:
   Goed dat U de keuken niet bij cvt gekocht heeft want de after-sale is heel slecht. Je moet het volledige bedrag vooraf betalen en daarna zijn ze niet meer thuis.

   anton van Mook geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  19. hans   schrijft over Cvt keukens:
   vol vertrouwen naar CVT waar ik 20 jaar geleden op prettige manier keuken heb gekocht (toen nog eigendom van de heren Van Tilburg).
   Nu was oven aan vervanging toe.
   Alles geregeld. Blijkt toen ik thuis nog wat prijzen heb gegoogled dat CVT 100% duurder was dan de gangbare prijzen op internet.
   Ik “mocht” de order annuleren tegen kosten. Uiteindelijk heb ik een betere over gevonden en ben inclusief de annuleringskosten nog beter uit dan bij CVT.
   Kunnen ze mooi in hun zak houden, die 50% korting!! Sigaar uit eigen doos.

   hans geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  20. Caroline   schrijft over Cvt keukens:
   Hoor je ook niet vaak, tips die worden gegeven over wat je beter niet kunt nemen. Ik vond het anders erg fijn dat ze zo mee dachten. De fronten die met een reliëf zijn afgewerkt bevallen mij prima, het past precies bij mijn verdere interieur. Ook met mijn kids die aan de kast deurtjes hangen etc. is rekening mee gehouden, over de kwetsbaarheid van de bepaalde materialen. Wat ik wat minder vond wat ze je niet vertellen is dat zodra je een overeenkomst tekent onder het gesprek dat je er aan vast zit. Toch geen spijt van.

   Caroline geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  21. dejong   schrijft over Cvt keukens:
   Mooie showroom vol designkeukens. Ik heb m’n ogen uitgekeken, maar het was eigenlijk allemaal flink boven budget. We zijn toch gaan zitten met een adviseur en hij heeft een mooi ontwerp gemaakt dat goed bij onze wensen aansloot. De offerte viel zelfs nog wat hoger uit dan we al dachten. Toch hebben we geprobeerd wat te onderhandelen, maar we wisten al dat we nooit uit zouden komen bij ons budget. Heel jammer, maar we kunnen nu wel wat gerichter zoeker bij een wat voordeliger keukenzaak. Als we meer budget hadden zouden we de keuken waarschijnlijk wel bij CVT keukens hebben gekocht.

   dejong geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar