keukenbrochuresaanvragen afbeelding 1

Ervaringen lezen voordat u koopt?

Lees hier gratis ervaringen van bijna alle keukenzaken in Nederland

keukenbrochuresaanvragen afbeelding 2

U wilt in 2016 een keuken kopen?
Bestel hier gratis meerdere keukenbrochures snel en gemakkelijk

keukenbrochuresaanvragen afbeelding 3

Uw eigen ervaring met anderen delen?
Plaats hier gratis uw ervaring van een keukenzaak, alvast bedankt!

Ervaring Keukenkampioen

Ervaring Keukenkampioen? Alle Keukenkampioen ervaringen. Van plan bij Keukenkampioen langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Keukenkampioen.

Wat was uw ervaring met Keukenkampioen? Deel en ontvang gouden tips!
Zelf snel een recensie over de Keukenkampioen plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring. en ontvang gouden tips nieuwe keuken kopen in uw mailbox.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen. Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Keukenkampioen algemene informatie

Keukenkampioen hanteert zeer scherpe inkoopprijzen. Het voordeel dat de Keukenkampioen in haar eigen fabriek behaald tijdens de efficiënte productie van haar keukens, spelen ze direct door naar de klant.

Ook qua controle is de Keukenkampioen zeer accuraat: van verkoop tot levering van uw nieuwe keuken wordt uw keuken wel twintig keer grondig gecontroleerd. Wat zijn de voordelen van het hebben van een eigen fabriek? Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, strenge keurmeesters die eindcontrole hebben over uw bestelde keuken. Een zeer breed assortiment: bijna alles is te maken. Keukenkampioen heeft zeer regelmatig acties, wat er voor zorgt dat u voordeliger en met grote kortingen uw keuken kunt aanschaffen.

Ondanks dat alle keukens maatwerk zijn, kan de Keukenkampioen al in drie weken de meeste keukens leveren. (De gemiddelde levertijd van een keuken is in Nederland gemiddeld acht weken)  En verder zeer bijzonder: levenslange service. Heeft u hulp nodig? Binnen veertien dagen service altijd verleend. Interessant is de speciale budgetplanner die de Keukenkampioen heeft gemaakt om inzicht te krijgen in de kosten voor uw nieuwe keuken. Het concept loopt zo goed dat er inmiddels 47 vestigingen zijn in heel Nederland en 2 in België.

Keukenkampioen vestigingen

Keukenkampioen heeft 47 vestigingen verdeeld over Nederland en België; Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Amsterdam-Westpoort, Beverwijk, Breda, Cruquius, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Drachten, Duiven, Ede, Emmen, Enschede, Geleen, Goes, Groningen, Heerhugowaard, Heerlen, Helmond, Hoorn-Zwaag, Houten, Kaatsheuvel, Leeuwarden, Lelystad, Middelburg, Mijdrecht, Nijmegen, Purmerend, Reeuwijk, Rotterdam-Alexandrium, Rotterdam-Parkboulevard, Rotterdam-Stadionweg, Sneek, Son, Spijkenisse, Tiel, Utrecht, Weert, Woerden, Zaandam en Zwolle bevinden zich in Nederland. Daarnaast hebben ze ook 2 vestigingen in België in Schoten en in Turnhout. Bekijk hier de website van de Keukenkampioen.

 

Wilt u ons kort helpen? Ontvang keukentips!

Wij zijn op zoek naar uw ervaring met keukenwinkels. Deel uw ervaring met een keukenzaak en ontvang gratis tips keuken kopen 2016!

Uw naam/schuilnaam

Uw e-mail

Keukenzaak en vestiging

Uw beoordeling
 Slecht Matig Normaal Goed Uitstekend

Uw ervaring

Wenst u de tips keuken kopen te ontvangen? (Binnen 24 uur)

Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

310 reviews & recensies Keukenkampioen

Beoordeling: 3.48Keukenkampioen is 230 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.48 uit 5 sterren.
 1. Carlijn S.  schrijft over Keukenkampioen:

  Zéér gastvrij geholpen en geadviseerd het klant is koninggevoel verstaan ze zekers wel. E.e.a. netjes op schrift gesteld zodat voor beide kanten alles duidelijk was. Leveren ze vervolgens bij het installeren nog een verkeerde maat kastje mee. Enfin telefonisch contact gehad en kast werd gelukkig snel vervangen dus vooruit we zien het door de vingers en geven vier sterren.

  Carlijn S. beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 2. Nicole  schrijft over Keukenkampioen:

  Welke filiaal was dat dan? Ik was met mijn vader en vriend gaan kijken en wij zijn in Weert juist kei goed geholpen. Die wat daar rondliepen waren voor ons bescheiden en netjes.

  Nicole beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3. Marie-Louise  schrijft over Keukenkampioen:

  Bedankt Keukenkampioen!!!!
  Door jullie zeer agressie verkooptechniek zijn wij naar een andere keukenwinkel gegaan. Daar prima en eerlijk geholpen voor een eerlijke duidelijke prijs!
  Alleen jammer van de uren die we bij jullie in de winkel zijn geweest en alles uitgezocht hebben, waarna we te horen kregen dat we alleen een opgave van de kosten kregen als we meteen zouden beslissen. Vreemd ik moet dus beslissen dat ik een keuken koop, zonder dat ik een prijs weet…..
  Leuke verkooptechniek…….succes ermee.

  Marie-Louise beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 4. H. Konijn  schrijft over Keukenkampioen:

  ‘Wanneer u een afspraak maakt weet u zeker dat onze verkoper alle tijd voor u heeft’ ja en dat hij 100% scherp is dus onaangekondigd binnen gegaan en hebben een budgettair verantwoorde prijs er uit onderhandeld. Reken maar dat ik wel tevreden ben.

  H. Konijn beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 5. Ton Van De Wiel  schrijft over Keukenkampioen:

  We zijn keurig geholpen door maurice keizer een dikke 9.de ontvangst was zeer goed ook mede door de gastvrouw.

  Ton Van De Wiel beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6. BB  schrijft over Keukenkampioen:

  Zeer goed geholpen in Enschede.

  BB beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 7. Oksana Harmsen  schrijft over Keukenkampioen:

  Als je in de omgeving van Alkmaar woont en van plan bent een nieuwe keuken aan te schaffen, ga dan niet naar Heerhugowaard. De vestiging van Keuken Kampioen Heerhugowaard is gewoon niet goed: er is geen service, als je eenmaal een handtekening op het contract hebt gezet. Communicatie is niet goed, jouw email wordt niet beantwoord en als er al een antwoord komt dan is dat telefonisch zodat je geen schriftelijke bewijzen achteraf hebt. Als jij belt, kunnen ze je niet helpen, want “jouw” verkoper is er niet en alleen hij jou kan helpen. Wees voorzichtig: zo kregen we een order te ondertekenen, die niet op de offerte werd gebaseerd (kleinere kasten, ondiepe/lagere kasten enz.) De verkoper, die toevallig de vestiging manager is (Ja, goed in verkoop, maar niet in mensen helpen) was nalatig: ons was niet verteld, bijvoorbeeld, dat de plaatsing van de handgrepen op 3 manieren kan. De oplossing moet ons veel geld kosten, terwijl het fout van de verkoper is geweest. Kortom, ga ergens anders kijken. Scheelt je veel stress en nare gevoelens achteraf.

  Oksana Harmsen beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 8. arie  schrijft over Keukenkampioen:

  Ervaring Keukenkampioen Alphen aan den Rijn: Na heden middag 2 uur te zijn geholpen door een aardige verkoper Frank zijn we na wat gesteggel met het HOOFD van dienst ??
  Onverrichte zaken de deur bij de keuken kampioen uitgelopen !
  Reden we moesten een offerte tekenen wat wij niet wilden daar wij echt de juiste maten niet wisten en ook de zaak nog even thuis verder wilde bekijken.
  De betreffende keuken koste ca 9700 euro wat wij teveel vonden en zeker niet meer dan 8000 euro wilde uitgeven.
  Wij vroegen of we de kopie specificatie mochten meenemen hetgeen werd geweigerd ?? Wij hebben de vestiging verlaten met een naar gevoel.
  Wij wensen deze zaak veel fijns toe , wij zullen hier nooit meer een voet over de drempel zetten, wat een hork die dienstdoende chef.

  arie beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 9. Pdw  schrijft over Keukenkampioen:

  Op meerdere plekken recensies gelezen en Keukenkampioenbrochure besteld. We hebben vervolgens ook voor een keuken van Keukenkampioen gekozen. Zo gezegd zo gedaan zou je zeggen maar toen de leveringsafspraak was gemaakt begon voor ons het gezeur. Toen de oude keuken er uit was gehaald bleken het oude aansluitmateriaal te slecht. het ingehuurde montage bedrijf moest toen later terugkomen maar dat was lastig met onze planning dus zaten we in plaats van in een nieuwe keuken ineens tijdelijk zónder keuken. Vervelend maar niemand kwalijk te nemen. Gelukkig kwamen ze snel terug. Naderhand door monteur goed geplaatst. Service dus prima. We gebruiken onze nieuwe keuken nu alweer drie weken naar volle tevredenheid!

  Pdw beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 10. Dirk van Mourik  schrijft over Keukenkampioen:

  Geweldige service bij Keuken Kampioen te Ekkersrijt, Son!
  Wij zijn op 16-05-2016 tijdens een 2e gesprek wederom geweldig goed geholpen door de heer Aydin. Hij heeft alle tijd voor ons genomen om zo voor ons de meest ideale keuken tegen een goede prijs te ontwerpen. We kregen tevens diverse malen eten en drinken voorgeschoteld.

  Dirk van Mourik beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 11. F ten Horn  schrijft over Keukenkampioen:

  Mooi verkoop praatje en dan koop je een keuken van 12425€ met een ‘ontzorgpakket’van 1200€.
  MAAR dan komt er een mannetje die constateert dat er 3750€ meerwerk is.
  Je hebt al getekend, dus…..
  Omdat ik heel duidelijk had aangegeven dat mijn max budget 14000€ was een gesprek met de manager.
  Die heeft cum laude zijn cursus het is niet ons probleem afgerond.
  Dus zwaar over budget en zoek het maar uit.
  Bij levering ook geen siphon geen slang voor de gasplaat.
  Zo ontzettend goedkoop qua service.

  Keuken kampioen…. ik zeg NIET DOEN.

  F ten Horn beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 12. DN  schrijft over Keukenkampioen:

  Na lang georiënteerd te hebben, waren mijn vrouw en ik afgelopen zondagmiddag wat rond gaan kijken in de keukenshowrooms in Helmond. De showrooms die wij onder andere hebben bezocht waren de Grando keuken & bad en de KeukenKampioen (Zitten naast elkaar). Bij de KeukenKampioen werden wij net wat vriendelijker ontvangen dan bij de Grando, en aangezien vooral ik een grote waarde hecht aan service en vriendelijkheid hadden we besloten om als eerst hier serieuze zaken te doen. Wij werden geholpen door adviseur Sem. Later kwam hier Bianca ook bij, zij vormden een goed team en snapte precies wat wij zochten. Samen hebben we een paar mooie tekeningen gemaakt van een keuken die aan bijna onze eisen voldoen, deze mee gekregen naar huis om er nog eens over na te denken. In de loop van de week zou er nog een 3d tekening nagestuurd worden. Deze had ik de volgende dag al in mijn postvak. Dit benadrukt ook weer de goede service van de KeukenKampioen. De keuken hebben we nog niet aangeschaft, maar het is nu al een prettige samenwerking.

  DN beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 13. P. Klaassen  schrijft over Keukenkampioen:

  Het is niet handig om een ruimte van 3×3 meter in te delen. Het komt er gewoon op neer dat je concessies in het ontwerp moet doen. Erg positief de keuken was het aandragen van de ‘magische hoek’. Hiermee zorg je dat de normaliter loze ruimte toch optimaal word benut. Een aanrader voor mensen met een kleine keuken

  Groetjes,

  P. Klaassen

  P. Klaassen beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 14. Valerie & Jorn  schrijft over Keukenkampioen:

  Ondanks het ruige image!!! van de keukenbranche was het tegenovergestelde een feit. De Keukenkampioen heeft onze nieuwe keuken juist goed geleverd. Johan die ons door het proces heeft geduwd, herkende ons na 4 maanden nog. Erg leuk!

  Valerie & Jorn beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 15. John  schrijft over Keukenkampioen:

  Onlangs een keuken gekocht bij de keuken kampioen in Weert! Met drie man sterk er naar toe. Zoon, vrouw en ik. Wij gaan daar in gesprek met de verkoper, die in het begin zeer zeker het goed met ons voor heeft. Tenslotte moeten wij natuurlijk wel wat geld daarlaten als het enigszins mogelijk is. We hebben diverse modellen bekeken, en uiteindelijk een keus gemaakt.

  We spreken alles door en besluiten om de keuken hier te bij de keuken kampioen te kopen.

  In dit gesprek word ook besproken dat er de keuken betegeld gaat worden, de achterwand. Samen met de verkoper de kleur uitgezocht in een bestaande keuken.

  Zoon vraagt nog als het moeilijk is om deze te bevestigen waarop de verkoper antwoord nee hoor, de meeste installateurs hebben een lijmset/lijmkit t bij zich, dit is zo gebeurt. We spreken een prijs af en hij geeft ons hier de hand op.

  Keuken word geleverd. Wij laten alles ter bescherming in de dozen/karton zitten. Op moment dat er geleverd word controleren ze nog de leidingen, als deze alle goed op de plaats zitten. Dit is Ok, en alles word afgevinkt. De dag er op komen ze de keuken installeren. De monteur geeft direct aan at de leidingen niet goed zitten, en dat hij niet monteren. Omdat hij nu voor niets was geweest, zou ons dit 250 euro gaan kosten. Na wat heen en weer gebeld te hebben en een overleg bij de KK was het geregeld we hoefde de 205 euro niet te betalen.

  Helaas wel weer anderhalve week vertraging!! Bij het uitpakken van de keuken, misten we de tegels.

  We hadden helemaal niets van tegels besteld volgens de verkoper.

  Nou , volgens ons wel, we zaten met drie man tegen over hem toen we dit af hebben gesproken. Nu komt het: Hij zegt doodleuk: Ik zie niets op papier staan. En daar hebben wij na gelaten. Wij hebben dat papier niet gecontroleerd. Maar goed, we zaten met drie man tegenover hem, en hij heeft gewoon met ons besproken dat de tegels er bij geleverd zouden worden en na dat we de prijs hebben afgesproken ons de hand hierop gegeven. Nu kan hij zich “niets meer herinneren” geeft ons het gevoel dat wij de leugenaars zijn! Onredelijke verkoper die in het begin niet tot een oplossing wilden komen. Na enige woordenwisseling krijg je dan een zo genaamde teamleider aan de telefoon die mij in ieder geval weer wat rustig krijgt. Ze gaan kijken voor een oplossing, deze gaat er komen, aldus de teamleider!

  Niet dus! Na ons een 2 weken aan het lijntje gehouden te hebben, bellen ze doodleuk op om mij mede te delen dat ze het toch niet gaan oplossen, en dat we min of meer het maar uit moeten zoeken want het staat niet op papier!. Wij zitten nu met de problemen en de kosten!!!!!

  Onze mening is dan ook: Mensen maak niet dezelfde fout als ons. Google eerst op de Keuken kampioen en neem je tijd om de recensies te lezen!! Dan zie je ook de waarderingen, de problemen door heel Nederland die de keuken kampioen veroorzaakt, en hoe ze zaken afhandelen etc. Daar word je niet blij van, beslist niet. Wij hebben in ieder geval 1 familielid en twee kennissen die op het punt stonden om te kopen aangeraden om niet naar de Keuken Kampioen te gaan in Weert. Gelukkig hebben ze dit advies ook gevolgd en zijn elders geweest voor hun keuken. Een zeer wijze beslissing. Wij hebben onze keuken in ieder geval nu veel en veel te duur betaald!!

  Een goede les die wij graag met iedereen willen delen om te voorkomen dat er nog meer gedupeerde / “slachtoffers” zullen vallen van zulke praktijken.

  John beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 16. Rob  schrijft over Keukenkampioen:

  Zeer te spreken over de aanpak van Kasmir van K. bij de Keukenkampioen in Son. Wat een vriendelijke verkoper die ons van uitstekend advies heeft voorzien. Bedankt voor het goede advies en begeleiding. Met vriendelijke groet, Rob

  Rob beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 17. Pieter E - Reeuwijk  schrijft over Keukenkampioen:

  Keukenkampioen Reeuwijk: Goede adviezen mogen ontvangen bij het kiezen van de keukenapparatuur, de keuken kasten en het aanrechtblad. Het was een lang gesprek van meer dan 3 en een half uur. De verkoper bleef gefocust en heeft uiteindelijk ons overtuigd van de keuken. Erg benieuwd hoe de keuken er bij ons uit zal komen te zien als hij in de ruimte staat!

  Pieter E - Reeuwijk beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 18. P. Maas  schrijft over Keukenkampioen:

  Vlak voor onze vakantie toch nog even ter orientatie zijn wij keukenkampioen Helmond binnen gelopen. Wij werden direct aangesproken. Dit vond ik in eerste instantie niet prettig. Je wil toch eerst rustig rond kijken?? Toch verliep het contact goed en kregen wij in de mail uiteindelijk een 3d ontwerp. Sem heeft ons de keuken goedkoop en foutloos geleverd.

  P. Maas beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 19. Yvette  schrijft over Keukenkampioen:

  Tot nu toe is er een last van onze schouders gevallen. We hebben lang getwijfeld of we bij keukenkampioen den bosch zouden gaan kopen gezien de horrorverhalen in deze branche.
  Het contact was eigenlijk vooral met verkoper (frank) maar ook met de bedrijfsleider (stefan) hebben wij herhaaldelijk gesproken.

  Terugkijkend kunnen we zeggen dat onze keuken zeer serieus is aangepakt door de heren. We wachten alleen de levering en montage nog af.

  Yvette beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 20. Happy family  schrijft over Keukenkampioen:

  Rowan de Haas van Keukenkampioen Dordrecht heeft ons gezin PERFECT geadviseerd bij onze nieuwe keuken.
  Hij is een aanrader voor mensen die in Dordrecht een nieuwe keuken willen kopen.

  Happy family beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 21. Pieters  schrijft over Keukenkampioen:

  Al een tijdje geleden een keuken gekocht bij de Keukenkampioen in Leeuwarden, samen met de adviseur mnr. Stoelwinder een keuken ontworpen. Kregen netjes de tijd om er over na te denken, na een paar dagen besloten om het toch te doen en een handtekening gezet. Wegen omstandigheden hebben we geen afspraak kunnen maken over de plaatsing van de keuken. Uiteindelijk ging hier een beste tijd over heen en kregen we andere wensen, uiteindelijk heeft Gerard Stoelwinder als nog onze wensen in de keuken verwerkt. En nu is het wachten tot dat de keuken wordt geplaatst. Wij willen alvast Gerard en de Keukenkampioen Leeuwarden daarom bedanken en kunnen niet wachten tot dat onze keuken wordt geleverd.

  Pieters beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 22. Nikkie  schrijft over Keukenkampioen:

  Erg prettig dat we op zeer korte termijn een afspraak hebben kunnen maken. We hebben samen met de adviseur de mogelijkheden en onmogelijkheden besproken. Het resultaat is een passende keuken die goed in de ruimte staat. Bedankt voor de duidelijke communicatie, we zijn erg benieuwd naar de nieuwe gave keuken. Met vriendelijke groet, Nikkie

  Nikkie beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 23. H. Mastenbroek  schrijft over Keukenkampioen:

  Geslaagd bij keukenkampioen voor 8000 euro. Alles er op en er aan, helemaal compleet. Het leveren en het plaatsen verliepen voorspoedig en gebeurd accuraat. Netjes!

  H. Mastenbroek beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 24. Ronnie  schrijft over Keukenkampioen:

  Een ervaring bij Keukenkampioen gehad die alle vooroordelen over keukenboeren bevestigt. Wij hadden een mooie kwaliteitskeuken voor 13000 bij Bruijnzeel gevonden maar wilden toch een vergelijking kunnen maken en zijn hiervoor naar Keuken kampioen gegaan. Vrijwel een identieke keuken laten tekenen. Kwaliteit en afwerking was wel wat lager, maar dat zouden we in de prijs terug moeten zien. Op de vraag van de verkoper, wat wij dachten dat de keuken zou kosten was ons antwoord 10000 euro. Kwaliteit was tenslotte beduidend lager. Helaas, deze keuken kwam op 34000!!!! Euro uit. Gevraagd of de verkoper wel bij zijn volle verstand was. Natuurlijk hadden we recht op de korting en kwam de keuken op 22000 euro. Onbespreekbaar natuurlijk voor deze spaanplaat opstelling. Gelukkig was de rayonmanager binnen en dat zou onze redding worden. Na eenheid uur kwam de verkoper weer terug en hij had de deal van de eeuw voor ons gemaakt. Er was maar een voorwaarde, we moesten gelijk tekenen. We hebben aangegeven dat wij altijd een nachtje slapen over bedragen boven de 1000 euro. Dat was helaas niet mogelijk. We zijn opgestaan en zonder te weten wat de prijs zou zijn geweest weggelopen.
  Denken ze bij Keukenkampioen nu echt dat klanten gek zijn? Blijkbaar wel, ze verhogen eerst de prijzen van de kastjes met 300% en gaan dan korting geven. Voorbeeld: hoekkastje met rek: 3400 euro bij Keukenkampioen, rond de 1000 euro bij Bruijnzeel.

  Ronnie beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 25. Alain  schrijft over Keukenkampioen:

  Mijn vrouw en ik geven de KeukenKampioen een dikke 10! Van het ontwerpen tot het plaatsen ging goed. Bij het plaatsen kwamen we erachter dat er een foutje was aan het keukenkastje. Dit werd meteen genoteerd en doorgespeeld na de zaak. Binnen een paar dagen kregen we al weer een nieuw keukenkastje. Dus ook over de na zorg zijn wij zeer tevreden!

  Alain beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 26. Kelly  schrijft over Keukenkampioen:

  Juni 2015 keuken gekocht bij filiaal in Duiven. Mrt 2016 eindelijk kunnen annuleren.
  Waar moet ik beginnen? Het gaat op zoveel fronten mis bij deze keten. We hebben de koop van vorig jaar geannuleerd en boete betaald en ook hierbij was t een en al gezeik.
  Bij 1e bezoek meteen keuken gekocht, leek een mooie deal en was toen eenmalige actie. Nu bijna 1jr later nog steeds zelfde actie. Keuken zou tegen €23.000,- zijn en met de 40% korting en nog speciale korting €10.200,- zijn. Moesten direct tekenen maar alles was nog aan te passen. Als we maar keuken bij hem kochten. Na rondkijken kom je tot het inzicht dat voor 23.000 euro je een hele andere categorie keuken kunt aanschaffen ipv simpele L-vorm met kunstof blad (wel greeploos).
  Na klacht ingediend te hebben, en uitleg gevraagd te hebben over dat prijsverschil wordt je gebeld door ontzettend botte manager en dat is nog netjes verwoord. Je word behandeld alsof je dom bent en niks snapt, want je vergelijkt bruto en netto prijzen (en dan hebben ze het niet over 21% BTW).
  Dingen zijn er beloofd maar niet nagekomen. Ze spreken elkaar en zichzelf tegen.
  Je krijgt korting (om maar aan je budget te voldoen) door een keuken met granietenblad (want nu is dat ineens goedkoper) zelf te monteren en aansluiten!?? Terwijl met die mooie actie we dat voor 1 euro al hadden.
  We hebben het vertrouwen al snel verloren en hoe zij klachten en het annuleringsproces afhandelen is te schandalig voor woorden. Weken wachten tot je reactie krijgt en nog steeds geen bevestiging. Vervolgens moeten we een juridische inschakelen en krijgen we binnen 4u een bevestiging !!
  Betere apparatuur, zelfde keuken, leman systeem en apothekerskast en niet zelf monteren ; dat hebben we nu bij Bruynzeel voor €8550,- en zijn we met de boete van 2250 nog steeds goedkoper uit. Tot slot misschien nog belangrijker: we worden netjes behandeld en hebben vertrouwen in ze.
  Shame on you KK. Allemaal mooie praatjes en slogans maar is niks van waar! Nooit zullen we nog een voet bij jullie in de showroom zetten of mensen adviseren bij jullie te gaan kijken. Grote boog om KK heen.

  Kelly beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 27. Prettig geholpen  schrijft over Keukenkampioen:

  Ben goed te spreken over de Keukenkampioen in Den Haag. Grote showroom waar veel mensen in de showroom komen. Toch werden we gelijk geholpen, vriendelijke en aardige medewerkers. Alles word gelijk opgepakt en geen akelige dingen tegen gekomen.

  Prettig geholpen beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 28. Frenk  schrijft over Keukenkampioen:

  Veel keukenbrochures aangevraagd om te kijken naar de mogelijkheden. Op het internet hebben wij gekeken naar verschillende ervaringen van keukenbedrijven. Bij twee wat grotere keukenzaken uitgekomen in Heerlen. KeukenKampioen en SuperKeukens. Als eerst bij de Kampioen langs gegaan, puur nog om te kijken naar de keukenmogelijkheden. ´Netjes´ ontvangen door de heer Moeradjan. Tijdens de ronde door de showroom viel ons oog toch op een wat kleinere keuken, wat voor ons ideaal is. Ruim assortiment in keukenapparatuur en vele kleuren. Inmiddels staat de keuken er nu al even en zijn wij zeer tevreden. Top service!

  Frenk beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 29. W .v O  schrijft over Keukenkampioen:

  Onlangs een keuken gekocht bij de keukenkampioen te cruquius.
  Verkoop en informatie was helder tot de afspraken nageleefd moesten worden.
  Wanneer er betaald moet worden krijg je meerdere herinneringen ivm de levering.
  De levering en montage was goed, maar korting op monteren word niet nageleefd toegezegde waardebonnen worden niet verstrekt 3d tekening van je aankoop krijg je na veel mailcontact op verzoek terug bellen gebeurt niet.
  Elke belofte gemaakt Door de keuken kampioen word niet nagekomen.
  Zij hebben hun geld en daarna bestaat de klant niet meer wat een slechte winkel is dit.
  Wilt u een keuken en zonder problemen dat is hier niet mogelijk .

  W .v O beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 30. Allie  schrijft over Keukenkampioen:

  Lang georiënteerd voor een keuken. Via het het internet uitgekomen bij de Keukenkampioen in Heerlen. Nadat wij daar zijn binnen gelopen zijn we goed ontvangen door de verkoper. Nadat wij eerst zelf wouden kijken toch voor een advies gesprek gegaan met mnr. Toussant. Goed gesprek gehad, de heer Ryan bleek goed te weten waar hij het over had. Na dat wij een paar mooie 3D ontwerpen hadden meegekregen, hadden we afgesproken om de er even over na te denken en de volgende dag terug te komen. Na dat wij er goed over na gedacht hadden en de puntjes op de I van het ontwerp hebben gezet zijn we akkoord gegaan. Wij hopen dat we zo positief kunnen blijven in het proces. Meneer Toussant bedankt.

  Allie beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 31. tst  schrijft over Keukenkampioen:

  Wat opdringerig bij vragen advies

  tst beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 32. Marina  schrijft over Keukenkampioen:

  Nu voor de 2e x een keuken bij kampioen gekocht. Nu hebben we vooral gekozen omdat we de 1e x erg tevreden waren over de service en kwaliteit. Bij onze verhuizing dus als eerste naar kampioen en gelukkig is alles weer zo verlopen zoals de vorige x.

  Marina beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 33. G. Voerman  schrijft over Keukenkampioen:

  Afgelopen vrijdag hebben we een keuken besteld bij de keukenkampioen aan de hengelosestraat in Enschede.
  We zijn zeer vriendelijk geholpen, goede informatie gekregen en de verkoper was eerlijk zonder gladde verkoop praatjes. Mooie winkel!

  G. Voerman beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 34. John  schrijft over Keukenkampioen:

  De heer van der Molen heeft in filiaal Alexandrium door middel van onze input een geweldige keuken op maat voor ons samengesteld. Toegegeven, we zijn niet de gemakkelijkste klant geweest. Tim heeft veel tijd en energie in de keuken gestopt met een prachtig resultaat.

  John beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 35. Eelcos  schrijft over Keukenkampioen:

  Ze hebben mooie keukens en goede service in de winkel maar we hadden de keuken nog niet lang en de deur van de koelkast sloot niet goed meer. Uiteindelijk is het wel gewoon gerepareerd en door dat we gewoon garantie hebben, heeft Keukenkampioen de kosten op zich genomen.

  Eelcos beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 36. Lia Janssen  schrijft over Keukenkampioen:

  Ik heb grote problemen met Keukenkampioen. Hebben mij betr. het granieten keukenblad, helemaal niet voorgelicht (wij hadden een composiet gewild) maar op hun aanraden hebben wij voor graniet gekozen. Zitten nu met de problemen. Blad (wat ontzettend duur was) voldoet helemaal niet. Zouden mij donderdag terugbellen maar niemand reageert meer (natuurlijk niet, zij hebben hun geld).
  Zijn er meer van deze klachten betr. Keukenkampioen?

  Lia Janssen beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 37. Anita  schrijft over Keukenkampioen:

  De aankoop is nog beter verlopen dan ik ooit had kunnen bedenken. In de winkel werd goed voor me gezorgd en meegedacht. Alle vragen werden goed en zorgvuldig beantwoord. Snel, vriendelijk en accuraat.

  Bij de levering was er een kozijn licht beschadigd. Direct contact opgenomen en werd snel gecontacteerd over dit probleem. Ik kon de offerte van de schilder opsturen en er werd verder zorg voor gedragen. Positief verrast dus…

  Anita beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 38. RA v P Arnhem  schrijft over Keukenkampioen:

  goed geholpen door omar, een klantvriendelijk bedrijf bij keukenkampioen duiven. Nu is het wachten op de levering en dan beoordelen wij opnieuw.

  RA v P Arnhem beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 39. Apolonia  schrijft over Keukenkampioen:

  Op zoek naar keuken binnen mijn budget, maar ik wilde wel een stenen blad.
  Op naar de KeukenKampioen op de Maanweg.
  Fantastisch met heel veel hulp van de verkoper toch een keuken kunnen kopen binnen budget met een stenen blad.
  Gister is de keuken geïnstalleerd keurig gedaan. Super blij keuken is geweldig.

  Apolonia beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 40. Manon van Staveren  schrijft over Keukenkampioen:

  Onze keuken komt van de vestiging in Purmerend. Heel blij met de keuken en dik tevreden over hun service. Er werkt gespecialiseerd personeel, wij kregen hulp van Rasjid. Hij was geduldig en legde vanalles uit over de materialen. Bij het invullen van de keuken kwam hij met een mooi voorstel voor de indeling. We hebben er al met al zeker 4 uur gezeten. Tijdens het gesprek werden wij goed verzorgd door de gastvrouw.
  Weken later zijn de onderdelen bezorgd. In twee delen helaas, maar dit blijkt vaker zo te zijn. Het monteren gebeurde door een monteur die overduidelijk jarenlange ervaring heeft, want het ging van een leien dakje.

  Manon van Staveren beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 41. kusters  schrijft over Keukenkampioen:

  op vrijdag avond een afspraak gemaakt om een keuken uit te zoeken, vraagt een medewerkster (Bianca van Ham) “eten jullie dan mee” .. wowww dat is een leuk gebaar. keukens bekeken en besproken, veel mogelijkheden en super vriendelijk. we zijn geslaagd en hebben een enorm gezellige avond gehad die ook nog eens werd afgesloten met een borrel op de goede afloop. bedankt Bianca van Ham voor de goede uitleg, tips, je geduld en positieve energie.

  kusters beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 42. petra  schrijft over Keukenkampioen:

  mijn eerste review:

  Ik ws vrij bleu met keukens en kende behalve ikea keukens geen enkele winkel. Op een koopavond ben ik binnengelopen bij keukenkampioen. De winkel oogde goed. Ik kon niet meteen geholpen worden maar er werd een afspraak gemaakt. Er werd zeer veel tijd vrij gemaakt om goede naar de bouwtekening te kijen. Na het bestelle nvan de keuken kon er eenvousig door mij nog wat aangepast worden. (kleur en extra aanrechtblad) Voorverpakking van de kasten was goed. Geen beschadigingen door of voor transport gezien. Opmerkelijk hoe die complete bestelling, van al die dozen compleet is geleverd. Dat was namelijk mijn grote angst.

  punt van verbetering? het magazine

  petra beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 43. Sunny  schrijft over Keukenkampioen:

  Aardig dat wij geholpen werden zonder een afspraak te maken, er stond immers later wel een afspraak voor deze man gepland. Op tafel gelegd hoe wij de keuken willen hebben. Op die dag heeft de verkoper een tekening gemaakt. Toch teruggekomen om de indeling om te gooien. Werd niet moeilijk over gedaan. Werd er iets afgeraden door de verkoper dan kwam hij met een goed alternatief wat wel mogelijk is of waar we aan moesten denken. Ook gaf hij nog bruikbare tips. Zo waren we oa goed voorbereid op de levering en montage.

  Sunny beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 44. J van Duinen  schrijft over Keukenkampioen:

  Na ruim 15 jaar een nieuwe keuken uitgezocht en daarvoot bij de kampioen uitgekomen. Fijn te woord gestaan maar misschien wel 2 x 3 uur in showroom gezeten. keuken is in die tijd wel prima uitgewerkt welke precies op onze wensen aansluit. De afgesproken dag is de keuken correct aangesloten.

  J van Duinen beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 45. jan  schrijft over Keukenkampioen:

  Wij liepen ter oriëntatie keukenkampioen nijmegen binnen. Werden spoedig aangesproken door een vriendelijke en vooral opdringerige verkoper.

  Ivm recente opening hadden ze een actie. Een leuke korting van 50%. Voorwaarde is dat je moet inschrijven.

  Onze gegevens werden gevraagd om in te schrijven. Niet veel later volgde een uitdraai die wij konden tekenen. TOEN KWAM DE AAP UIT DE MOUW……. het was geen inschrijving maar een CONTRACT wat verplichte tot aankoop van een keuken.

  Toen ik de verkoper ( tevens manager van deze winkel) er op aansprak was duidelijk aan zijn gezicht te zien dat zijn verhaal was uitgekomen. Nou dat probeerde hij natuurlijk meteen te verbloemen mijn opmerkingen die ons het gevoel moesten geven alsof wij achterlijk waren.

  Ik heb hem verzocht onze gegevens te verwijderen waar geen gehoor aan werd gegeven. Zijn reactie was opstaan en op een intimiderende manier je te benaderen.

  Lang verhaal kort. Geen serieuze partij om nu of in de toekomst zaken mee te doen. Een louche autohandelaar gaat nog netter met zijn mogelijke klanten om.

  jan beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 46. Bram Wolters  schrijft over Keukenkampioen:

  In Amersfoort zijn wij geslaagd voor een heel nieuwe woonkeuken. De heer Borst had ons daar voortreffelijk geholpen. Gedegen advies en professionele uitwerking.

  Bram Wolters beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 47. Julia  schrijft over Keukenkampioen:

  Vriendelijke verkoper en veel aandacht voor onze ‘casus’. Echter twijfelen we sterk aan de offerte prijs die nu genoemd is. We gaan bij andere keukenzaken kijken om te vergelijken.

  Julia beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Julia:

   Beste Julia,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen! Mocht u nog vragen hebben over de offerte mag u altijd mailen via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 48. Marianne Nijland  schrijft over Keukenkampioen:

  Heel blij met het uiteindelijke resultaat. Contact opgenomen met de klantenservice die veel voor ons heeft betekend in het wegwerken van openstaande puntjes. Bedankt!

  Marianne Nijland beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 49. J.  schrijft over Keukenkampioen:

  Vorige week bij de keuken kampioen in Almelo geweest.
  Een mooie keuken gevonden waarvan we graag een prijsindicatie wouden. Een vriendelijke mevrouw heeft ruim twee uur tijd in ons gestoken om te komen tot de perfecte keuken.
  Totaal prijs 9.750. Dit was ruim boven ons budget. Na overleg met de vestigingsmanager werd dit bedrag uiteindelijk teruggebracht naar 8.250. Omdat wij onze fincanciering nog niet rond hadden gaven we aan om dit bedrag mee te nemen en er volgende week op terug te komen. Daarop kwam ze met een koopovereenkomst. We hebben aangegeven nog niet te willen tekenen, ook niet onder voorbehoud. Mevrouw gaf aan dat deze prijs alleen vandaag vast stond en dat het echt een scherpe prijs was (het bekende verkoperspraatje).

  Een week later, nadat we zeker weten de financiering rond te krijgen zijn we vandaag weer teruggegaan naar de keuken kampioen. We hebben aangegeven het apparatuur te willen veranderen in een voor ons betrouwbaarder merk (geen Whirlpool). Ze gaf al aan dat het dan wel veel duurder werd. Maar aangezien er vanaf vandaag een kortingsactie in is gegaan plus de montage voor maar 1 euro hebben we aangegeven toch een nieuwe prijsindactie te willen.
  Diezelfde mevrouw is uiteindelijk opnieuw gaan rekenen en kwam een half uur later terug met een bedrag van 10.150 euro.
  Hierbij was de korting en de montage voor 1 euro al in verrekend. Aangegeven hier absoluut niet mee in te stemmen waarna ze vervolgens met een bedrag van 9.000 aan kwam. Aangegeven dat dit ook veel te hoog is, waarna ze met een bedrag van 8.250 kwam. Hetzelfde bedrag als onze eerste prijsindicatie maar dan met ander hoogwaardiger apparatuur en een hoogstaande rand. Ze gaf aan dat het prijsverschil echt komt door de apparatuur. De hoge rand als ‘extra’ waren als meerkosten maar 150 euro, dus daar zit het niet in.
  Opnieuw aangegeven hier niet mee akkoord te gaan. Ze gaf opnieuw aan dat dit echt een scherpe prijs is. Helaas hebben we de keukenzaak verlaten.

  Als we de keuken met de eerste prijsindactie hadden genomen ging hier dus nog korting van af. Hierbij kom ik op een bedrag van 5.850. Dan heb ik de montagekosten er nog niet eens afgehaald.

  10.150 euro is de tweede prijsindicatie, met de korting en de montage voor een euro. Deze bedragen liggen zo ver uit elkaar waardoor blijkt dat de ‘kortingacties’ een grote leugen zijn.
  Zelfs met de uiteindelijke prijs van 8.250 euro zit er nog 2.400 euro verschil in. Je maakt mij niet wijs dat er zoveel prijsverschil zit in de apparatuur.

  Erg jammer want de keuken zoals wij deze willen was echt prachtig!

  J. beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van J.:

   Beste heer/mevrouw,

   Spijtig te vernemen dat uw ervaring in de winkel niet naar wens is verlopen. Een goede communicatie is van groot belang, vervelend dat dit niet goed is gegaan. Ik neem uw feedback mee ter verbetering en mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen verneem ik dat graag.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 50. julian vk  schrijft over Keukenkampioen:

  blad is beschadigd geleverd. werd kosteloos opnieuw in bestelling genomen en geleverd. noodblad werd geregeld.
  veel opties voor een bedrag van 7000,- we konden apparatuur weglaten, alternatieven werden geboden ook voor goedkopere werkbladen enz.
  we hebben een halfronde keuken met weinig bovenkasten en een moderne afzuigkap. strakke keuken voor een mooie prijs.

  julian vk beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 51. Kevin Groothedde  schrijft over Keukenkampioen:

  Moest onderhandelen tot de prijs die ik wilde betalen. Dat lukte wel je moet gewoon zeggen wat je budget is en dat je het anders niet doet. De verkoper die ons toen hielp was Randy en die wist snel te begrijpen naar wat voor keuken we zochten. Het is mooi geworden en goed gegaan.

  Kevin Groothedde beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 52. rene  schrijft over Keukenkampioen:

  wij gingen kijken bij keukenkampioen kaatsheuvel er was 1 klant binnen die al werd geholpen wij werden geholpen door verkoper die hoorde dat wij de keuken niet gelijk nodig hadden die zij ik stuur wel een offerte zonder te weten wat wij precies wilde ongeveer wel hij wilde ons wel gelijk helpen als we dan ook gelijk zouden tekenen dat gaat hem niet worden zij ik krijg ik dezelfde avond een mail dit gaat de keuken ongeveer kosten dus nooit meer in kaatsheuvel toen naar keukenkampioen den bosch rekenen bijna met korting er af nog meer als andere keukenzaak zou bij offerte een jbl speaker krijgen maar mooi niet alleen als je tekend ik gemeld op hoofdkantoor klachten servis werd door hen gebeld zou teruggebeld worden maar nog steeds niet gebeld voor de speaker en betere offerte ik kreeg een betere offerte als ik van andere keukenzaak mee zou brengen maar daar hebben ze niets mee te maken op deze offer exact hetzelfde inbouw apperaten was nog goedkoper dan keukenkampioen met montage en keuken kampioen maakt reclame plaatsen 1 euro je word hier gepakt van alle kanten bedankt na offerte voor de jbl speaker die ik nooit heb gekregen

  rene beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van rene:

   Beste Rene,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Helaas hebben wij de offerte geannuleerd aangezien we niet kunnen leveren wat u wenst.

   Mocht ik u in de toekomst nog van dienst mogen zijn verneem ik dat graag!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 53. Thom83  schrijft over Keukenkampioen:

  Wij hebben onze keuken van keukenkampioen in Lelystad waar ene Arwin ons de keuken heeft verkocht. Hij was goed op de hoogte van alle opties en bestuurde het tekenprogramma gemakkelijk. Fijn dat er ruim voldoende tijd werd genomen voor de afspraak. Zo konden wij weloverwogen keuzes maken voor onze nieuwe keuken.

  Thom83 beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 54. Nicol  schrijft over Keukenkampioen:

  Door de aanbeveling van familie zijn wij naar Cruquius gegaan. De Keuken Kampioen heeft er weer tevreden klanten bij.
  De verkoper stuurde het gesprek op een prettige manier:
  *Hij besteede veel aandacht in de uitwerking van de tekeningen.
  *Hij richte zich helemaal op onze ideeën.
  *Hij ging op een spontane manier om met onze zoon van 7 die de hele middag als een kleine koning is behandeld.

  Nicol beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 55. Willemien Bos  schrijft over Keukenkampioen:

  De keuken is echt mooi geworden. Mooier dan ik van tevoren had gedacht.
  Bij het monteren van de keuken kwamen enkele problemen naar voren. Door de vakmannen is hier adequaat op ingespeeld. Ze kwamen met creatieve maar professionele oplossing.

  Willemien Bos beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 56. Herder, J  schrijft over Keukenkampioen:

  Voor we hier terecht kwamen waren we bij verschillende keukenaanbieder wezen kijken. Telkens haakten we af omdat iets ons totaal niet beviel.

  Bij Keuken Kampioen bleven we plakken. Hartelijk ontvangst, gedegen advies en het ontwerp was zoals wij de keuken wilden. De monteur was een werkelijke kanjer! In 1 dag is de keuken NAADLOOS geïnstalleerd

  Herder, J beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 57. Kiki  schrijft over Keukenkampioen:

  Wij waren niet de makkelijkste klanten, maar ze hebben het goed gedaan. Wij hebben weinig ruimte en wilden toch een keuken met een afzuigkap, combimagnetron, gaskookplaat, inbouwkoffiemachine en koel- en vrieskast ineen. Het was een puzzel voor de verkoper, maar het is hem gelukt! Top!

  Kiki beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 58. Anna  schrijft over Keukenkampioen:

  Ze spreken over gratis montage, maar vermelden niet dat er ook nog installatiekosten zijn van bijna €400,-, dus dan kan je alsnog zelf gaan kloten of op zoek naar een goedkopere loodgieter. Zelfs de stekker van de inductie kookplaat zat er niet bij! Die moesten we zelf nog kopen bij de Praxis! Betaal je €10.000 voor een keuken en dan zetten ze hem alleen neer!

  Anna beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Anna:

   Beste Anna,

   Spijtig te vernemen dat u ontevreden bent. Kunt u uw ordernummer mailen naar webcare@keukenkampioen.nl? Ik help u graag verder.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 59. Rick M  schrijft over Keukenkampioen:

  Laatst bij Keukenkamioen langs geweest om een keuken te bezichtigen. Werden meteen vriendelijk ontvangen en kregen veel handige tips. Zeer overzichtelijke offerte. Alleen nog kijken wat er over de prijs valt te onderhandelen. Tot nu toe zeer tevreden.

  Rick M beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 60. Betty van Gurp  schrijft over Keukenkampioen:

  de week van hemelvaart is onze U keuken geplaats, met verkeerd te klein ingemeten keukenblad , daarna een nieuw blad geleverd, was het de verkeerde, dus gelijk retour. Blad nummer 3 geplaatst , maar met kleurverschil . Blad nummer 4 uitgepakt, wéér kleurverschil, na vaak contact te hebben gehad wilden ze ons eerst met 100 euro afschepen, maar dat nam ik niet dat is zo doorgegaan tot max 400 euro!!, Toen ik dat ook niet wilde vroegen ze; wat wilt u dan; en ik zei een aanrechtblad die goed isen waarvoor wij betaald hebben. toen werd er gezegt dat we een ander uit mochten zoeken maar dat als er weer kleurverschil in zat dat voor ons eigen risico zou zijn en dat we daar voor moesten tekenen . Eindelijk ons 5e aanrechtblad , EINDELIJK GOED!! maar bij1 hoekkastje was het deurtje krom , deze week is het vervangen!!. Ook hebben we vermeld dat het dubbele bovenkast nu al na een half jaar is doorgezakt!!. Zegt de monteur dat dat altijd is bij een dubbele kast omdat het maar aan 2 kanten opgehangen kan worden en niet in het midden. Had de verkoper dat er niet bij gezegd dan???.
  Wij hebben bij onze vorige keuken precies dezelfde maat kastjes en nooit problemen gehad . Dus ligt het echt aan het SLECHTE materiaal dat ze gebruiken!!
  Hij raadde ons aan om contact met de verkoper op te nemen , want hij mocht geen nieuwe bestellen !!
  Ook hebben we nog steeds geen vergoeding gekregen voor het ongemak dat we hadden bij de 5 geplaatste werkbladen, want we moesten iedere keer weer thuis blijven bij de leveringen en het in en uitladen van de 6 onderkastjes . Dat is toegezegd, maar hebben daar ook niets meer over gehoord!!!! Hoezo goede keukens en service?

  Betty van Gurp beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Betty van Gurp:

   Beste mevrouw van Gurp,

   Wat vervelend om te horen dat er meerdere zaken niet naar wens zijn verlopen. Excuses hiervoor. Mocht u verder in gesprek willen gaan hoor ik dat graag via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 61. cd  schrijft over Keukenkampioen:

  Ervaring keukenkampioen arena: goede ontvangst met koffie en een leuke verkoop gespreek, maar het gaat mis bij het plaatsen in over leg met de monteur toch geplaatst ,kom goed wordt er gezegd, geen goeden spullen geleverd wordt ook niet terug genomen ,dus een dubbelen strop voor de koper, planken kunnen niet aan de muur worden op gehangen hoe verder dat moet de koper zelf oplossen . DE keuken kampioen zegt dat wij worden gebeld zit nog te wachten dit duur al een maand of 3 ik weet dat ik geen keuken meer zal kopen bij de Keuken kampioen

  cd beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van cd:

   Beste heer/mevrouw,

   Spijtig te vernemen dat u geen goede ervaring heeft opgedaan. Ik help u graag verder. Kunt u mij mailen via wecare@keukenkampioen.nl?

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 62. Wilma de Raaff  schrijft over Keukenkampioen:

  Onze ervaringen met de keukenkampioen zijn goed. De verkoper Frans Bodegom is een sympathieke bereidwillig persoon, waar je een grapje mee kunt maken. Tot het laatste toe alles tot in de puntjes verzorgd.

  Wilma de Raaff beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 63. Amy  schrijft over Keukenkampioen:

  Mijn ervaring van Keukenkampioen:

  * spontane medewerker die goed op ons inspeelde
  * ze hebben service hoog in het vaandel
  * na montage was de keuken nog niet volledig opgeleverd. openstaande punten zouden binnen korte termijn worden opgelost. na 2 weken heb ik zelf gebeld en het werd door de medewerker direct opgepakt. excuses gekregen en binnen een week is de keuken afgemaakt.

  Amy beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 64. H L  schrijft over Keukenkampioen:

  Complimenten voor de nauwkeurige montage. De heren hebben in één dag de hele keuken in mekaar gezet echt een naadloos resultaat. Voorafgaand goed geholpen in de winkel. Bij het ontwerpen van de keuken, wat een hele middag in beslag nam, kregen wij een lunch aangeboden. Afspraak van de levering zijn ze nagekomen. Oftewel, geen klachten alleen maar complimenten!

  H L beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 65. Mawuenyega  schrijft over Keukenkampioen:

  Op dinsdag 19 januari telefonisch een afspraak ingepland bij de keukenkampioen in Son en speciaal op ons verzoek met verkoper omdat hij in november 2015 al een tekening voor ons had gemaakt. Zo werden wij ingepland voor zaterdag 23 januari 2016 om 1530 uur.
  Met koffie en de mededeling dat het een kwartiertje zou duren omdat de verkoper nog met andere klanten bezig was, gingen we zitten wachten. Tussendoor kwam er een jongeman ons uitnodigen om mee te gaan kijken/kiezen voor de kleur van de kastjes, het soort blad etc. Daarna hebben we verschillende keren een rondje door de zaak gedaan omdat het “kwartiertje” schijnbaar langer duurde. Is prima als men de tijd voor zijn klanten neemt, dat vinden wij ook fijn als ze dat bij ons doen maar waar maken we dan een afspraak voor? Na 1 uur en een kwartier wachten hebben we ons afgemeld en gevraagd een nieuwe afspraak in te plannen. We zullen gebeld worden.
  Ivm het drukke werk van mijn man maken we een afspraak en dan maak je dit mee. Echt super balen, zeer slecht van dit bedrijf en zonde van onze tijd.

  Mawuenyega beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Mawuenyega:

   Beste mevrouw,

   Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te vernemen dat u langer heeft moeten wachten in onze showroom dan verwacht. Excuses hiervoor.

   Mocht u nog een afspraak wensen verneem ik dat graag via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 66. Bart  schrijft over Keukenkampioen:

  Onze ervaring met Keukenkampioen is slecht te noemen.
  Het begon allemaal met een voor ons orienterende tour door verschillende keukenzaken. Bij de keukenkampioen werden we meteen licht opdringend benaderd. Nadat we vrij door de winkel konden lopen werd ons meteen een offerte aangeboden waar wij nog niet aan toe waren. Echter een 3D ontwerp kon men toch wel maken? Ook dat hoefde eerst nog niet, echter aangezien het voor de vriendelijke meneer geen probleem was en alles heel vrijblijvend hierop ingegaan. Helaas werkte het systeem niet, de tekening zou ons per mail worden toegestuurd als we ook onze adresgegevens zouden achterlaten. Helaas hebben wij deze mail nooit mogen ontvangen. Wel ontvingen wij een tweetal weken later een envelop met een aantal reclamestunts (waarbij de prijs van onze offerte drastisch zou kunnen zakken???) los van het feit dat er nooit een offerte was gevraagd hadden wij verder nog niets ontvangen. Een week daarna werden wij gebeld door een medewerker van keukenkampioen die wist te melden dat er wel het een en ander mogelijk was. Deze meneer schakelde vrij snel toen duidelijk was dat wij nog helemaal niets hadden ontvangen en er werd ons een nieuw onderhoud voorgesteld in een ander filiaal. Dit hebben wij toch geaccepteerd en aldaar hebben wij in eerste instantie een heel leuk en informatief advies ontvangen. Hetgeen ons deed besluiten dat keukenkampioen een nieuwe kans kreeg een offerte te maken. Die zouden wij die dag nog ontvangen per mail…helaas kwam er een telefoontje want het systeem lag er wederom uit. Het zou een drietal dagen duren, helaas toen ook niets ontvangen. Twee dagen daarna ontvingen wij een offerte met het ontwerp. Helaas waren het niet de juiste handgrepen, niet het juiste werkblad en in de offerte was niets gespecificeerd, enkel een totaal prijs en dat hier wel al alle kortingen in zaten (dus ook de 40% en de montage voor 1 euro??). Om te beginnen de apparaten in hun eigen webshop opgezocht en daarna vergeleken met de catalogus prijs van de fabrikant zelf: 1051 euro verschil in ons nadeel. De offerte was verder geheel vrij en kon de komende 2 jaar nog volledig verander worden. Het is een rare bedoeling dat de prijs (inclusief de 40% korting) hoger was dan andere zaken waar (nog geen korting was gegeven) met andere woorden zonder de korting zou deze eenvoudige L keuken dus bijna twee keer zo duur zijn als de geboden offerte prijs????

  Bart beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Bart:

   Beste Bart, vervelend om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft opgedaan bij Keuken Kampioen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wel stel ik het op prijs dat u uw feedback aangeeft, op deze manier kunnen wij onze processen blijven verbeteren. Als ik nog iets voor u kan betekenen dan hoor ik het graag via webcare@keukenkampioen.nl. Kunt u mij dan tevens aangeven in welk(e) filia(a)l(en) u bent geweest? Met vriendelijke groet, Eva – Webcare Keuken Kampioen

 67. Sphie  schrijft over Keukenkampioen:

  Al enkele keuken handels gezien. Na lang twijfelen heb ik voor de kampioen gekozen 😉 In Son advies gekregen van ene Maurice. Welke keuken het moest worden kon ik al gauw kiezen. Welke apparaten er in moesten wist ik nog niet direct. Maurice gaf aan dat ik langer kon nadenken en op een later tijdstip kon beslissen. Heel klantvriendelijk en tot nu toe snelle antwoorden op mijn mails. Ik heb elders gekeken voor de keukenapparatuur, maar dit was een stuk duurder dan als ik het bij de Keuken kampioen zou bestellen.

  Sphie beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 68. Stefan & Dewi  schrijft over Keukenkampioen:

  Door goede ervaringen van familie zijn wij bij keuken kampioen in Almere terecht gekomen. Het was er druk en we hadden geen afspraak gemaakt. We hadden net alle keukens bekeken toen we werden geholpen door Ulfert-Jan. Deze meneer wist genoeg te vertellen over de keukens en nam ruim de tijd. Er werd een datum geprikt voor het inmeten van de keuken. Tijdens de volgende afspraak hebben we nog een aantal details doorgenomen. Wij konden zelf een voorkeursdatum doorgeven waarop de keuken wordt geleverd en wanneer de keuken wordt gemonteerd. Ideaal dat de keuken kampioen zo flexibel is.

  Stefan & Dewi beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 69. Henk en Ans  schrijft over Keukenkampioen:

  Laats geweest om definitieve keuze te maken en dit tot een ontwerp te laten maken. We hadden het geluk dat we een oplettende adviseur hadden die werkelijk aan alles dacht en al onze wensen doornam. We hebben er zelfs nog even na sluitingstijd gezeten. De jongeman heeft goed zijn best gedaan. Wij kijken erg uit naar de montage, zodat wij volop kunnen genieten van het mooie resultaat.

  Henk en Ans beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 70. Roy  schrijft over Keukenkampioen:

  Op de woonbeurs in Amsterdam zijn we benaderd door een verkoper van keuken kampioen.

  Zij deden een voorstel om een “blanco” offerte te tekenen met een flinke korting.

  We zouden vervolgens de keuken binnen 2 jaar moeten afnemen.

  Roy beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Roy:

   Beste Roy, uit uw bericht maak ik op dat u niet tevreden bent over de manier van benaderen. Excuses hiervoor. Als ik nog iets voor u kan betekenen dan hoor ik het graag via webcare@keukenkampioen.nl.
   Met vriendelijke groet, Daan – Webcare Keuken Kampioen

 71. Said Bellari  schrijft over Keukenkampioen:

  Keukenkampioen stelde zich als volstrekt onbetrouwbare partij op. Elke potentiële koper daar zij gewaarschuwd voor twee.

  Said Bellari beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Said Bellari:

   Beste meneer Bellari,

   Wat vervelend dat u deze ervaring heeft opgedaan. Kunt u deze verder toelichten per mail via webcare@keukenkampioen.nl?

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 72. Geertruida  schrijft over Keukenkampioen:

  Hoewel ik de keukennog niet gekocht heb, wil ik toch mijn ervaring met u delen. Als ik de keuken al had gekocht dan hoef ik dan niet mee te dingen naar deze tipd of prijzen. beetje raar natuurlijk. Desondanks mijn fijne ervaring met jullie delen. Keukenkampioen. met alle geduld werd ik geholpen om de keuken van mijn dromen te kiezen. Er werd met mij meegedacht. Ook werd er rekening gehouden met mijn budget. De keuken kan ik op elk moment wijzigen. Ik heb een jaar daarvoor de tijd. Voordat ik de keuken uiteindelijk echt ga bestellen. Die jaarruimte vond ik dus perfect. Ik heb nu alle tijd om er goed over na te denken. Op de 3-d foto is het een prachtige keuken geworden. Ik heb de keuken nog niet, maar deze service overtuigd mij ervan, dat het leveren enz ook vlekkeloos zal gaan verlopen. De medewerkerster was ook open en is mij ook tegmoet gekomen in de prijs..Cheers.. Ik kan niet wachten toto ik de keuken in huis heb.

  Geertruida beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 73. Richard  schrijft over Keukenkampioen:

  Content met Keukenkampioen Spijkenisse:
  Alleen even binnen kijken was het plan maar door de goede indruk meteen een afspraak gemaakt
  In grote lijnen al een idee hoe we het wilden hebben en voor welk bedrag
  Menno is de specialist die ons vanaf de eerste afspraak heeft geholpen
  Samen hebben we gekeken naar de mogelijkheden en in hoeverre onze ideeën te realiseren waren
  In de winkel is er goed voor ons gezorgd regelmatig vroegen ze wat wij wilden drinken
  Bij elkaar koste het veel tijd om de keuken samen te stellen maar goed het moet een weloverwogen keuze zijn
  De bedoeling is immers dat we er jaren plezier van hebben
  Aan het eind van de afspraak hadden we een keuken
  Een waar onze ideeën in verwerkt zitten en dat voor een prijs waar we ook vrede mee hebben

  Richard beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 74. Janine  schrijft over Keukenkampioen:

  Twee jaar geleden een keuken in ons vorige huis gekocht bij Keukenkampioen, Alphen a/d Rijn. Super tevreden over de showroom als de plaatsing , als kwaliteit.

  Janine beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 75. Manen  schrijft over Keukenkampioen:

  Goede service, maken 3D tekening en nemen de tijd.
  keuken is goed geleverd en ik heb er veel plezier van.

  Manen beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 76. Ivy  schrijft over Keukenkampioen:

  Beste Keukenkampioen,

  Middels deze weg wil ik mijn enthousiasme over een nieuwe keuken aanschaffen bij Keukenkampioen met anderen delen.

  Toegevende dat ik enigszins ben afgeschrikt door andere verhalen, heb ik mij hier overheen gezet. Eenmaal aangekomen heeft de adviseur mij een aantal modellen in de showroom laten zien. Mijn wensen voor een strak afgewerkte keuken met stenen aanrechtblad en stoomfunctie zijn hierin meegenomen. Over de prijs van ruim 10000 euro waren we het vrij snel eens. De levering heeft een aantal weken op zich laten wachten maar dat was het meer dan waard. Er staat een prachtige keuken (kan de keuken hier helaas niet laten zien??) waar ik nog jaren mee lijk verder te kunnen.

  Met vriendelijke groet,

  Ivy

  Ivy beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 77. F. Heuts  schrijft over Keukenkampioen:

  Ervaring Keukenkampioen Heerlen: Wij kochten onze keuken enige tijd geleden bij Keukenkampioen Heerlen bij J. Cruysberg. Deze week werd onze keuken geleverd precies op de afgesproken dag. Alles was ook nog eens compleet inclusief de granieten keukenbladen. Hulde.
  De dag erna werd de keuken zeer vakkundig gemonteerd en aangesloten door Roger Hendriks, een vakman pursang! De technische problemen die hij tegen kwam werden snel en vakkundig opgelost.
  Het gehele proces van bestellen tot opleveren verliep vlekkeloos en dient dan ook met tien punten gehonoreerd te worden. We kunnen zelfs niet 1 minpunt noemen ondanks dat we vrij kritisch zijn. Keukenkampioen:
  dank voor de advisering en goede begeleiding. Ik kan iedereen aanraden met jullie in zee te gaan.
  F. Heuts Maastricht.

  F. Heuts beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 78. mineke  schrijft over Keukenkampioen:

  Ervaring keukenkampioen Almelo: Ze houden mooie praatjes maar ben erg teleurgesteld.

  mineke beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van mineke:

   Beste Mineke,

   Wat vervelend om te lezen! Kan ik iets voor u betekenen? Ik hoor het graag via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Sophie – Webcare Keuken Kampioen

 79. sjefke  schrijft over Keukenkampioen:

  Ervaring Keukenkampioen Utrecht: Moeizaam. We weten allemaal hoe het werkt. Vallen terug op de 40% die ze ‘al geven’. Iedereen weet dat de bodem nog lang niet in zicht is. Willen je uit de markt kopen met een kleine korting. Niet gekocht. Op naar de volgende 🙂

  sjefke beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van sjefke:

   Beste meneer,

   We stellen het op prijs dat u uw eerlijke mening deelt en zullen dit meenemen om onze werkwijze verder te optimaliseren. Wanneer we u nog van dienst kunnen zijn horen we het graag.

   Met vriendelijke groet,

   Sophie – Webcare Keuken Kampioen

 80. Hans ter Beek  schrijft over Keukenkampioen:

  we zijn zomaar binnengelopen ter oriëntatie. De bijzonder prettige manier van adviseren van de verkoper zorgde ervoor dat we terplekke een keuken kochten. Nog geen moment het gevoel gehad dat het te glad was oid. Goed gevoel over! De uiteindelijke keuken, levering en plaatsing zijn allemaal 100% naar wens.

  Hans ter Beek beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 81. christoffel  schrijft over Keukenkampioen:

  Wij hebben bij Keukenkampioen een keuken uitgezocht voor ons clubhuis van de scouting. Vanaf het bgin gaven wij aan voor een praktische en degelijke keuken te gaan. Er hoeft geen dure apparatuur in en we willen simpele materialen, aangezien wij een vast budget hebben waar we ons aan moeten houden. Het duurde even voordat de verkoper begreep waar wij naar opzoek waren, hij kwma met te dure oplossingen. Om uiteindelijk binnen budget te blijven hebben we van beide kanten concessies moeten doen. We hebben de keuken zo basic mogelijk gehouden.

  christoffel beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 82. Volvofan  schrijft over Keukenkampioen:

  Van het begin tot het eind veel lof, ook de montage heel goed, monteur wist waar hij mee bezig was. Ook bij het uitzoeken van de keuken werden we goed geholpen. En van elke stap op de hoogte gehouden. Dus zullen zeker reclame voor jullie maken.

  Volvofan beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 83. Maike&Chris  schrijft over Keukenkampioen:

  Prima geholpen in de zaak, alle afspraken zijn perfect uitgevoerd. na plaatsing functioneerd de keuken ook perfect. Natuurlijk hadden wij een plan en budget voor dat we gingen kijken naar een nieuwe keuken. Doordat wij deskundig advies hebben gekregen bij de inrichting van de keuken zijn we ook binnen ons budget gebleven. wij zijn tevreden over de kwaliteit en functionaliteit van de keuken en prima prijs verhouding.

  Maike&Chris beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 84. Roos  schrijft over Keukenkampioen:

  Ervaring keukenkampioen Utrecht: Deskundig en klantgericht. En daarbij in vergelijking met andere keukenwinkels ook nog eens scherp geprijsd.
  Goedkoper dan de keuken van Ikea en betere apparatuur!
  We hebben een hele tijd gezocht en vergeleken maar het meedenken en de klantgerichtheid (vriendelijkheid, hapjes/drankjes) waren klasse!!

  Roos beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 85. Arjen V.  schrijft over Keukenkampioen:

  Gekocht grote keuken inbouw met kookeiland. Zeer klantvriendelijke en kundige verkopers, perfecte voorlichting. Offerte compleet en duidelijk en conform uitgevoerd. Alle afspraken exact nagekomen zoals levering op tijd, compleet, montage volgens planning. Niet een klacht! Zeer tevreden. En perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

  Arjen V. beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 86. Holthuijsen  schrijft over Keukenkampioen:

  Vanaf het binnenstappen tot aan de oplevering alleen maar met de nodige vriendelijkheid en deskundigheid geholpen. Naast een uitgebreid advies, het wijzen op de diverse (on)mogelijkheden, een keuken samenstellen die geheel aan onze wensen tegemoet kwam tegen een goede prijs. Alle stappen in het plaatsingsproces werden zowel schriftelijk, als telefonisch steeds keurig op tijd gedaan. Van aanlevering leidingenschema, tot inmeten en van bezorging tot montage. Met als uiteindelijk resultaat de prachtige keuken , zoals we die ons tijdens ons eerste bezoek aan de vestiging in Weert hadden voorgesteld. Nu alleen nog een klein mankementje weg werken. Dan verdient de Keuken Kampioen wat ons betreft een 10!

  Holthuijsen beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 87. Jan-Willem  schrijft over Keukenkampioen:

  We zijn netjes geholpen bij het orienteren op een keuken. De verkoper luisterde heel goed naar ons verhaal waarbij hij met een snelle schets en prijsindicatie een duidelijk punt maakte. We willen verder met ze in zee gaan, we nemen er de tijd voor.

  Jan-Willem beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 88. Nicole van Essen  schrijft over Keukenkampioen:

  Een keuken kopen doe je niet elke dag ,dus wil je dat goed doen. Na het nodig speurwerk besloten we om bij meerdere keukenaanbieders langs te gaan. Vandaag gingen we langs de Keuken Kampioen op de Maanweg in Den Haag. Wat we erg fijn vonden is dat er veel keukens staan opgesteld wat het bekijken van opties erg makkelijk maakt (Staaltjes kijken is ook handig maar het geheel is vaak toch anders) Een van de verkopers (Kostas Papadakis) kwam naar ons toe en 2 1/2 uur later ondertekende we de koopovereenkomst. Het aanbod, de service en de prijs was voor ons reden genoeg om niet verder te zoeken. De afspraak voor het inmeten en installatie waren zo gemaakt. Bedankt Kostas en Keuken Kampioen.

  Nicole van Essen beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 89. Do  schrijft over Keukenkampioen:

  We zijn naar de Keuken kampioen in Almelo geweest. We zouden eerst ff wat indruk op doen. Maar al gauw waren we in gesprek met een verkoper. Die heeft ons het een en ander uit gelegd en wij onze wensen. Met een 3D schets het een en ander bekeken onder een genot van een kop koffie en wat lekkers. En we zijn de deur uit gegaan met een gekochte keuken en een goed gevoel en een super Advies.

  Do beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 90. Tw  schrijft over Keukenkampioen:

  Vandaag zijn ze pas de keuken komen inmeten maar wij hebben het nu al helemaal gehad met keukenkampioen Breda! Wij zagen een leuke actie: 40% korting en montage voor €1,-. Wij zijn allebei niet zo handig dus dachten wij; dat is makkelijk. Er werd ons vertelt de leidingen zelf te moeten verplaatsen voor aansluiting, wij dachten hiermee dus klaar te zijn. Nu vandaag bij het inmeten werd gevraagd om nog even een formulier te tekenen dat wij bewust zijn van dat er extra kosten bij zitten voor het aansluiten van het gas en water. Dit behoord volgens mij toch echt tot montage. Er is ons niks aangeboden van deze extra optie en ook niet met de prijs mee besproken. Of we nog even extra €400,- willen betalen, niet voor het omleggen, maar puur voor t aansluiten van het gas en het water.

  Hoofdkantoor behandeld geen klachten, je word van het kastje naar de muur gestuurd. Ze maken misbruik van je goede trouw en er wordt gelijk maar een koopovereenkomst voor je neus geschoven ipv een offerte.

  Voordat de keuken staat zijn wij al helemaal klaar met de keukenkampioen!

  Tw beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Tw:

   Beste heer/mevrouw,

   Bedankt voor uw bericht. Spijtig te vernemen dat u niet tevreden bent. Leidingen verleggen, aansluiten etc. kan optioneel gekozen worden. Mocht u hier interesse in hebben kunt u mij mailen via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 91. Celina  schrijft over Keukenkampioen:

  Wat een waardeloze service bij Keukenkampioen! De verkoper van Keukenkampioen Breda heeft ons mondeling belooft dat de plaatsing van onze nieuwe keuken volledig verzocht zou worden. Helaas was hij vergeten te melden dat installatie hier niet bij hoort. Wat een vervelende manier om iemand met halve informatie een keuken aan te smeren.
  Gelukkig wel vandaag door degene die kwam inmeten erop geattendeerd dat de installatie niet verzorgd wordt, dan staan we in ieder geval tijdens de plaatsing voor verrassingen.
  Intussen hebben we met verschillende werknemers van Keukenkampioen contact gehad, namelijk de verkoper die overal zijn handen van af trekt, een klantenservice die geen klachten aanneemt en een manager die je voor gek verklaart.
  Al met al een ongekend slechte ervaring met Keukenkampioen…

  Celina beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Celina:

   Beste Celina,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat dit niet goed met u is gecommuniceerd. Er kan namelijk optioneel gekozen worden voor het aansluiten van apparaten in uw keuken. Mocht u hier alsnog interesse in hebben verneem ik dat graag! U kunt mij mailen via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 92. Silvie en Thomas  schrijft over Keukenkampioen:

  We hebben gisteren een keuken gekocht bij KeukenKampioen in Helmond. We zijn een keer of drie gaan kijken en hebben samen met de verkoper (Marnix) weloverwogen keuzes gemaakt. Hij was zeer behulpzaam en dacht graag mee in het totaalplaatje. Mede door een bepaalde ‘gunningsfactor’ hebben we dan ook besloten om onze keuken bij KeukenKampioen te kopen. Tevens hebben we de transparantie van de prijzen als zeer positief ervaren. Al met al zijn wij dus zeer tevreden kopers en wil ik iedereen aanraden om op z’n minst bij KeukenKampioen langs te gaan en de mogelijkheden te bespreken. Silvie en Thomas

  Silvie en Thomas beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 93. Eindresultaat goed  schrijft over Keukenkampioen:

  Vanavond hartelijk ontvangen bij Marcel in keuken kampioen Duiven. We waren aanvankelijk niet van plan om daadwerkelijk meteen te beslissen maar door de goede gepersonaliseerde hulp hebben we vanavond toch onze keuken gekozen. We zijn blij met het eindresultaat en de prijs. Er wordt echt samen gekeken wat je budget is en daar het mooiste voor gekozen. Een aanrader om heen te gaan als je een mooie betaalbare keuken wilt.

  Eindresultaat goed beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 94. Enka  schrijft over Keukenkampioen:

  Ervaring Keukenkampioen: Prima service. Goed te onderhandelen.

  Enka beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 95. Sanne & Bart Kamphuis  schrijft over Keukenkampioen:

  Wij hadden al aardig in ons hoofd wat wij wilden. Dit is door keukenkampioen mooi vertaald naar een mooie keuken voor een goede prijs. Daar was wel wat onderhandeling voor nodig, maar dat hoort en natuurlijk een beetje bij. Al met al, zeer tevreden!

  Sanne & Bart Kamphuis beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 96. JL  schrijft over Keukenkampioen:

  Ondanks dat het voortraject perfect verliep, verknalde de monteur een en ander in de communicatie. Werk werd goed verzet, maar hij was niet echt sociaal. Daarom 4 sterren.

  JL beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van JL:

   Beste heer/mevrouw,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring en feedback! Hier gaan wij zeker iets mee doen.

   Geniet van uw nieuwe keuken.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 97. Carla  schrijft over Keukenkampioen:

  Buiten hangt vlag met 40% korting op alle keukens. Aanvankelijk prima ontvangen, keuken werd keurig voor ons getekend. Maar toen was de service op.

  Verkoper wees ons de verschillende bladen, ging erbij staan en wachtte tot we zelf wat deden. Gaf geen passend advies of enigerlei hulp. Korting kon helaas niet gegeven worden, actie was toevallig net voorbij en ze waren er nog niet aan toe gekomen alles op te ruimen.

  We wilden een berekening. Verkoper liet ons ergens achter, zou even ‘de boeken’ erbij halen. Geen boek gezien en na 10 min wachten -medewerkster balie zei dat hij aan het berekenen was- kwam hij met dezelfde globale berekening van 12 à 13000 euro.

  Wij zullen geen stap meer in die zaak zetten!!

  Carla beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Carla:

   Beste Carla,

   Vervelend dat u een negatieve ervaring heeft opgedaan in onze showroom. Ik wil u bedanken voor uw feedback, dit nemen we zeker mee in ons verbetertraject.

   Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen hoor ik dat graag.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 98. Agnes  schrijft over Keukenkampioen:

  Ik ben onder de indruk hoe de verkoper mijn keukenruimte heeft weten om te toveren tot een effectief ingedeelde plaats.
  De intensieve begeleiding, afspraken die nagekomen worden en duidelijke communicatie hebben bijgedragen om voor de Keukenkampioen te kiezen.

  Agnes beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 99. Peter  schrijft over Keukenkampioen:

  Goede service en deskundig personeel, vriendeljjke receptionist

  Peter beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 100. AH Vermeij  schrijft over Keukenkampioen:

  Hallo Keukenkampioen.

  Wij zijn afgelopen 10 oktober in de vestiging Zwolle wezen kijken naar een nieuwe keuken.
  Wij werden daar echt vriendelijk en informatief te woord gestaan door 1 van de medewerkers.
  Uit het gesprek wat we hadden is er een tekening en een prijsopgaaf gemaakt.
  Alleen heb ik nu een heel naar gevoel over mijn aanschaf. Ik heb er de hele week al wakker van gelegen.
  Wij werden gevraagd te ondertekenen voor eventuele betaling vooraf via de bank of met ideal aan de bezorger.
  Nu heb ik nergens anders voor getekend. Alleen voor datgene wat ik zojuist beschreven heb.

  Nu wil ik toch afzien van de koopovereenkomst. Alleen heb ik volgens mij geen overeenkomst. Ik heb ook niet voor enige vorm van voorwaarden getekend(zie foto) .
  Wat zijn nu de gevolgen als ik de koop cancel. Want ik lees op internet bedragen van 30% van de overeenkomst. Alleen is er nog niets in produktie of ingemeten.
  En we hebben iets vaags getekend qua betaling ,maar niet voor de rest.
  Ik hoor het graag van jullie.

  Ordernummer 2 0233 056077

  AH Vermeij beoordeelde Keukenkampioen met 2 uit 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van AH Vermeij:

   Beste heer/mevrouw Vermeij, bedankt voor uw bericht. Vervelend om te lezen dat u geen goed gevoel heeft over de aanschaf van uw keuken. Er is door uw verkoopadviseur telefonisch contact met u opgenomen en de situatie is met u besproken.

   Mocht u nog vragen hebben wil ik u verzoeken contact op te nemen met uw verkoper, hij helpt u graag verder!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 101. Bianca  schrijft over Keukenkampioen:

  Keuken leek perfect gemonteerd door de vakkundige monteurs.
  Maar ze hebben hun werk netjes en goed afgeleverd.
  Alles zag er netjes en mooi uit.

  Bianca beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Bianca:

   Beste mevrouw,

   Bedankt voor het plaatsen van uw bericht. Fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Veel plezier met uw keuken!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 102. Bert  schrijft over Keukenkampioen:

  goede showroom, maar verkoper op het eind opdringering, jammer!

  Bert beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Bert:

   Beste meneer,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn dat u enthousiast bent over onze showroom.
   Wel vind ik het vervelend om te lezen dat u geen goede ervaring heeft met onze verkoper. Ik wil u danken voor het melden hiervan, zo kunnen wij onze processen blijven optimaliseren.
   Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik dit graag!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 103. Bas  schrijft over Keukenkampioen:

  Goede service en vakbekwaam personeel, van aankoop tot plaatsing wordt met je meegedacht. Onze eigen inbreng werd verwerkt tot een goede oplossing. Ook bij de montage werden er nog suggestie gedaan en overlegd hoe uit te voeren. Prijs is duidelijk, geen hoge kortingen (die er eerst bij gerekend worden en er daarna af gehaald worden zodat het lijkt of je een reuze deal hebt gemaakt), maar gewoon een eerlijke vast prijs. Er is meer dan genoeg expertise in huis om ons w.b. apparatuur goed voor te lichten. Ook hierbij hanteren ze prijzen die met het internet kunnen concurreren.
  Kortom een fijne keukenzaak met een helder beleid.

  Bas beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Bas:

   Beste meneer,

   Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Fijn dat u over gehele traject zo positief bent, daar doen we het allemaal voor. Veel plezier met uw keuken gewenst!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 104. M uit P  schrijft over Keukenkampioen:

  13 juli 2015 is de keuken geplaatst. Daarna bijna iedere week een monteur over de vloer. Of voor de apparatuur of dan wel voor de keuken. Voor mijn vakantie vier wk geleden weer melding gemaakt. Er was water op mijn vensterbankje gekomen . Dit is hetzelfde materiaal als het wandbord . Dit plankje was aan de voorkant met een stripje afgewerkt HEEL LELIJK geplakt met bisonkit en aan raamkant afgekit. NIET GOED AFGEKIT. Daardoor was het water erachter gekomen en gaan bobbelen. Gisteren zijn er monteurs geweest om dit te beoordelen en nog andere op_aanmerkingen. Intussen was het weer rechtgetrokken. Om een lang emotioneel verhaal kort te maken, ik moet nu mijn verzekering inschakelen, want dit valt onder waterschade. Ik zei nog maar bij de montage is het niet goed afgekit anders had dit nooit gebeurd. Nu wachten op de offerte en hopen dat de verzekering dit betaald. Dus zij leveren geen goed werk en worden beloond door mijn verzekering . De afwerking qua stripje aan de voorzijde had helemaal niet zo moeten zijn, Namelijk , ZE HEBBEN DE VENSTERBANK PLANK NOOIT GELEVERD. Dus heeft de monteur dit gewoon uit een stuk wat erover was gehaald.
  DIT IS VOOR MIJ EEN GROTE NACHTMERRIE. vannacht om 1 uur eindelijk in slaap gevallen en nu weer wakker. Had ik nou maar ALLEEN de apparatuur vervangen in mijn oude keuken, wat wij in eerste instantie wilden doen. En alle uren die ik vrij heb moeten nemen!

  M uit P beoordeelde Keukenkampioen met 2 uit 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van M uit P:

   Beste heer/mevrouw,

   Wat een vervelende situatie. Graag ontvang ik uw ordernummer via webcare@keukenkampioen.nl zodat ik u zo spoedig mogelijk van dienst kan zijn.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 105. helaas  schrijft over Keukenkampioen:

  leuke ontvangst, mooie showroom, goed advies en een prachtige ontwerp. Helaas gaat onze verhuizing niet door ivm het niet kunnen verkopen van onze huis. Ik heb dit ook al telefonisch gemeld bij jullie medewerker. Zodra decimalen veranderen komen wij zeker bij jullie terug.

  helaas beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van helaas:

   Beste meneer, mevrouw,

   Hartelijk dank voor het plaatsen van uw ervaring. Hopelijk zien we u in de toekomst nog eens terug!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 106. Sandra  schrijft over Keukenkampioen:

  Ter oriëntatie voor een nieuwe keuken kwamen we bij de keukenkampioen Cruquius terecht. We werden hartelijk ontvangen door T. We stelden onze “droomkeuken” samen om te kijken wat het ons uiteindelijk zou gaan kosten. T berekende alles voor ons uit, en uiteindelijk ging er nog 40% korting af. Wij vonden het uiteindelijke bedrag nog behoorlijk prijzig en dhr. T ging voor ons onderhandelen of er nog wat van de prijs af kon. Na uiteindelijk een uur of 2 daar te zijn geweest besloten wij om alsnog verder te gaan kijken bij andere zaken. Dit omdat we nog nergens anders waren geweest. Dhr. T deed toen erg vervelend en opdringerig, hij had er al die tijd ingestoken en aandacht aan geschonken. Mijn man heeft het uiteindelijk ondertekend zeer tegen mijn zin in, en achteraf met heel veel spijt. Wij konden er alsnog onderuit als we zouden twijfelen….dus niet! Wij zaten er dus aan vast!
  Ik weet dat dit zeer stom was, maar door die druk is dit ons overkomen. Er werd ons tijdens dat gesprek door T van alles beloofd. Een goede oven/ magnetron voor 200,00 euro minder dan de orginele prijs, een koolstoffilter gratis enz. De keuken is 18 Sept geplaats, helaas wachten we nog steeds op het koolstoffilter. Gratis krijgen wij hem iig niet, omdat het nergens zwart op wit staat. Wij voelen ons door T gemanipuleerd, hij heeft ons dingen beloofd die hij niet is nagekomen. Verder bleken de bovenkastjes op een andere plaats te komen hangen dan wat zowel mijn man als ik hadden begrepen. Verder hebben we nu een “dodehoek” in onze keuken wat ons van te voren ook niet was verteld. Dit ook doordat het allemaal veel te snel is gegaan….Vanmiddag gebeld over de levering van het koolstoffilter? 10 dagen geleden besteld. Toen bleek nota bene dat dit wel eind oktober zou worden. Het is hun fout en nu kunnen ze het niet inplannen ook nog. Ik word hier zo moe van! Wij raden niemand de keukenkampioen aan. Helaas wij hadden het heel graag anders gewild.

  Sandra beoordeelde Keukenkampioen met 2 uit 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Sandra:

   Beste mevrouw,

   Ik vind het vervelend dat u geen goed gevoel heeft overgehouden aan uw keuken! Dit is natuurlijk niet waar we voor staan. Graag ontvang ik uw ordergegevens via webcare@keukenkampioen.nl zodat ik uw order kan inzien en uw melding kan oppakken.
   Alvast bedankt.

   Met vriendelijke groet,
   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 107. Aantjes  schrijft over Keukenkampioen:

  Hallo Keukenkampioen 28-09-2015

  Wij hebben 18 sept. jongstleden een keuken bij u gekocht in Utrecht, daar was een verkoper, hij vertelde van de actie over de apparatuur, maar we hebben nooit iets vernomen van een 1,- euro montage die we nu via de tv te zien krijgen, het was misschien toen ook nog niet geldig, maar wel jammer we hadden er anders graag gebruik van willen maken, wilde ik toch even kwijt aan u.

  Met vr.gr. A. Aantjes uit Woerden

  Aantjes beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Aantjes:

   Beste meneer, mevrouw Aantjes,

   Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met uw nieuwe keuken! Helaas zijn onze verkopers niet op de hoogte van de aankomende acties en kunnen zij u hierover dus niet inlichten. Toch wil ik u danken voor uw melding.
   Ik wens u alvast veel kookplezier!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 108. V. Laarhoven  schrijft over Keukenkampioen:

  Keukenkampioen, kampioen in keukens. Niets is minder waar. Goed geholpen tijdens het uitzoeken van de keuken. Met daadwerkelijk iemand die verstand heeft van keukens en ook nog goed kan stijlen, een mooie keuken ontworpen. Op basis van de tekeningen van ons huis, wist hij wel wat moois voor ons te maken. En dat is hem zeker gelukt. De keuken zit inmiddels een maand in onze woning en we zijn er erg tevreden over. Het past inderdaad goed bij de stijl van de rest van het huis. De moderne greeploze keuken lijkt maakt de keuken een mooi geheel met de woonkamer. Mag ook wel, want het heeft ons wel wat centen gekost. Maar de prijs heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Er wordt bijna meer geleefd in de keuken dan in de rest van het huis, sinds de nieuwe keuken is geplaatst.

  V. Laarhoven beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van V. Laarhoven:

   Beste meneer, mevrouw van Laarhoven,

   Bedankt voor uw positieve ervaring. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent.

   Heel veel kookplezier gewenst!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 109. Dominique van Gaalen  schrijft over Keukenkampioen:

  De keuken is afgelopen week binnengekomen en na een eerste inspectie bleek er een grote vlek op het aanrechtblad te zitten. Wij hadden in de winkel juist dit aanrechtblad aangeraden gekregen omdat hier niet zoveel (grote) vlekken op zouden zitten als bij natuursteen. Wij zijn hiervoor terug naar de winkel gegaan maar deze raadden ons aan om de klantenservice te bellen. Dit uiteraard gedaan, waarna deze ons niet kunnen helpen en wij volgens hun naar de winkel moeten gaan. We worden steeds ergens anders heen gestuurd en niemand wil ons hiermee helpen.

  Dominique van Gaalen beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Dominique van Gaalen:

   Beste mevrouw van Gaalen,

   Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat er een probleem is ontstaan met uw werkblad. Ik help u graag verder. Kunt u mij uw ordernummer doosturen via webcare@keukenkampioen.nl? Alvast bedankt!

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 110. Echt op zoek!  schrijft over Keukenkampioen:

  De tijd van de vekoper is belangrijker dan de tijd van de koper. Dat is het eerste signaal. Na even rondgekeken te hebben hadden we snel een idee hoe de keuken er uit moest zien.
  De verkoper begeleide ons geod naar de juiste materialen en mogelijkheden. Nieuwsgierig naar de prijs van ons wensen…Op naar de tekentafel. Daar begon het gekonkel. Voordat er getekend wordt eest willen weten wat we te besteden hadden. Andrrs werd er niet ontworpen. Wij wilden juist weten of wij wilden besteden wat kk op onze wensen zou aanbieden. Voordat het potlood op papier kwam hebben we tig keer gehoord dat de keuken duurder zou worden dan de show keuken. De actieprijs van 40% korting en 1euro instalatie (tsjah wij zijn onnozel) kon nog verlengd op zaterdag nog een week verlengd worden coulancehalve. Wij hebben niet veel op met aanbiedingen en acties als we de basisprijs niet weten of kunnen vergelijken. Een week later hebbe we een lullig 3d tekeningetje gekregen ipv een prijs of een offerte. We moesten maar weer kangs komen. Gereageerd dat wij de prijs wilden weten. Toen moesten we langskomen omdat de apparatuur niet duidelijk was. Dan maar een prijs zonder apparatuur. Niets meer van gehoord. 3 weken later kregen we een aanbieding via de telefoon… met een mooie korting. Dit heb ik vriendelijk afgewezen, omdat deze ons nog steeds niet duidelijk was…wat een bende. Ook wij zijn in veendam aanbeland en in een prettige omgeving gekomen waar geluisterd wordt naar wensen.

  Echt op zoek! beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Echt op zoek!:

   Beste heer/mevrouw,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat u dit gesprek op een negatieve manier heeft ervaren. Dit is niet onze bedoeling geweest. Mocht u nog met ons in gesprek willen gaan hoor ik dat graag! U kunt mailen via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 111. Luicie  schrijft over Keukenkampioen:

  Door de tv commercial aangetrokken om naar de keukenkampioen te gaan voor een nieuwe keuken. Dit dachten meer mensen, want het was ontzettend druk in de winkel. Met een kopje koffie ben ik in de ‘wacht’ gezet tot een verkoper me kon helpen. Dit duurde lang, maar gaf wel aan dat ze wel de tijd nemen voor de klanten die ze helpen. Zo ook namen ze de tijd voor mij om me te helpen bij het maken van een keuze voor de juiste keuken. Vele opties doorgenomen en uiteindelijke gekozen voor een trendy strakke rode keuken, afgewerkt met een wit blad en chromen kleurige handgrepen en rvs apparaten. Aangezien ik graag andere apparaten in de keuken wil, dan de apparatuur die in eerste instantie bij deze keuken worden geleverd, liep de prijs wel snel op. Uiteindelijk toch tot een mooie prijs weten te komen met de verkoper. De keuken werd snel geleverd en gemonteerd. Hier hoefde ik gelukkig niet zo lang op te wachten. De monteurs waren een beetje humeurig maar ze hebben het mooi afgeleverd en alles goed geïnstalleerd.

  Luicie beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 112. C de Bie  schrijft over Keukenkampioen:

  Bij binnenkomst werden we aangesproken en we vroegen of we even rond mochten kijken dat was geen enkel probleem.Daarna spraken we een verkoper aan of hij tijd had voor ons dat was geen probleem. Ik denk dat hij ongeveer 3 uur met ons is bezig geweest in een hele goede
  en vakkundige sfeer.We hebben een keuken gekocht en vertrouwen er op dat het inmeten,het vervoer en de montage in dezelfde goede sfeer gaat verlopen.Kortom we hebben prettig zaken gedaan met koffie en appel flap.

  C de Bie beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 113. Klaasen  schrijft over Keukenkampioen:

  Ervaring keukenkampioen Almelo: WIj zijn heel erg tevreden over het verloop van de bestellingen en plaatsing van de keuken. De keuken is 3 en 4 September geplaatst door een monteur die nauwkeurig en precies te werk ging. Bij de levering 2 September van de Keukenonderdelen was alles geleverd. Nu gaat er meestal wel wat mis met een keuken en we kregen dus 3 September een SMS dat de ingeplande monteur ziek was. Keukenkampioen heeft direct een andere monteur ingepland en die kwam een half uur later. Alles is naar behoren geplaatst. WIj zijn heel erg tevreden.

  Klaasen beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 114. Roel Hopstaken  schrijft over Keukenkampioen:

  Binnenkomst op winkel Stadionweg was prettig. De dame P. stond ons rustig en netjes te woord. Na verloop van tijd verwees P. ons naar K. Hij is ook bij ons thuis geweest op de fiets. Hij heeft het voor elkaar gekregen om in een kleine keuken heel veel te proppen, zonder dat er ruimte verloren ging. Heel fijn. Goed advies. Het monteren is gedaan door een monteur, zouden er twee moeten zijn, ik was thuis en heb geholpen met de apparaten ?.
  Wel goed geplaatst. Verkeerde spoelbak geleverd, maar binnen 2 uur de juiste geleverd door koerier. De volgende dag 2 monteurs gehad om het restant af te werken, was toch nog veel werk, keurig afgehandeld. Alleen het afleveren van de keuken op vrijdag was veel later, en over de reden blijkt later is gelogen door de klantenservice. Al met al tot nu toe een prima keuken.

  Roel Hopstaken beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 115. egbert  schrijft over Keukenkampioen:

  Ben benieuwd of mijn reactie ook geplaatst wordt.
  Na een afspraak te hebben gemaakt en digitaal onze keuken tekening te hebben toegestuurd om bij het eerst komende gesprek goed voorbereid te zijn gingen wij met volle moed naar Groningen. Aangekomen werden we verwezen naar een plaatsje aan de “koffie” tafel. Geen bureau waar we e.e.a. konden bespreken na een al niet goed voelend gesprek werd ons gevraagd wat voor bedrag we wilden besteden. Ook wij laten niet het achterste van de tong zien en noemden een bedrag ongeveer twee duizend euro lager dan we in ons achterhoofd hadden. Toen was het helemaal gedaan met de “pret” Werden we nog meegenomen naar een aanbieding keuken voor 15.000 euro. Dit waren we minsten kwijt en voor een lager bedrag moesten we maar snel naar de keuken firma’s gaan die goedkoper konden.
  Wel nu dat hebben we gedaan.
  We hebben twee gevonden in Veendam die onder de tien duizend euro uitkwamen.
  Vriendelijke groeten meneer van de keukenkampioen.

  egbert beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van egbert:

   Beste Egbert,

   Bedankt voor uw bericht. Uw feedback stel ik zeer op prijs en vind het vervelend te horen dat u niet naar tevredenheid bent geholpen.

   U geeft aan elders te zijn gaan kijken. Ik wil u succes wensen met de zoektocht naar een nieuwe keuken. Mochten we u nog van dienst kunnen zijn hoor ik dat graag.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 116. Mieke  schrijft over Keukenkampioen:

  Via een familielid bij de keuken-kampioen terecht gekomen. Aangezien zij vol lof was over dit bedrijf, heb ik mij ook met ze ingelaten (bij dezelfde vestiging).

  Het uitmuntend verlopen proces is praktisch vlekkeloos verlopen. Het uitzoeken + ontwerpen van de keuken en de installatiehulp die alles in orde heeft gemaakt.

  Mieke beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Mieke:

   Beste mevrouw,

   Wat leuk dat u op aanraden van een familielid bij ons terecht bent gekomen. Heel veel kookplezier gewenst in uw nieuwe keuken!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 117. Anita  schrijft over Keukenkampioen:

  Ondanks de lastige maatvoering en ongelijke hoeken in onze keuken is er een redelijk goede oplossing bedacht.

  De uiteindelijke keuken is dankzij perfect advies van de verkoper toch een kunststof deurtje gewrden. Gelukkig geen hoogglans. Dit deurtje bleek zeer gevoelig voor krassen.

  Anita beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Anita:

   Beste Anita,

   Leuk dat u de advisering in de winkel zo waardeert en zo samen met uw adviseur tot een mooi eindresultaat bent gekomen.

   Veel plezier met uw nieuwe keuken!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 118. Kampioenklant  schrijft over Keukenkampioen:

  In vergelijking met de oude Bribus keuken is de aangemeten Steinhaus keuken gewoonweg geweldig. Door de helpende hadn van mijn adviseur is er een stijlvolle hoogglans antraciet keuken geplaatst.

  Ik raad Keukenkampioen aan iedereen aan!

  Kampioenklant beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Kampioenklant:

   Beste heer/mevrouw,

   Wat leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over uw aankoop! Fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen.

   Ik wens u veel kookplezier in uw nieuwe keuken.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 119. Thijs  schrijft over Keukenkampioen:

  Bij keuken kampioen Den Bosch langs geweest voor een nieuwe keuken. Na aardig wat strubbelingen eindelijk een juist ontwerp met ook eindelijk een passende (afgesproken) prijs gekregen. Onze contactpersoon was uiteindelijk filiaalmanager. Nu kunnen we eindelijk gaan vergelijken met de concurrent!

  Worden we na twee dag gebeld, door een verkoper van Keuken Kampioen Den Bosch! U ontvangt een cadeau van ons!! Wanneer kunnen we hier een afspraak over maken!

  Nou dat klinkt mooi! Ik vraag tweemaal voor de zekerheid, ik ontvang dus een cadeau van jullie zonder dat ik een keuken bestel bij jullie! Tweemaal word ja gezegd.

  Ik kom langs in de winkel voor het cadeau………..word mij verteld door de filiaalmanager dat het cadeau natuurlijk alleen gegeven word als ik nu mijn handtekening zet!!!!

  Ik leg nog een keer het hele verhaal uit, maar hij weet daadwerkelijk echt niet wat zijn personeel allemaal afspreekt en belooft!

  Uiteindelijk was het voor mij helemaal over en ben ik weg gegaan. Nadat ik natuurlijk uitdrukkelijk had gemeld wat ik van deze actie vond!

  Thijs beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Thijs:

   Beste meneer,

   Bedankt voor uw bericht. Inmiddels is er telefonisch contact met u opgenomen en is de situatie besproken. Er is samen met u gekeken naar een oplossing. Mocht u nog vragen hebben verneem ik dat graag!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 120. george kreischer  schrijft over Keukenkampioen:

  27 augustus. Nieuwe keuken uitgezocht.
  Met behulp van verkoper menno .nam
  Voldoende tijd om uitleg enz.
  Zeer spraakzaam erover.
  We hopen op een snelle levering van de keuken

  Groet. George kreischer
  Uit schiedam

  george kreischer beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van george kreischer:

   Beste meneer Kreischer,

   Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen.

   Alvast veel plezier met uw nieuwe keuken!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 121. Mim  schrijft over Keukenkampioen:

  Ik ben twee keer bij de keukenkampioen geweest. De eerste keer zonder en de tweede keer met afspraak. Mijn oog was gevallen op een keuken in de showroom. De eerste keer werd gezegd dat die keuken onder de actie met o.a. gratis montage viel, en met de aanpassingen die ik wenstte ongeveer 4000 Euro zou kosten. De tweede keer werd iets heel anders gezegd. Die keuken viel niet onder de actie en de kosten zouden veel hoger uitkomen. Dit vind ik verwarrend. Ook jammer dat ik een afspraak had om een offerte te krijgen voor een keuken met en zonder actieprijs, maar heb het niet gekregen.

  Mim beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Mim:

   Beste heer/mevrouw,

   Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te lezen dat dit niet goed naar u toe is gecommuniceerd. Ik hoor graag in welk filiaal u bent geweest. Kunt u dit samen met uw gegevens doormailen naar webcare@keukenkampioen.nl? Alvast bedankt!

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 122. peter  schrijft over Keukenkampioen:

  Binnen ons gezien de laatste 5 jaar reeds 4 keukens bij deze zaak gekocht. Nu van een koude kermis thuis gekomen. Na 10 dagen nog geen offerte. Mail gestuurd; geen reactie. Gebeld, gegevens onvindbaar!! Eindelijk kwam er een tekening, gegevens blijkbaar gevonden. Na emailverkeer eindelijk een offerte. Men wil je maar aan de tafel hebben voor de handtekening, terwijl alles bekend was, apparatuur, keukenindeling, blad enz. Volgende keuken zal dus waarschijnlijk niet hier vandaan komen. Om over de 3 beloofde wooncheques maar te zwijgen die beloofd waren bij de offerte.

  peter beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van peter:

   Beste Peter,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Spijtig te horen dat u geen offerte heeft ontvangen. Ik hoor graag ik welk filiaal u bent geweest zodat ik kan kijken waar het mis is gegaan. Kunt u dit samen met uw gegevens doorsturen via webcare@keukenkampioen.nl?

   Alvast bedankt.

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 123. Jolanda  schrijft over Keukenkampioen:

  Ik heb 2 maanden geleden een mooie keuken gezien van 7900 euro bij de keukenkampioen in Middelburg. Ik ben vorige week terug gegaan i.v.m. de actie 40 procent korting plus montage 1 euro plus een tv. Wat blijkt, de keuken kwam nog duurder uit incl de korting van 700 euro voor het niet afnemen van de tv.
  Als reactie kreeg ik: de 40 procent korting is er altijd al af. Dacht u nu echt dat er deze week nog 40 procent af gaat? Dit is een lokkertje om mensen in de winkel te krijgen, zei de verkoper. Ik vind dit misleidende reclame. Dus weet dat de prijzen iedere dag hetzelfde zijn en dat er geen korting is.
  Ook met de prijzen van apparatuur lijkt iets mis. Ik had een berekenformulier meegevraagd, waarop de berekening van de keuken uitgewerkt was. I.p.v 7900,00 kwam de keuken uit op 14.000 euro waarvan de 40 procent nog zou afgaan. Bij thuiskomst had ik wel de potloodtekening van het ontwerp, maar de berekening was niet meegegeven. Ik zeg niet kopen, totdat u echt zeker weet dat u niet bent beetgenomen.

  Jolanda beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Jolanda:

   Beste Jolanda,

   Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat dit zo naar u is gecommuniceerd. Dit is zeker niet waar Keuken Kampioen voor staat. Excuses voor de ongemakken. Mochten we u nog van dienst kunnen zijn, wellicht in een ander filiaal, horen wij dit graag.

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 124. Lia  schrijft over Keukenkampioen:

  Het idee was om onze keuken te kopen bij Ikea keukens, maar we schrokken wij nogal van de prijzen daar. Keukenkampioen had dezelfde keuken nog goedkoper, daar wist de verkoper ons van te overtuigen.

  Meerdere keren terug geweest en nogal wat wijzigingen aangebracht aan het plan. Communicatie met het hoofdkantoor verliep perfect en de montage is door kerels gedaan die echt genoten van hun vak. Wij zijn zeer tevreden!

  Lia beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Lia:

   Beste Lia,

   Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

   Geniet van uw nieuwe keuken!

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 125. H Valk  schrijft over Keukenkampioen:

  Dmv de brochures in de winkel terecht gekomen. De eerste indruk is goed.

  H Valk beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van H Valk:

   Beste meneer/mevrouw Valk,

   Bedankt voor uw compliment! We zien u graag nogmaals terug in onze winkel.

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 126. Lindsey  schrijft over Keukenkampioen:

  Onze keuken mocht 9000 euro kosten. Bij vergelijking van de offertes van meerdere winkels bleek de keukenkampioen veruit het goedkoopste. Ondanks e stroeve onderhandelingen zijn we tevreden over het resultaat.

  Lindsey beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Lindsey:

   Beste mevrouw,

   Bedankt voor uw bericht. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. Veel kookplezier gewenst!

   Met vriendelijke groet,
   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 127. Else  schrijft over Keukenkampioen:

  Bij Keukenkampioen binnengelopen om ons te oriënteren over een nieuwe keuken met gebruiksgemak.
  Het gesprek was goed en er werd met ons meegedacht.
  Er werd een uiterste prijs neergelegd, maar de verkoper wilde wel graag dat we gelijk tekenden, want hij wilde ons graag als klant. Daar wij niet over een nacht ijs gaan, want je hebt het niet over een pakje boter hebben wij dit niet gedaan.
  We hebben de tekening meegenomen en prijzen en maandag zouden wij een 3D tekening per email ontvangen. Donderdag zou de verkoper ons bellen over ons gesprek.
  Bij nakijken tekening bleek dat er verkeerde maten waren ingetekend waardoor de keuken 1 meter groter was dan de beschikbare ruimte.
  De optelling van de prijzen klopte niet en er was bijna € 2000,00 verschil in ons nadeel. Hierbij is dan ook nog geen rekening gehouden met verkeerde kasten dus dan wordt de prijs nog lager.
  Maandag geen 3D tekening dus hebben wij donderdag tegen de verkoper gezegd dat we niet verder gingen met hem en bij een andere zaak gaan kijken. Het vertrouwen was er niet meer helaas.
  Van andere mensen in onze omgeving hadden we juist goede reacties gekregen over de Keukenkampioen, maar wel in een andere plaats.

  Else beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Else:

   Beste mevrouw,

   Bedankt voor het plaatsen van uw review. Ik vind het erg vervelend om te moeten lezen dat u het vertrouwen bent verloren in Keuken Kampioen. Wij nemen uw ervaring dan ook zeker mee om ons traject verder te optimaliseren. Mocht ik u toch nog ergens mee kunnen helpen kunt u altijd een email sturen naar webcare@keukenkampioen.nl.
   Met vriendelijke groet, Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 128. Marco Bastiaansen  schrijft over Keukenkampioen:

  Kocht keuken in Breda. Helaas schreef verkoper verkeerde keukenblad hoogte op (standaardhoogte ipv 95cm). Dit was me bij ondertekening van offerte niet opgevallen. Hier kwam ik pas achter toen keuken geplaatst werd. Ik heb om offerte gevraagd om deze keuken op goede hoogte te brengen. Daar heb ik vijf keer voor moeten bellen. Er is tot twee keer gezegd dat de offerte verstuurd was (per post). Uiteindelijk heb ik geëist dat ze het maar per mail moesten sturen. De papieren versie is nooit aangekomen…..
  Lampjes zijn al stuk, kastje komt al van de muur. Dat kan gebeuren, waar gewerkt wordt gaat wel eens wat fout. Sois. Maar los het dan netjes op. Laat mensen niet tien keer bellen en kom je afspraken na!
  Tien dagen geleden offerte voor ophogen van de keuken en herstel bevestiging kast, per mail en per post toegestuurd met verzoek tot bevestiging van ontvangst en montagedatum. Weer niets gehoord. Opnieuw gebeld: ze wisten van niets, meneer die er over gaat is met vakantie… Etc. Wat een amateurisme. Is dit nu een klantenservice van een grote firma? Zo net weer, voor de derde keer dus, de ondertekende offerte en vragen/afspraken op de mail gezet. Weer naar iemand anders op de klantenservice. Ben benieuwd of het nu wel werkt. Advies voor de leiding van de Keukenkampioen. Pas op uw zaak. De klantenservice is allesbehalve wat de naam suggereert! Met de wetenschap van nu had ik vwb de keukenleverancier een andere keuze gemaakt.

  Marco Bastiaansen beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Marco Bastiaansen:

   Beste meneer Bastiaansen,

   Bedankt voor uw bericht.

   Spijtig te vernemen dat u geen goede ervaring heeft met Keuken Kampioen. Inmiddels is er vanuit de klantenservice een afspraak met u gepland en gaan we er van uit dat alles netjes wordt opgelost.

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 129. Ben  schrijft over Keukenkampioen:

  Goed geholpen door onze adviseur die echt verstand van zaken lijkt te hebben. Samen goed nagedacht over het totaal plaatje.

  Wanneer de levering dichterbij komt hoop je dat het allemaal goed komt. Tijdens de plaatsing hebben we er door de ervaren monteur geen seconde meer het gevoel gehad dat er wat mis zou gaan.

  Ben beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Ben:

   Beste Ben,

   Bedankt voor uw compliment! Goed te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

   Veel plezier met uw nieuwe keuken.

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 130. MCS  schrijft over Keukenkampioen:

  Omdat we ons goed wilden oriënteren op een keuken voor onze nieuwbouwwoning, hebben we meerdere zaken bezocht. Eén daarvan was Keuken Kampioen in Duiven.

  We werden vriendelijk geholpen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Wij gaven aan geen C-merk apparatuur te willen en gelakte kastjes ipv. folie of kunststof, maar volgens de verkoper lag dit ver boven ons budget. Daarop stelden wij onze eisen bij, in de hoop dichter bij ons budget uit te komen. De verkoper noemde vervolgens -voor een keuken met C-merk apparatuur en foliekastjes, die dus alsnog niet helemaal naar onze wens was – een prijs die 4 (!) keer ons budget was. Toen hij (na onderhandelingen) de prijs naar beneden bijstelde (en dus nog steeds boven ons budget), kregen we het gevoel als klant niet helemaal serieus genomen te worden. We wisten dat onderhandelen er in de keukenbranche bij hoort, dat de marges groot zijn en dat de welbekende marketingtrucjes uit de kast zouden worden getrokken (lees: “Hiervoor moet ik echt even bellen met de regiomanager”), maar het extreme prijsverschil en het relatieve gemak waarmee de prijs omlaag te krijgen was, deed ons vermoeden dat we alsnog niet de beste deal kregen.

  Bij een andere keukenzaak werden we gelukkig wel serieus genomen. Daar kregen we voor bijna hetzelfde bedrag exact dezelfde keuken, maar dan incl. A-merk apparatuur én gelakte keukenkastjes. Toen we dit telefonisch lieten weten aan de verkoper bij Keuken Kampioen, was zijn antwoord: “Tja, die prijs had ik u ook kunnen bieden. Maar goed.” De klant krijgt het gevoel dat hij een enorme besparing heeft gerealiseerd, terwijl hij alsnog veel te veel betaalt – wat zijn wij blij dat we niet voor dit bedrijf hebben gekozen!

  MCS beoordeelde Keukenkampioen met 2 uit 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van MCS:

   Beste heer/mevrouw,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring, dit stel ik zeer op prijs.

   Spijtig te vernemen dat u niet naar wens bent geholpen in onze showroom, excuses hiervoor. We zullen uw verhaal zeker meenemen in ons verbetertraject.

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – webcare Keuken Kampioen

 131. De lange  schrijft over Keukenkampioen:

  Wij ging vrij blijvend in de zaak kijken maar al snel gingen ze op ons in om even een tekening te maken enzovoort..!
  Uit eindelijk getekend voor een keuken die we eigenlijk toch niet willen. We hebben toen die zelfde avond gemaild dat we er van af zien waar op de volgende ochtend gelijk gebeld werd met het zeggen dan er dan 30%betaald moet worden. Terwijl de keuken nog niet besteld is en nog geen bestelling van is gedaan omdat we hem op afroep hadden gezet.
  Ook hebben we ons niet de voorwaarden laten lezen of überhaupt laten zien!!!
  Na heen en weer gebeld te hebben zeggen ze uit eindelijk dat we een contract hebben waar we niet onder uit kunnen.
  Dit kan toch niet als je binnen 24 uur aan geeft het te willen annuleren..?

  De lange beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van De lange:

   Beste heer/mevrouw,

   Bedankt voor het schrijven van uw review, dit stel ik zeer op prijs.

   Spijtig te vernemen dat u de keuken niet wenst af te nemen. Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik u verder kan helpen. U kunt deze mailen naar webcare@keukenkampioen.nl.

   Alvast bedankt!

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 132. Lucie  schrijft over Keukenkampioen:

  Keukenkampioen heeft mijn wensen inzichtelijk gemaakt en deze gestructureerd in een prachtig ontwerp. Toen de keuken eenmaal was besteld bleef het contact met Keukenkampioen ook goed. Er rezen een aantal vragen over de oude keuken en het leidingwerk. Ook toen zijn we goed te woord gestaan en hebben we nuttige tips gekregen.

  Het monteren is secuur en goed uitgevoerd en het resultaat is precies de keuken die we voor ogen hadden. Ons advies is: wanneer u een keuken nodig heeft, kijk bij de Keukenkampioen.

  Lucie beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Lucie:

   Beste mevrouw,

   Hartelijk dank voor uw compliment! Het doet mij erg goed te horen dat u tevreden bent over de aanschaf van uw keuken.

   Ik wens u namens Keuken Kampioen veel kookplezier toe.

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 133. Ven M.  schrijft over Keukenkampioen:

  Uitgebreid te woord gestaan in de Keukenkampioen winkel. De adviseur heeft mijn keukenruimte prachtig ingedeeld. Hulde voor de creativiteit.

  Ven M. beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Ven M.:

   Beste meneer, mevrouw,

   Bedankt voor uw positieve beoordeling. Erg leuk om te lezen.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 134. Vroegindeweij  schrijft over Keukenkampioen:

  Eigenlijk viel onze keuze niet op de Keukenkampioen. De offerte die wij eerst lieten maken kwam elders veel hoger uit (Ruim 3000 euro_ ) Jammer, want wij hadden in eerste instantie voor dat bedrijf gekozen.

  Dan kan je eigenlijk maar een ding doen en dat is verder kijken. Bij ons in de stad zitten wel vrij veel keukenwinkels. Inmiddels hadden wij de Keukenkampioen al gesproken door de brochure. Met de offerte zijn we daarom toch naar de Keukenkampioen gegaan. De eigen fabriek in Duitsland sprak ons namelijk erg aan. Het ontwerp van de rivaal werd meteen bij binnenkomst door de verkoper bekritiseert. Ondanks de opmerkingen van de man hebben wij besloten het keukenontwerp vrijwel identiek te houden.

  Toen bij en vervolg de prijs op tafel kwam en het spel van onderhandeling voorbij was, hebben wij na het bezoek van 3 winkels eindelijk de handtekening gezet. De keuken was een stuk voordeliger en alles is goed verlopen.

  Vroegindeweij beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Vroegindeweij:

   Beste meneer, mevrouw,

   Bedankt voor uw positieve reactie. Erg leuk om te lezen dat uw keuze uiteindelijk op Keuken Kampioen is gevallen.
   Alvast veel plezier met uw nieuwe keuken!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 135. Jort  schrijft over Keukenkampioen:

  na het laten tekenen van de keuken ging het over de prijs. Deze bleek meer dan het dubbele als bij een concurrent, na 3 bezoeken en er een paar uur over praten was de prijs van 23K naar 11K gegaan. Waarom niet gewoon een reele prijs afgeven??? Ik heb mijn apparatuur gegoogeld en wist zo de prijzen wel, bij Keuken Kampioen werd gedaan alsof ik heel veel korting had gekregen wat natuurlijk de grootst mogelijke onzin is.

  Ik heb gekozen voor zelf plaatsen, aangezien dit tijdens mijn verbouwing meer flexibiliteit gaf en er weer E1200 van de offerte afging.

  Nadat de keuken geleverd is was er bijzonder veel beschadigd. Dit werd allemaal wel vervangen. Van de 8 laden 5 stuks beschadigd, daarnaast nog een kastdeur en een vulstrook. Weer een hoop gezeik maar ok, t was geregeld. Mijn kook eiland plaatste ik als laatste, en bij het verwijderen van de piepschuim op het corpus materiaal bleek dit helaas ook beschadigd. Beschadigen moet je binnen een week melden, dus nu ben ik te laat. Ik had alle kasten e.d uitgepakt maar mijn corpus materiaal en plinten niet.

  Nu enige tijd laten is er al een rail geleider van een la stuk, en ook bij mijn lade kast van mijn kookeiland hangt een lade scheef. Maaar omdat ik zelf geplaatst heb moet je betalen voor een monteur. Ik vindt dit ronduit schandalig. Aan de scharnieren etc doe je helemaal niks tijdens het plaatsen. Het service nummer geeft aan dat als je kiest voor plaatsing je dan een garantie bijkoopt en een monteur kostenloos wordt langs gestuurd. Dit is mij in de winkel nooit verteld. Hoewel is het triest vind dat je voor herstel werkzaamheden moet betalen had ik dit wellicht nog als meerwaarde gezien en had ik wel tot plaatsing over willen gaan. In de winkel werd mij uitstekende garantie voorgehouden, ondanks het zelf plaatsen. Het zelf plaatsen is natuurlijk een mooi excuus om onder zo veel mogelijk garantie verlenging uit te komen. Volgende keer naar een echte keuken zaak, geen keten waar afspraak ook echt afspraak is.

  Mijn conclusie:

  Onnodige prijsonderhandelingen die nergens over gaan.
  Slechte kwaliteitscontrole op de te leveren goederen
  Matige service
  Niet goed voorgelicht.

  Jort beoordeelde Keukenkampioen met 2 uit 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Jort:

   Beste meneer,

   Wat vervelend dat u ontevreden bent. In uw melding kan ik helaas geen verdere ordergegevens vinden. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw gegevens te mailen naar webcare@keukenkampioen.nl zodat we uw melding verder kunnen bekijken?

   Alvast bedankt.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 136. Keukenkampioen  schrijft over Keukenkampioen:

  De keukenkeuze was geen makkelijke maar in de winkel hebben ze mij geweldig geholpen. De keuze voor bepaalde materialen werden in de winkel afgeraden en daarvoor zijn goede alternatieven voor in de plaats gekomen. Het resultaat is naar volle tevredenheid en we zullen de Keukenkampioen daarom ook aanraden!

  Keukenkampioen beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Keukenkampioen:

   Beste meneer, mevrouw,

   Bedankt voor uw complimenten! Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen en dat het resultaat naar volle tevredenheid is.

   Erg leuk dat u ons aanraadt!

   Veel kookplezier gewenst.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 137. Tim  schrijft over Keukenkampioen:

  Nog nooit zo’n nare bijsmaak bij een keuken gehad. De helft van de keuken is niet ontworpen, de 3d animaties en tekeningen waar ze mee adverteren nooit gekregen. Nu 4 dagen voor levering van de keuken zijn de tekeningen nog niet compleet.

  Geen idee wat ze gaan leveren, geen idee wat ze gaan installeren. Ontwerpen voor de overzijde van de keuken en de ombouw rond mijn koelkast nog steeds niet rond.

  Tot nu toe absoluut geen aanrader, als ik een manier vind om hier onderuit te komen zal ik dat zeker doen. ik ben blij dat ik als dealbreaker de deadline week 32 op de offerte heb laten bijzetten en paraferen door de verkoper. Als ze zaterdag wederom zonder tekeningen komen aanzetten kan ik fijn kosteloos van die ramp afzien

  Tim beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Tim:

   Beste meneer,

   We hebben overlegd met onze collega’s in het filiaal. Aanstaande zaterdag staat er een afspraak met u gepland in het filiaal waar we ook deze melding graag met u willen bespreken.
   Mochten we u voor die tijd nog verder kunnen helpen, wilt u dan zo vriendelijk zijn een mailtje te sturen naar webcare@keukenkampioen.nl?

   Alvast bedankt!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 138. Ferd  schrijft over Keukenkampioen:

  Keukenkampioen Alexandrium: Prettig geholpen tijdens het maken van een offerte.

  Ferd beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 139. Lianne  schrijft over Keukenkampioen:

  Het verzoek meer opbergruimte te creëren is in de winkel gehonoreerd. In de “Steinhaus” keuken hebben we een ruimte winst van ongeveer 20% t.o.v. de oude keuken.
  In de winkel van Keukenkampioen zijn er bepaalde beloftes gedaan en die zijn ook nagekomen. Dat mag ook wel eens gezegd worden!!!

  Lianne beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 140. Besselink  schrijft over Keukenkampioen:

  Onze acryl hoogglans keuken zonder grepen staat inmiddels een paar jaren en we zijn uitermate tevreden over zowel de keuken als De Keukenkampioen. Van het vriendelijke personeel in de winkel tot de gedegen monteurs die de keuken perfect hebben geplaatst.

  Besselink beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare team Keukenkampioen  reageert op de beoordeling van Besselink:

   Beste meneer, mevrouw,

   Bedankt voor uw positieve beoordeling.
   Ik wens u nog veel (kook) plezier met uw keuken.

   Met vriendelijke groet,
   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 141. Hans  schrijft over Keukenkampioen:

  We kwamen binnen om te oriënteren. We werden extreem vriendelijk ontvangen door een erg aardige verkoper. Uiteindelijk veel geleerd en gezien, maar bij vertrek toch een wat onaangename ervaring omdat de verkoper erg graag wilde dat we meteen een keuken zouden aanschaffen of in ieder geval een vervolgafspraak maken. Daarbij verschillende vormen van lichte druk ervaren, waaronder subtiel inwerken op schuldgevoel vanwege de inmiddels ontvangen assistentie. De apparatuur is daar zo goedkoop als het kan zijn, daar maken ze een flink punt van. Neem aan dat ze de marge ergens anders halen, bijvoorbeeld op kastjes. Kwaliteit van het product leek uitstekend en prijzen kunnen schappelijk zijn. we hebben nog weinig andere ervaringen opgedaan dus kunnen het niet vergelijken.

  Hans beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Hans:

   Beste meneer,

   Bedankt voor uw bericht. Leuk om te horen dat u naar tevredenheid in onze showroom bent ontvangen. Echter spijtig te vernemen dat het gesprek een vervelend einde had. Mocht u hierover met ons in gesprek willen gaan verneem ik dat graag. U kunt mailen naar webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet, Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 142. W D K  schrijft over Keukenkampioen:

  Simpelweg een fijne zaak
  Er werd uitgebreid de tijd genomen zonder enige tijdsdruk. Na aankoop hebben we de keuken nog tweemaal gewijzigd, zonder problemen. Flexibiliteit dus.
  Wij willen deze zaak dan ook van harte aanbevelen!

  W D K beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van W D K:

   Beste heer/mevrouw,

   Hartelijk dank voor uw positieve woorden. Het doet ons goed te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen in onze showroom.

   Ik wens u alvast veel plezier met uw nieuwe keuken!

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 143. Jeroen  schrijft over Keukenkampioen:

  Ook wij hebben zeer goede ervaringen met deze keukenzaak. Na een wat teleurstellende offerte van een andere grote keukenketen zochten we een nieuwe invalshoek en vonden het hier. Een zeer fijne en rustige man die een mooi ontwerp heeft gemaakt. Het is heel goed om één aanspreekpunt te hebben voor het ontwerp en de verbouwing.
  De mensen die langs zijn geweest voor het inmeten en opbouwen van de keuken zijn echte vakmensen. Vooral het maatwerk is fantastisch, maar ook het netjes plaatsen van de kasten en de afwerking van de koofen is heel erg mooi gedaan. Wat ook heel positief is dat ze zorg dragen voor de belichting. Last but not least; er wordt bijzonder netjes gewerkt.

  Jeroen beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 144. ELs  schrijft over Keukenkampioen:

  Gelukkig is het achter de rug en kunnen we met plezier gebruikmaken van onze Keukenkampioen keuken. Wij zijn niet de makkelijkste klanten met deze jongens zijn er goed mee omgegaan en hebben ons volledig ontzorgd.

  ELs beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 145. amg burgers  schrijft over Keukenkampioen:

  na maanden er achter aan te bellen . en de belofte die ze hadden gemaakt . en afgescheept waren aan de telefoon. met aangetekende brieven die wij hebben moeten versturen . is het aller grootste deel op gelost . op een kranslijst na die moet nog vervangen worden . we hopen dat dat ook geen maanden gaat duren . maaaar ik moet nageven dat we een hele goede service monteur hebben gehad . hadden ze die maar eerder laten komen hadden we niet zoveel narigheid gehad . hij was er om 12 uur en stond na de grote klus er alleen voor met die warmte . en ging s avonds om negen uur weg en echt hard gewerkt we hopen dat die de laaste kleine klus gauw afmaakt wordt dan hopen we dat de keukenkampioen niet meer hoeven te bellen .

  amg burgers beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van amg burgers:

   Beste heer/mevrouw Burgers,

   Bedankt voor uw feedback. Nogmaals excuses dat de service op uw keuken langer heeft geduurd dan u van ons mocht verwachten.

   Fijn dat u tevreden bent over onze monteur. We gaan ervan uit dat u binnenkort kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 146. berghout  schrijft over Keukenkampioen:

  Folie bobbelt middenop de deuren. Persfout van de fabrikant.Geen vervanging gekregen. Kon een nieuwe dertjes kopen! Slechte koelkast , achterkant scheurt en deurtje vriezer brak af, kookplaat ontsteking slecht

  berghout beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van berghout:

   Beste heer/mevrouw Berghout,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Vervelend te vernemen dat er een aantal problemen zijn ontstaan in uw keuken. Ik ontvang graag via webcare@keukenkampioen.nl uw ordernummer om na te zien wat ik voor u kan betekenen.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 147. Papadogan  schrijft over Keukenkampioen:

  Vorige week vestiging Dordrecht geweest. Op hun site staat dat ze zondag ook geopend zijn. Maar nee hoor voor niks heen gereden. Ik heb een overeenkomst getekend maar niet het keuken die ik wil. Heb er geen goed gevoel erbij. Bij ons zijn ze nog niet geweest om te meten. Wel dat de koopovereenkomst 2 jaar geldig is mocht er een verandering komen. Nu wil het afzeggen. Keuken die ik gekozen heb kal ik elders anders goedkoper krijgen. En lees alleen maar negatieve verhalen. Zal morgen bellen om te annuleren. Tenslotte is er nog niks besteld. Groet Papadogan. Zowel keukenkampioen zelf ook zegt…. je moet er een goed gevoel bij hebben. En dit heb ik jammer genoeg niet!

  Papadogan beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Papadogan:

   Beste heer/mevrouw Papadogan,

   Bedankt voor uw bericht. Vervelend te vernemen dat u geen goed gevoel heeft over de eventuele aanschaf van uw keuken bij Keuken Kampioen. Kunt u aangeven in welk filiaal u bent geweest? U kunt dit mailen naar webcare@keukenkampioen.nl. Ik help u graag verder.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 148. M p  schrijft over Keukenkampioen:

  We hebben een oriënterend gesprek gehad bij een vestiging van Keuken Kampioen. Het contact verliep prettig en de adviseur heeft ons erg geholpen om onze keukenwensen concreet te maken. We zijn er nog niet helemaal uit hoeveel geld we willen uittrekken voor een nieuwe keuken. We hopen onder de 7500 euro te blijven. Wij gaan nog een paar keer met de keuken planner op de site aan de slag om nog meer beeld te krijgen van wat we exact willen in een keuken.

  M p beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van M p:

   Beste heer/mevrouw,

   Leuk om te horen dat u voor Keuken Kampioen heeft gekozen! We hopen dat u tot een mooi eindresultaat komt en zien u graag terug in onze showroom.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 149. Merel  schrijft over Keukenkampioen:

  Wij hebben bij Keukenkampioen een showroomkeuken gekocht voor een hele mooie prijs.
  Soms moet je geluk hebben.

  Merel beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 150. Titus  schrijft over Keukenkampioen:

  Top! De Keukenkampioen heeft ons geholpen om onze hoekkeuken-droom te verwezenlijken. Vind het wel jammer dat ik de keuken niet middels een foto kan laten zien hier.

  Titus beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Webcare team Keukenkampioen  reageert op de beoordeling van Titus:

   Beste meneer, mevrouw,

   Bedankt voor uw positieve woorden.
   Ik ben erg benieuwd naar uw keuken. Misschien kunt u de foto van de keuken sturen naar webcare@keukenkampioen.nl.
   We vinden het altijd leuk om het eindresultaat bij de klant te zien.

   Met vriendelijke groet,
   Thomas – Webcare team KeukenKampioen

 151. Andre Burgers  schrijft over Keukenkampioen:

  Een keuken van de Mandemakers groep ? Nee
  De prioriteit van het geheel ligt bij de verkoop maar niet bij problemen achteraf.
  Het verkoopgesprek bij keukenkampioen in Duiven door door vestigingsmanager( tevens verkoper),was zonder meer prettig. Meedenken, bereidwillig etc etc. Maar dan…het begon al met het inmeten. Deze beste man was een echte Hans Kazan met cijfers en wist deze te verwisselen waardoor er opnieuw ingemeten moest worden. ( voor de tweede keer maar weer vrij genomen) aangezien we het geheel goed ingepland hadden omdat er leidingen en stroom e.d. verlegt moesten worden, kwamen wij tot de conclusie dat we beter de datum verder naar achter konden schuiven. Vervolgens kregen we een tekening met verkeerde maatvoering dus wederom aanpassing en verzetten van de datum. Na wederom een bezoek aan het filiaal in Duiven heeft de manager ( Jaimy) het wel opgelost. Vervolgens een definitieve datum besproken.(28 April!) De spullen werden geleverd, ( volgens de vrachtbrief compleet, dus gelijk aftikken ! Zonder dat er maar 1 plint in huis staat moet er betaald worden. ( ook dat NOOIT meer ! )Omdat er op
  vrijdag geleverd is en maandag Koningsdag was zou onze “monteur ”dinsdag komen. Hij was er…En wat voor één, Het kwam in de gedaante van Dirk, erg dol op de woorden : het moet 1000% en klant is koning. Hij hoefde geen koffie want hij zou druk zijn met onze keuken. Buiten zijn telefoon waar hij schijnbaar erg dol op was weet hij waarschijnlijk niet wat 1000% en klant is koning is ! Na 13.00 uur leek hij door een wesp gestoken en vloog als een tornado door onze keuken heen. Hij was om 15.15 uur reeds klaar want hij had toch nog ff een klus waar hij naar toe moest ! ? Ons achterlatend met een keuken niet naar onze zin.( terwijl wij achter een overkapping hebben vond hij het na 4 druppels regen het gemakkelijker om alles binnen te zagen ! ) Een kleine opsomming; Afzuigkap 15 cm te hoog gehangen ! Deuren niet goed afgehangen, aanrecht niet goed afgewerkt, aanrecht nog los op 2 plaatsen etc etc ! Al met al een totaalresultaat beneden alle peil ! Contact opgenomen met klantenservi
  ce en vestigingsmanager Duiven. De laatste pakte het serieus op en kwam twee dagen later persoonlijk kijken ! Deze schakelde vervolgens Anton de teamleider uit Waalwijk in die de week daarop kwam om alles met eigen ogen te zien ! Er waren ook zaken die bij levering na het uitpakken beschadigd waren en deze zijn dan ook gelijk besteld.(?) Anton vond het ook niet netjes en slecht afgewerkt en vertelde ons ; Geen zorgen, ga NU alles gelijk bestellen , ik stuur 2 monteurs a 5 uurtjes duurt ongeveer 3 a 4 weken maar dan lossen we alles in 1 x op ! Toch redelijk opgelucht na al deze aandacht netjes de weken afgewacht. Wel tussendoor de tegelzetter bericht omdat hij door zijn drukke schema ook zijn planning op ons moet aanpassen want tegelen is onmogelijk door het uitblijven van de resterende spullen zoals o.a. afzuigschouw aanpassingen. Wat schertst mijn verbazing…Ik word op 29 mei gebeld met de melding dat er op 10 Juli ! Ja U leest het goed 10 Juli komen ze…. Ze hebben dus 4 we
  ken geleden de spullen besteld maar het duurt na de 4 weken toch nog 6 weken om uiteindelijk het af te maken. Toch vreemd, In 3 weken kan ik een keuken na bestelling geleverd krijgen maar het duurt 7 weken om wat onderdelen te bestellen ! Diverse telefoontjes gepleegd met Bart van de klantenservice maar tot nu toe vol met de gebruikelijke cursuswoorden; Ik snap het helemaal, Kan met heel goed voorstellen dat u zich zo voelt, we doen er echt alles aan etc. etc. Het zogenaamde “kwispelen”! Zoals gezegt; vandaag heeft mijn vrouw maar eens gebeld en een gesprek gehad met Bart . Hij zegt dat hij het echt begrijpt en er alles aan gaat doen om de datum naar voren te schuiven. Maar ach…het zal wel weer de zoveelste belofte zijn. We zijn inmiddels zover dat we bezig zijn om het op een juridische manier aan te pakken. Iets anders werkt niet. Zoals gezegd ; Alle prioriteit bij de verkoop maar slechte opvolging van klachten. Ook dit zou volgens de redelijke termijn van 3 weken moeten
  kunnen ! Een tipje mijnerzijds.. Staar je niet blind op de verkoop, want er komt nog een aardig traject achteraan. Enja, er kan altijd iets zijn maar dat hoeft geen maanden te duren !

  Andre Burgers beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Andre Burgers:

   Beste meneer Burgers,
   Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring. Ook negatieve feedback stel ik zeer op prijs.
   Vervelend dat de montage van uw keuken anders is verlopen dan u van ons mag verwachten. Excuses hiervoor. Op dit moment is de leidinggevende van de klantenservice spoedig op zoek naar een eerdere datum zodat we alles netjes kunnen oplossen. Helaas zijn wij afhankelijk van onze toeleverancier betreft het uitleveren van de artikelen.
   Ik kan u beloven dat we u op de hoogte houden betreft de status van de levering en er alles aan doen zodat dat u eerder bezocht gaat worden.
   Met vriendelijke groet,
   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 152. Harry de Ruiter  schrijft over Keukenkampioen:

  Keukenkampioen stadionweg rotterdam: Op zondag gepraat over een nieuwe keuken en s’maandags naar de stadionweg gegaan bij de keukenkampioen. Geholpen door Kevin, Wat een geduld, samen met ons vele malen door de zaak gelopen. Uiteindelijk hebben we een keuken samenstelling op papier gezet.
  Toch was met name mijn vrouw besluiteloos, met de 3 d foto’s staaltje van een werkblad en een deurtje op zak naar huis om samen verder te overleggen. ff voor 18:00 uur belde Kevin om te vragen of hij langs mocht komen ( we wonen vlak bij de stadionweg ), terwijl mijn vrouw net zei het zou fijn zijn als kevin zelf kon zien hoe de situatie hier is.
  Kevin kwam ff na 18:00 uur en had prima tekeningen en een uitgewerkte offerte bij zich.
  De volgende dag om 11:00 uur weer naar de showroom, wederom de hele zaak een aantal malen door met vragen over diverse inbouwapparatuur pfff wat een geduld.
  Uiteindelijk werd ons een aanbod gedaan die we niet af konden slaan en hebben we de koopovereenkomst getekend. Gezien mijn werkervaring plaats ik de keuken zelf en begin september zal de keuken geleverd worden.
  Hopelijk levert de levering van de keuken dezelfde prettige ervaring op als het uitzoeken van de keuken. Tot nu toe alle lof voor de keuken kampioen en met name voor Kevin

  Harry de Ruiter beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 153. b.v. gurp  schrijft over Keukenkampioen:

  Wij hebben ooit 2X een schowroomkeuken gekocht en alles zelf gemonteerd, maar vanwege onze leeftijd wilden we nu eens alles laten doen, maar daar hebben we dus heel veel spijt van!! Een uitgave van bijna 10.000 euro Alles was goed geregeld in de showroom, maar toen ze het wilde komen zetten was dat niet de juiste datum, maar na div mailtjes is dat veranderd naar vrijdag 15 mei. We hadden van tevoren een schema gekregen waar stopcontacten etc moesten komen, maar volgens die tekening zouden er 2 stopcontachten in de bovenkastjes komen!! en als we dat gedaan zouden hebben zou er een stekker door de kast moeten komen en in de kast de trafo komen liggen!! Terwijl de man die de keuken bij ons gezet had zei dat dat beslist niet nodig was en het beter zou zijn dat dat bovenop de kastjes zouden komen. Ben dus blij dat we die extra kosten niet gemaakt hadden. Toen was de uitsparing van de bestelde kookplaat te groot uitgezaagd, maar is door een andere [grotere maat] kookplaat te plaatsen ui
  teindelijk verholpen, maar ons aanrechtblad is te kort en volgens de keukenman waren de muren niet haaks, dus verkeerd ingemeten. Ook de lampjes die erbij zaten zijn echte flutlampjes, want als je ertegen aanstoot vallen de lampjes er gewoon af en de knopjes die eraan zitten zijn zo klein dat je ze niet zit zitten en ook moet je er dan div. keren op drukken vóór ze aan of uitgaan. Op zondag naar de showroom gegaan met foto,s en daar zeiden ze ook dat het blad te klein was, en volgens de inmeetschema die ze konden inzien dat de keuken wel haaks was!! De verkoers raden ons aan om gelijk de volgende dag op te bellen en de klacht in te dienen, maar pas op 1 juni komt er iemand kijken!!! en nu maar afwachten wanneer wij een nieuw aanrechtblad krijgen .We gaan op 15 juni op vakantie en geloven dus nooit dat er vóór die tijd nog alles afgewerkt kunnen hebben, er zit aan iedere kant 1 cm tussen het blad en de muren. Dus zitten we tot na de vakantie met een keuken die dan nog steeds niet
  afgewerkt is.

  b.v. gurp beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van b.v. gurp:

   Beste heer/mevrouw van Gurp, Bedankt voor uw bericht. Inmiddels is er contact geweest en wordt er een nieuw werkblad besteld. Zodra deze binnen is zullen wij u telefonisch benaderen voor het maken van een afspraak. Met vriendelijke groet, Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 154. Pieter  schrijft over Keukenkampioen:

  Het afgelopen pinksterweekend wilde mijn vrouw graag naar een nieuwe keuken kijken. Van mij hoefde het niet zo nodig, maar goed, het ding is 15 jaar oud en mag ook wel een keer vervangen worden. We gunnen onszelf nog een keer een nieuwe keuken. Zelf ben ik niet zo thuis in de keukenwereld, dus op voorhand even op internet een aantal keukenzaken opgezocht waar we langs zouden gaan. In ons 27-jarig huwelijk heb ik ook ondervonden dat bij mijn vrouw vaak kijken ook kopen is. Nu hebben wij het budget er voor en is dit dus geen probleem. Echter, een beetje Hollandse zuinigheid heeft ons nooit windeieren gelegd. Aangezien het algemeen bekend is dat het binnen de keukenzaken draait om onderhandelen en acties, heb ik mij van te voren verdiept in het verkoopproces. zo vond ik jullie website waar veel informatie online staat en ik ook de tips heb aangevraagd waar veel nuttige informatie staat over hoe de aanschaf van een keuken in zijn werk gaat (waarvoor dank)
  Tweede pinksterweekend na de brunch de auto ingestapt en een aantal zaken afgegaan, waaronder de Keukenkampioen. De gastvrijheid bij deze winkel spreekt ons wel aan. We zijn hier keurig ontvangen en hebben onder het genot van een kopje koffie de showroom ontdekt. Daarna afspraak en kort met de adviseur om tafel gezeten om te bespreken wat mijn vrouw precies wil. Ik zelf heb geen haast om de knoop door te hakken en heb mijn vrouw aangegeven dit ook niet stante pe te doen. Echter hebben zowel mijn vrouw als ik hebben er een zeer goed gevoel bij.

  Pieter beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 155. J. Schouten  schrijft over Keukenkampioen:

  We hebben ons ooit ingeschreven op de nieuwsbrief en zijn toch maar eens gaan kijken in een winkel. Hebben een brochure meegekregen en een goed orienterend eerste gesprek gehad. Vermoedelijk veel onderhandelingsruimte in de prijzen.

  J. Schouten beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van J. Schouten:

   Beste heer/mevrouw Schouten,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn te horen dat uw oriëntatiegesprek naar tevredenheid is verlopen. Mochten we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn horen wij dat graag.

   Met vriendelijke groet,

   Keuken Kampioen

 156. loes ten brink  schrijft over Keukenkampioen:

  Prettig ontvangen, snelle zeer adequate hulp bij het uitzoeken van de apparaten. En inderdaad voor de laagste prijs van internet geleverd. Niet te geloven het scheelde soms meer dan 50 %! Met enig aandringen ook gelukkig snel beschikbaar op het goede moment.
  Hoewel ik nogal wat wensen had lukte alles voorspoedig.
  Het was een plezierige samenwerking met Yorick Masselink en Melissa… Ze vullen elkaar goed aan tijdens individuele vrije dagen. Ontbreken van het ombouwsetje voor propaan werd ook meteen gecorrigeerd.
  Resultaat is boven verwachting goed gelukt. Leer nu de nieuwe apparaten te gebruiken, spannend.
  Als ik nog vragen heb zal ik gemakkelijk naar de Keukenkampioen terug gaan om te overleggen.

  loes ten brink beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 157. Kolibrie  schrijft over Keukenkampioen:

  Slecht, van alle beloftes die begin december 2014 heeft Keukenkampioen er niet één waargemaakt ( vijf maanden na dato). Om fouten van hun kant op te lossen moet je zelf steeds bijbetalen. Als je een klacht indient belt er een Miep om je te vertellen dat het allemaal jouw schuld is (verkeerd werkblad, geen ruimte om de kookplaat te draaien, de gootsteen te draaien, werkblad met overbodige breedte en dus extra duur etc. ). Mijn les: niet aanbetalen.

  Kolibrie beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Kolibrie:

   Beste heer/mevrouw,

   Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Naar aanleiding van uw brief hebben we telefonisch contact met u gehad en de situatie besproken. Ik wil u dan ook mededelen dat we bij ons standpunt blijven. Mocht u nog vragen hebben verneem ik dat graag, u kunt ons mailen via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,
   Webcare Keuken Kampioen

 158. Janine  schrijft over Keukenkampioen:

  We zijn van plan om rond het pinksterweekend verschillende keukenwinkels af te gaan voor onze nieuwe keuken. We hebben lang getwijfeld, maar door een financiële meevaller lijkt het erop dat we onze droomkeuken eindelijk kunnen verwezenlijken. We hebben al een lijstje gemaakt met keukenzaken in de buurt, waaronder de keukenkampioen. Voor ons een bekende naam en ’t ziet eruit als een professionele zaak. Keurige website met veel mogelijkheden, zoals de keukenontwerpentool. Met een glaasje wijn hebben we ’s avonds al zo veel mogelijk onze keuken ontworpen. Ontzettend leuk om te doen. Bij de Keukenkampioen weten we dat we niet meer dan 7000,- kwijt zijn aan een nieuwe keuken. Voor ons een reden om deze winkel te bezoeken.

  Janine beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Janine:

   Beste heer, mevrouw,
   Hartelijk dank voor uw bericht.

   Fijn om te horen dat u interesse heeft in Keuken Kampioen! Mocht u vragen hebben horen wij dit graag.

   Met vriendelijke groet,
   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 159. René En Nel  schrijft over Keukenkampioen:

  Zeer uitgebreid advies en diverse opstellingen gemaakt.
  Uiteindelijk een keurige prijs betaald.
  Nu nog de levering…

  René En Nel beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 160. Wiegers  schrijft over Keukenkampioen:

  Enige onduidelijkheid in de offerte, echter het bedrijf kwam zeer vertrouwd over. Charismatische adviseur deed ontiegelijk zijn best om de keuken te verkopen, echter op een nette manier. In beraad.

  Wiegers beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 161. F. Kloek  schrijft over Keukenkampioen:

  Na een lange zoektocht mochten wij eindelijk onze nieuwe keuken verwelkomen. Dag van plaatsing liep niet volledig op rolletjes. We zagen de bui al hangen… Gelukkig is alles ter plaatse opgelost en kwam met een paar dagen later terug om de ontbrekende stukken te installeren. De installateur liet ook blijken het erg vervelend te vinden voor ons. Een prettige man in de omgang die zijn best doet voor zijn klanten. Prima service!
  F. Kloek

  F. Kloek beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 162. Mark  schrijft over Keukenkampioen:

  Ruim een maand geleden is onze keuken van keukenkampioen geplaatst. Qua prijs kwaliteit verhouding zijn wij tevreden. Echter verwacht geen enkele service op het moment dat uw keuken is geplaatst.

  Bij onze keuken werden verkeerde apparaten geleverd (wij hebben een specifieke versie van stoomoven en combi magnetron uitgezocht vanwege het ontwerp. Bekend was dat er een nieuwere variant op de markt was, maar wij hebben specifiek aangeven deze variant niet te willen vanwege het in onze ogen minder mooie ontwerp. Hier zijn we zo specifiek in geweest vanwege beleid van keukenkampioen om automatisch de nieuwere variant te leveren).

  Inmiddels heb ik afgelopen maand meerdere keren met de klantenservice gebeld. Daarnaast heb ik contact proberen te leggen via social media. Keer op keer doorverbonden, lange wachttijden, terugbel beloften die niet worden nagekomen en werkelijk een op het onbeschofte af benadering van een aantal medewerkers. Standaard is het antwoord ‘ik zal u doorverbinden met de contactpersoon’ die vervolgens niet bereikbaar is, mij zal terugbellen maar dit tot op heden nog niet gedaan heeft. Na lang aandringen heb ik uiteindelijk ‘andre’ van de verkoop afdeling aan de lijn gekregen. Ondanks meerdere pogingen tot uitleg dat wij toch echt andere apparaten besteld hadden moest ik niet zeuren want beleid was beleid, en het beleid is dat je standaard het nieuwe type krijgt, ook al geef je aan dit niet te willen en ondanks het voorstel bij aankoop om ook zelf de appa
  raten wel te willen aanschaffen (verkoper verzekerde dat dit niet nodig was..).
  Kortom, het vertrouwen dat we eruit gaan komen daalt met de dag. Inmiddels bezig met het voorbereiden van andere opties.
  de keuken is prima, maar daar houdt het volledig mee op.

  Mark beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Mark:

   Beste meneer,
   Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Vervelend dat er een miscommunicatie is ontstaan en dat u hier geen duidelijkheid over krijgt. Ik wil u laten weten dat we uw bericht hebben gezien. Mocht u nog vragen hebben hoor ik dat graag.
   Met vriendelijke groet,
   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 163. Johan & Mariska  schrijft over Keukenkampioen:

  Omdat wij onze woning op dit moment niet kunnen verkopen willen wij de keuken even uitstellen. Jullie werkwijze en het meedenken heeft op ons veel indruk gemaakt. Zodra wij ons huis hebben verkocht melden wij ons weer bij jullie.

  Johan & Mariska beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 164. Eijssink  schrijft over Keukenkampioen:

  Fijn geholpen, goede service.

  Eijssink beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 165. Fam. van Nunen  schrijft over Keukenkampioen:

  De verkoop van de keuken is perfect verlopen, alleen is hij verkeerd ingemeten. Aan iedere kant komen wij ruim 1 cm te kort. Ook vergeten ze een spatrand in te meten/plannen waardoor het probleem nog groter wordt en er weer tekort is ingemeten. Dit probleem hebben wij zelf opgelost om dit spatrandje er extra bij te bestellen, waarvoor een bedrag van € 100 wordt berekend om een fout die de inmeter heeft gemaakt te corrigeren. Later is dit verandert naar € 50 omdat de fout gemaakt is door de Keuken Kampioen.

  Fam. van Nunen beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Fam. van Nunen:

   Beste fam. van Nunen,

   Vervelend te vernemen dat er een miscommunicatie is ontstaan betreft uw keuken. Ik wil graag met u in contact komen. Kunt u uw ordernummer doorsturen naar webcare@keukenkampioen.nl?

   Alvast bedankt.

   Met vriendelijke groet,
   Thomas – Keuken Kampioen

 166. Nijland  schrijft over Keukenkampioen:

  Bij het betrekken van mijn nieuwe woning bij Keukenkampioen op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Het was liefde op het eerste gezicht bij een keuken in de showroom. Door een aparte maatvoering en speciale wensen was het wel even goed puzzelen hoe we dit vorm konden gaan geven. De kraan was niet naar smaak en ik wilde mijn eigen kraan gebruiken (heb deze via een andere weg gekocht). Tevens is de standaard inbouwapparatuur niet hetgeen ik prefereer. De verkoper heeft mij hierin een goede steun in de rug gegeven.

  Nijland beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 167. Marion  schrijft over Keukenkampioen:

  23 Nov 2014 keuken gekocht.
  15 feb 2015 fine-tunen. Levering wordt week 20 dit is bevestigd via de mail van 9 maart.
  31 maart kregen wij telefoon dat keuken niet geleverd kon worden. 6 weken voor levering!! Uiteindelijk bleek de fabrikant failliet. Erg vervelend want we hadden toch wel een specifieke keuken uitgezocht. Na veel stress, teleurstelling en slapeloze nachten op 3 april nieuwe afspraak gemaakt. Verkoper leefde natuurlijk erg met ons mee en gelukkig konden we uiteindelijk een andere keuken uitkiezen. De nieuwe prijs moest berekend worden en we zouden dezelfde dag nog telefoon krijgen. Helaas geen telefoon. De verkoper was het weekend vrij en maandag was het 2e paasdag. Dinsdag 7 april aan het eind van de dag zelf maar gebeld, om 18.00 uur contact met de verkoper. Ik vind het niet netjes om hier het nieuwe voorstel te plaatsen maar laten we het erop houden dat we nieuwe afspraak gemaakt hebben en nu met de vestigingsmanager op 11 april. Deze manager heeft van te voren keurig gebeld om alvast het verhaal te horen zodat hij op de hoogte was van het “probleem”. Bij het gesprek heeft hij tevens aangegeven dat wij onder het contract uit konden daar zij niet konden leveren zoals overeen gekomen. Dit vonden wij erg netjes van hem maar was absoluut niet onze intentie. Wij hoopten alleen maar dat we er samen uit konden komen. Na een fijn gesprek zijn we er gelukkig ook uitgekomen! Alleen…….. De levertijd van de oorspronkelijke keuken zou week 20 zijn. Nu zou dit week 24! worden, 4 weken later dan oorspronkelijke leverdatum! Laatste gesprek was 11 april, week 24 levering, zit 8 weken tussen??! Wij hebben aangegeven dat week 22 oke zouden vinden, (onze gedachte ,als je samen water bij de wijn doet moet het goedkomen ), hier zou de uiterste best voor worden gedaan. Ik geloof ook zeker dat dit gebeurt is maar uiteindelijk negatief bericht, levertijd blijft week 24. Wij zijn dus 4 weken achterop, kunnen niet koken daar wij ook met een planning zitten qua verbouwing die de laatste 4 weken dus stil komt te liggen. Wij hebben water bij de wijn gedaan om redelijkerwijs week 22 aan te geven. Wij moeten 4 weken zien te overbruggen qua eten, voor ons ook extra kosten. Gevraagd om hier financiële bijdrage aan te leveren maar dit was niet mogelijk. Om nog maar te zwijgen over de situatie thuis, 4 weken langer kamperen, geloof me wordt een mens niet vrolijk van. Wij begrijpen heel goed dat men geen ijzer met handen kan breken maar ik word hier toch echt heel verdrietig van. Wat voor ons begon als een leuk en spannend avontuur, een nieuwe keuken koop je niet wekelijks en we moeten er heel hard voor sparen, dreigt te eindigen in een avontuur met een nare nasmaak. Beste Keukenkampioen het zou fijn zijn als u bovenstaand verhaal zou kunnen begrijpen en het mooiste zou zijn als de levering in week 22 plaats zou kunnen vinden.
  Overigens de gesprekken met de vestigingsmanager heb ik wel als positief ervaren dit is een prima man, dat mag ook gezegd worden.

  Marion beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Marion:

   Beste mevrouw,

   Dank u wel voor het plaatsen van deze review. Erg vervelend te vernemen dat er problemen zijn ontstaan en dat de levering van uw keuken langer duurt dan u mag verwachten. Ik ontvang graag uw gegevens en ordernummer zodat ik de situatie kan inzien. Kunt u dit sturen naar webcare@keukenkampioen.nl?

   Alvast bedankt!

   Met vriendelijke groet,
   Thomas – Keuken Kampioen

 168. ben  schrijft over Keukenkampioen:

  keukenkampioen groningen: eerste gesprek gehad,na 30 min of ik een ”beslissing” wilde maken,koffiekopje was nog warm.natuurlijk trap ik daar niet in.en dan ook nog vragen waarom niet. Boos was ik.Nee deze kampioen zou aan mij geen dubbeltje verdienen.keukens genoeg en VERKOPERS zeker.

  ben beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van ben:

   Beste meneer,

   Vervelend dat u deze ervaring heeft met Keuken Kampioen. Ik wil graag met u in gesprek gaan. Indien u dit wenst kunt u uw gegevens doorsturen naar webcare@keukenkampioen.nl. Ik hoor graag van u.

   Met vriendelijke groet,
   Thomas – Keuken Kampioen

 169. Marion  schrijft over Keukenkampioen:

  Ik kwam met een vooropgesteld idee van ‘zo wil ik de keuken’ bij keukenkampioen Den Haag. In eerste instantie werd daar goed naar geluisterd. Echter al snel kwamen de verbeteringen, de aanpassingen e.d. Dit stel ik ontzettend op prijs, want bij 2 andere keukenzaken hebben ze dit niet gedaan. De aanpassingen waren heel eenvoudig om bijv. een spetterende kraan te voorkomen. Klein ding, grote ergernis, ik heb het bij een andere keukenzaak uitgetest, en ja wel, spetteren. Door deze dingen krijg je vertrouwen dat de keuken goed gaat worden zodat ik er met plezier in ga koken, want dat is de opzet.
  Een goede adviseur geeft vertrouwen. Nu nog de onderhandelingen in qua prijs.

  Marion beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 170. M. Hidding  schrijft over Keukenkampioen:

  Na slechte ervaringen met agressieve keukenverkopers elders bij de Keukenkampioen binnen gelopen. Was er al aardig klaar mee en ging met tegenzin weer een zaak in. Gelukkig is manlief erg optimistisch en sleept hij me mee. Eindelijk prettig ontvangen en de ruimte gekregen om rond te kijken. Op vraag duidelijke info gekregen. Zijn van plan binnenkort een afspraak te maken voor een ontwerp.

  M. Hidding beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van M. Hidding:

   Beste M. Hidding,

   Dank u wel voor het plaatsen van uw bericht. Erg fijn te horen dat u in de showroom naar tevredenheid bent geholpen. Mocht u nog vragen hebben horen wij dat graag, we zien u graag terug in onze showroom!

   Met vriendelijke groet,
   Thomas – Keuken Kampioen

 171. Meeka  schrijft over Keukenkampioen:

  Onze ervaring met Keukenkampioen Almere: de muur van mijn keuken heeft een aantal hoeken waardoor het keukenblad aan de achterkant uitgesneden moet worden. In eerst instantie wilde ik graag een granieten blad, maar dit ging helaas niet lukken vanwege de oneffen muur waar het tegenaan moest komen. Er werd een heel leuk alternatief voorgesteld in kunststof die wel tegen de muur geplaatst kon worden!

  Meeka beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Meeka:

   Beste heer/mevrouw,

   Dank u wel voor het plaatsen van uw review. We stellen uw feedback zeer op prijs. Fijn te horen dat het kunststof blad past en hiermee het probleem naar tevredenheid is opgelost!

   Ik wens u namens Keuken Kampioen veel plezier met uw nieuwe keuken.

   Met vriendelijke groet,
   Thomas – Keuken Kampioen

 172. Remon  schrijft over Keukenkampioen:

  keukenkampioen spijkenisse: in het traject bestellen kan alles (hapjes, drankjes e.d.) en rennen ze voor je met 5 man in het filliaal.
  als keuken geleverd is kun je vervolgens het allemaal uitzoeken. Terugbellen nee joh waarom zouden we dat doen. Tijdens bestelling duidelijk aangegeven dat ik 1 apothekerskast wil en 1 servieskast, bij levering bleek dat ze 2 apothekerskasten geleverd hebben. Gebeld naar hoofdkantoor; Mondelinge beloftes gehad dat de servieskast binnen max 2 weken er zou zijn, nu 2,5 week later helaas….. duurt nog 3,5 weken.
  Ja we mochten de apothekerskast houden die was duurder dat zagen hun als oplossing. Blijkbaar werken er geen slimme mensen die snappen als je (wijn)glazen erin zet deze breken als je de kast opendoet.. Whirlpool ovendeur niet goed, van kastje naar muur steeds weer zowel keukenkampioen als whirlpool. 2 meter onderplint te weinig geleverd, duurt maar liefst >3,5 weken om dit op te lossen. Granieten blad zit een klein haarscheurtje in, leverancier van blad erbij geweest (Lion Stone) en geeft zwart op wit aan niet aan eigen schuld .

  Remon beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Remon:

   Beste,

   Dank u wel voor het plaatsen van uw review. Vervelend te vernemen dat u geen goede ervaring heeft met Keuken Kampioen. Inmiddels bent u telefonisch benaderd door de klantenservice en gaat mijn collega voor u aan de slag. Zij heeft belooft u vandaag terug te bellen om de zaken concreet te maken.

   Hopende u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd.

   Met vriendelijke groet,
   Jordy – Keuken Kampioen

 173. Bart  schrijft over Keukenkampioen:

  PERFECTE SERVICE : De aankoop van mijn keuken aan Keukenkampioen toevertrouwd en het hele proces verliep vrij goed. De verkoper was wel iets te enthousiast en bij levering bleek een kleine beschadiging aan een deur. Dit is helemaal naar tevredenheid opgelost door Keukenkampioen.

  Bart beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 174. Fam van Dijk  schrijft over Keukenkampioen:

  Wij hebben een keuken bij de keukenkampioen gekocht,maar nu laat de top fineer laag los bij de lades en kastjes,en heb dit gemeld
  En zeggen ze dat onze 5 jarige gerantie is verlopen, zeggen dat ze dit tegen betaling kunnen oplossen,maar dat vind ik geen goede service,keuken moet je toch langer mee kunnen doen dan 8 jaar,wij hebben er toch een aardig bedrag aan betaald,dus wij zijn heel erg teleurgestelt in de keukenkampioen.

  Fam van Dijk beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Fam van Dijk:

   Beste familie van Dijk,

   Dank u wel voor het plaatsen van dit bericht. Ik vind het erg vervelend te horen dat de folie op uw keukendeurtjes los laat. Kunt u misschien uw ordernummer of contactgegevens doorsturen naar webcare@keukenkampioen.nl? Ik bekijk graag deze situatie voor u!

   Met vriendelijke groet,
   Thomas, Keuken Kampioen

 175. Hans  schrijft over Keukenkampioen:

  Mooie winkel, deskundig personeel.

  Hans beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 176. E. Koning  schrijft over Keukenkampioen:

  Een uitnodiging van Keukenkampioen purmerend ontvangen voor het opstellen van een vrijblijvende offerte.
  Ondanks dat wij aangaven dat wij nog wilden wachten met het aangaan van een verplichting heeft de verkoopster ruim de tijd voor ons genomen en een (inderdaad) vrijblijvende offerte opgesteld.
  Ik kan nog niet vergelijken met andere zaken maar heb wel het idee dat er goed is meegedacht (Wijzelf hadden al een voorbereiding getroffen met de maatvoering en en wensen)

  E. Koning beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 177. J. Albers  schrijft over Keukenkampioen:

  Afgelopen jaar overal gekeken voor een nieuwe keuken en uiteindelijk is onze keuze gevallen op de Keukenkampioen Duiven. Onze keus viel op een semi greeploze keuken. We werden zeer goed geholpen door een adviseuse die ook meedacht aan alle details. Helaas had ze de code van de grepen (in te frasen strip op deur) verkeerd opgeschreven maar daar kwamen we later pas achter.
  De installatie was gratis. In oktober verscheen er een ingehuurde ZZP er voor de “gratis” installatie.
  De beste man had er 13(!) uur voor nodig om de keuken te installeren en naar mate de tijd vorderde werd de concentratie slapper. Zo attendeerde ik hem dat hij met een verkeerde opstelling bezig was. De inductieplaat werd scheef gemonteerd met beschadigen van de achterwand bij het aanbrengen, aanrechtblad niet gekit aan 1 zijde (hoefde niet), TL verlichting schots en scheef gemonteerd, lichtlijsten verkeerd gemonteerd, kraan niet compleet geleverd, achterwand niet compleet geleverd, kortom er mankeerde heel veel aan. Toen kwam dus ook uit dat de handgrepen verkeerd waren. In plaats van greeploos werden het RVS stangen. Dag daarna direct naar Keukenkampioen Duiven om dit te bespreken maar verder dan het aanhoren kwam het niet. Opvallend, een verkoper (onze adviseuse was helaas ziek) moest ons ontvangen en pendelde de hele tijd tussen de manager en ons om voor eventuele oplossingen te komen die er overigens niet kwam. Met zoveel gebreken hadden wij verwacht dat de manager zijn verantwoording zou nemen door met ons in gesprek te gaan.
  In plaats daarvan werden wij geconfronteerd met allerlei documenten die door ons getekend zijn dus m.a.w. “u bent er mee akkoord gegaan” Op mijn voorstel voor een compensatie van verkeerde handgrepen werd niet ingegaan. Een oplossing bleef uit dus heeft een medewerkster van de serviceafdeling dit maar opgepakt maar met de mededeling dat ook zij er niet uitkwamen met de filiaalmanager. Iedere keer als zij belden was hij met klanten bezig was het argument. Terugbellen was er ook niet bij. Nu weet ik dat hij zich zelden met klanten bemoeide want het zijn de adviseurs die het werk doen en die moeten afstemmen met de manager of iets wel of niet kan.
  Na deze pogingen heeft de serviceafdeling het goed opgepakt en het heft zelf in handen genomen.
  Zij stuurden een eigen monteur van “Keukenman” en vanaf dat moment was de communicatie optimaal d.w.z. van filiaal niets meer gehoord, totaal geen belangstelling meer getoond van die zijde en samenwerking met serviceafdeling en monteur leidde er toe dat 3 maanden na installatie de keuken helemaal correct geïnstalleerd is met de aantekening dat de monteur engelengeduld had om al die gebreken te herstellen. Dat verdiende een groot compliment. Eindconclusie; geen aanbeveling door ons voor filiaal Duiven, kreeg van mij een 2, daarentegen serviceafdeling een 8.

  J. Albers beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van J. Albers:

   Beste heer Albers,

   Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.
   Spijtig te lezen dat uw ervaring na de verkoop als niet goed heeft ervaren. Keukenkampioen streeft naar 100% klanttevredenheid en nemen uw ervaring mee om onze kwaliteit te verbeteren.
   Het is goed te lezen dat de klantenservice hierna op de juiste manier heeft gehandeld en nu alles tot in de puntjes is opgelost.

   Wij wensen u veel plezier met uw keuken.

   Met vriendelijke groet,

   Keuken Kampioen

 178. Familie Foolen  schrijft over Keukenkampioen:

  ik heb een vraag betreffende vrijblijvende offerte .
  bij beide zaken Keukenkampioen en Brugman keukens werd verteld dat ze wel een vrijblijvende offerte willen maken maar dat doen ze maar alleen als ze zeker weten dat we daar de keuken kopen mag dit wel want dan is het niet meer vrijblijvend mijn in ziens.

  Familie Foolen beoordeelde Keukenkampioen met 2 uit 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Familie Foolen:

   Beste Familie Foolen,

   Dank u wel voor uw bericht en vraag, Wij vinden het vervelend dat u ervaart niet vrijblijvend geholpen te kunnen worden voor een offerte.
   Wij zouden het prettig vinden als u uw gegevens doorgeeft zodat wij contact met u kunnen opnemen.
   Wij horen graag van u op webcare@keukenkampioen.nl

   Met vriendelijke groet,

   Keukenkampioen

 179. Marja  schrijft over Keukenkampioen:

  We zijn benaderd door Keukenkampioen in Eindhoven. Duidelijk hebben we aangegeven dat we nog in de orienterende fase zitten, dus geen beslissingen nemen. Ook hebben we dit in de zaak nog duidelijk aangegeven.
  Geen punt… er werd ruime tijd genomen…lunch..koffie in overvloed.. een tapasschaaltje rond vieren. Ook nam de adviseur de tijd voor het samenstellen van onze keuken. Daarover zijn we zeer tevreden.
  Waar we op af knapten is het feit dat er uiteindelijk toch te veel werd aangestuurd op het zetten van een handtekening. De adviseur liet duidelijk merken hoe teleurgesteld hij was, toen we wederom aangaven dat dat nooit onze insteek was geweest.
  Nogmaals; het advies en de inrichting van onze keuken was naar onze wens.

  Marja beoordeelde Keukenkampioen met 2 uit 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Marja:

   Beste Marja,

   Bedankt voor uw reactie.
   Gastvrijheid en klantvriendelijkheid zijn erg belangrijk bij de Keuken kampioen.
   Wij hopen u toch nog van dienst te kunnen zijn zodat de wens van uw nieuwe keuken in vervulling kan gaan.
   Zou u uw telefoonnummer willen doorsturen via webcare@keukenkampioen.nl?
   We nodigen u nogmaals graag uit in onze showroom.

   Met vriendelijke groet,

   Keukenkampioen

 180. Z.Adda  schrijft over Keukenkampioen:

  Ervaring Keukenkampioen Helmond: Nou mensen,
  Eindelijk voor een nieuwe keuken gekozen. Over ongeveer 10 weken wordt de keuken geplaatst.
  Het was een hell of a job om uiteindelijk je droomkeuken te kunnen krijgen en dat ook nog eens voor een acceptabel bedrag. We zijn ongeveer 3 maanden bezig geweest om te oriënteren, een beeld te vormen. We hoorden wilde verhalen dat de keukenmarkt niet transparant is en dat je altijd teveel betaald voor je keuken. Ook nog de uitzending gezien van de rekenkamer. We hebben veel gelezen op internet en veel vergeleken. We hebben baat gehad bij het lezen van verschillende verhalen op verschillende forums. We willen onze ervaring ook delen zodat anderen er ook baat bij zullen hebben.
  We zijn maar gewoon begonnen met het bezoeken van verschillende zaken. Ook 2 keer in Duitsland geweest omdat het goedkoper blijkt te zijn.
  We zijn bij de volgende zaken geweest:
  • Keukenconcurrent
  • Reddy keukens
  • Keukenkampioen
  • Nuva keukens
  • Aswa keukens
  • Keukencentrum berkers
  • Bruynzeels
  • Keukenloods
  Ik zal er ongetwijfeld een aantal vergeten zijn, het was ook teveel om te onthouden.
  In Duitsland:
  • Akzent kuchen in Nordhorn (vlak over de grens bij Enschede)
  • Alno keukens in Tuddern (vlak over de grens bij Sittard)
  Na velen bezoeken, een aantal zaken noemden meteen een prijs en bij 4 zaken zijn we echt aan tafel gaan zitten voor een offerte. We waren we nog verder van huis. Wat voor ons bevestigd werd is dat de keukenmarkt inderdaad niet transparant is. Duitsland hebben we heel snel een streep door gezet, bleek absoluut niet goedkoper te zijn. Verder lees je veel dat alle zaken onder de Mandemakers groep vallen en dat dit slechte zaken zijn. Dat hebben we op een gegeven moment maar los gelaten.
  We hebben ook de mogelijkheden bekeken om alle onderdelen voor de keuken los te kopen, apparatuur apart, keukenblad apart en de kasten en laden apart. Hier werd voor ons een aantal dingen duidelijk en zijn we alles vanuit een ander perspectief gaan bekijken. We hebben bekeken wat alles los zou kosten, dus apart een offerte opgevraagd bij keukenloods voor alle apparatuur en een offerte opgevraagd bij keukenbladen voor het blad. De kasten en laden hebben we afgeleid uit de offertes die we hadden. Uiteindelijk hadden we onze prijs bepaald voor onze keuken.
  Uiteindelijk moet je een goed gevoel hebben bij de zaak waar je een keuken koopt. Wij hadden een goed gevoel bij de Keukenkampioen in Helmond, deze zaak is maar een paar jaar open en ze werken hard op zichzelf op de kaart te zetten. De 2 Stefan ’s die er werken zijn ons de hele tijd bij gebleven, 2 jonge jongens die ons een goede service verleende. We zijn er in het begin 2 keer langs geweest en uiteindelijk besloten om er voor een derde keer terug te gaan. Ze hadden niet meer verwacht dat we nog eens terug zouden komen. We zijn uiteindelijk geholpen door Stefan van Kemenade, een toffe gozer die goed meedacht en waar je goed mee kon onderhandelen. Uiteindelijk is het gelukt, onze keuken voor onze prijs, precies wat we voor ogen hebben en we hadden er een goed gevoel bij. Stefan van Kemenade begeleidt ons goed en dat vinden we belangrijk. We zouden iedereen willen aanraden om voor jezelf te uit te zoeken WAT JE WIL HEBBEN en daarvoor JOUW PRIJS te bepalen en uiteindelijk met iemand
  in zee te gaan waar je een GOED GEVOEL bij hebt. Dit is ons gelukt bij Stefan van Kemenade bij de keukenkampioen in Helmond.
  Inmiddels is de inmeter geweest, hij kwam vroeg op de ochtend en we waren nog niet echt wakker. We hadden nog een aantal vragen dus maar even contact opgenomen met Stefan, het bleek dat hij zelf ook al een aantal dingen had opgemerkt in de meetrapport en dat inmiddels ook al had gecorrigeerd. Onze vragen werden beantwoord voordat we ze konden stellen. Echt top!
  We zeggen altijd ‘It ain’t over till the fat lady signs’, dus we kijken uit naar onze keuken. Het enige waar we nog enigszins een twijfel hebben is, dat al onze details uiteindelijk goed worden uitgevoerd. We shall see……

  Z.Adda beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Z.Adda:

   Beste Z. Adda,

   Bedankt voor uw positieve woorden! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service in onze winkel in Helmond en dat u samen met uw verkoper tot een mooi eindresultaat bent gekomen. We zullen uw compliment doorgeven aan het filiaal.

   Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe keuken!

   Met vriendelijke groet,
   Keuken Kampioen

 181. rbvandort  schrijft over Keukenkampioen:

  Ervaring Keukenkampioen Houten. Nieuwe keuken besteld met daarbij een kast voor mijn nis! Zijn speciaal gekonen voor het inmeten! Toen mijn keuken werd geleverd zag ik al dat de kast voor mijn Nis te klein was en ik had gelijk gebeld dat het niet de goeie maat is ! Toen werd er gezegd wij hebben U een Controle lijst toegestuurd of alle maten klopte en heeft u er voor getekend, dus het is niet ons probleem !! Ik heb meerdere malen gebeld ook met het hoofdkantoor die zeggen precies het zelfde het is niet ons probleem maar ik heb wel 1000 euro betaald voor dr kast ! En wordt gewoon gezegd eij kunnen een nieuwe maken weer voor de zelfde prijs ! Er valt echt niet te praten met die lui . Het is triest dat zo zo wordt behandeld !Ik ben zeer teleurgesteld !! En ga er zeker werk van maken

  rbvandort beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van rbvandort:

   Beste meneer van Dort,

   Dank u wel voor uw review. Op dit moment zijn we de situatie aan het bespreken en nemen zsm contact met u op.

   Mvg, Keuken Kampioen

 182. Linda  schrijft over Keukenkampioen:

  Onze ervaring met keukenkampioen stadionweg Rotterdam. Ook ik heb een keuken niet zo duur maar wat ik kon betalen na 8 jaar leet het fineer (de lijm laag ) tussen de panelen los heb er over gemaild ze wilden wel naar een oplossing zoeken hebben ze me medegedeeld maar tot op heden na enkele maanden terug nog steeds niets gehoord mooie service hoor .

  Linda beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Linda:

   Beste Linda,

   Vervelend dit te moeten lezen. We willen graag met u in contact komen. Kunt u uw ordernummer + gegevens doorsturen naar webcare@keukenkampioen.nl?

   Met vriendelijke groet,

   Keuken Kampioen

 183. Ter Schuur  schrijft over Keukenkampioen:

  Onze ervaring met keukenkampioen Drachten. In februari 2012 werd onze keuken geleverd en gemonteerd. Geen hele dure keuken, maar wel alle spaarcenten erin gestoken.
  Al vrij snel begon het werkblad tegen de achterwand uit te zetten. Iemand van de Keukenkampioen kwam het beoordelen en het was onze fout volgens deze monteur. We hebben teveel water geknoeid?
  Wij hebben onze keuken altijd normaal gebruikt en het werkblad gewoon afgenomen met een natte doek. Zelfs de naad waar het werkblad in de hoek aan elkaar is verlijmd begint op te zetten.
  Onze keuken zou geleverd worden in week 50 van 2011, maar de levering werd uitgesteld naar week 5 van 2012. Dit vanwege fabricageproblemen bij het werkblad. Dit zet je, helaas achteraf, aan het denken.
  Maar geen enkele medewerking dus vanuit de Keukenkampioen!

  Ter Schuur beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Ter Schuur:

   Beste meneer/mevrouw Ter Schuur,

   Bedankt voor het delen van dit bericht. Uiteraar vinden we het spijtig te lezen dat u deze ervaring hebt gehad. Wanneer u vragen heeft helpen wij u graag hiermee. U kunt daarbij mailen naar: webcare@keukenkampioen.nl.

   Mvg,
   Keuken Kampioen

 184. Johan en Rianne Flink  schrijft over Keukenkampioen:

  Ervaring keukenkampioen Middelburg: wij zijn ontzettend tevreden over onze aankoop en advisering bij Keukenkampioen in Middelburg. We zijn geadviseerd door Ben. Inmiddels staat onze keuken en wij zijn er super tevreden over. Ook de begeleiding en contacten met de klantenservice van Keukenkampioen zijn prima verlopen. Kortom, alle lof en zeker Keukenkampioen meenemen als je voor een keuken gaat kijken.

  Johan en Rianne Flink beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 185. T. Delft  schrijft over Keukenkampioen:

  Samen met mijn vriendin een huis gekocht en we hadden een nieuwe keuken nodig. We hadden geen super groot budget maar hebben toch een passende keuken gevonden. Zeker de verkoper van Keuken Kampioen was erg behulpzaam.

  T. Delft beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 186. M. weijnen  schrijft over Keukenkampioen:

  Keuken gekocht bij Keuken Kampioen. Niets te klagen. Service was prima. Nu ben ik de moeilijkste ook niet maar wou toch even zeggen dat de ervaring goed was. We zijn bij het kiezen van een keuken vakkundig geholpen door de verkoopster. Complimenten aan haar maar ook aan de mensen die de keuken hebben afgeleverd en hebben geplaatst. Wat een harde werkers!!! We zijn erg tevreden over Keuken Kampioen.

  M. weijnen beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 187. Maenen  schrijft over Keukenkampioen:

  Zeer tevreden over mijn nieuwe keuken. Hoop dat dit zo zal blijven maar daar ga ik wel van uit. Ook als er mankementjes komen en ik Keuken Kampioen nodig zal hebben.

  Maenen beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 188. piet  schrijft over Keukenkampioen:

  ervaring keukenkampioen Spijkenisse: De tekening die er hier is gemaakt klopt niet, de afmetingen van alle kasten etc. waren groter dan de ruimte waarin hij moest komen. Hier kwam ik achter toen ik bij een andere winkel de tekening doorsprak.

  Vrij opdringerig voor bij het plannen van een vervolg afspraak. kortingen die alleen dan geldig zijn. etc. daar ben ik zeker niet gevoelig voor.

  piet beoordeelde Keukenkampioen met 2 uit 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  • Webcare team Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van piet:

   Beste Piet,

   Vervelend dat u deze ervaring hebt gehad in onze showroom.
   We zullen uw ervaring dan ook direct met het filiaal bespreken.
   Mochten we u alsnog kunnen helpen met een tekening en verder advies, wilt u ons dan een mail sturen via webcare@keukenkampioen.nl, dan gaan we er direct met de showroom mee aan de slag.

   Met vriendelijke groet,
   Keuken Kampioen

 189. Karen  schrijft over Keukenkampioen:

  We hebben een keuken gekocht bij Keuken Kampioen. Via de website al flink georiënteerd en besloten de keuken in de winkel te gaan bekijken. De verwachting die we hadden werd waargemaakt en zijn eigenlijk redelijk snel tot aankoop overgegaan. Deze werd prima afgehandeld.

  Karen beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 190. Gerda  schrijft over Keukenkampioen:

  Ik schrijf deze recensie omdat ik een fijne ervaring heb gehad bij keuken kampioen. Ik heb ook al op andere recensie sites mijn verhaal gedaan en wil het hier ook graag delen. Bij keuken kampioen in Leeuwarden hebben we een keuken gekocht waar we echt heel blij mee zijn. We wisten wat we wilden en hebben dit gekregen. De levering ging goed en we zijn tevreden met de werkwijze van keuken kampioen. Als je nog een keuken nodig hebt zou ik ook bij keuken kampioen in Leeuwarden gaan kijken.

  Groetjes Gerda.

  Gerda beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 191. Erik  schrijft over Keukenkampioen:

  Je wordt vriendelijk ontvangen, en een deal aangepraat zonder ooit een prijslijst te hebben gezien. Dan zit je vast. Ik wou dat ik nooit had getekend!

  Erik beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Erik:

   Beste Erik,

   Vervelend dat u dit zo ervaren heeft. We willen u graag helpen. Bent ik in de gelegenheid uw ordernummer + telefoonnummer door te sturen naar webcare@keukenkampioen.nl? Dan nemen we zsm contact met u op.

   Mvg, Keuken Kampioen

 192. Irma  schrijft over Keukenkampioen:

  We hadden best wel wat moeite met het zoeken van een juiste keuken. We zijn bij veel keuken bedrijven langs geweest en hebben in meerdere winkels om advies gevraagd. Bij Keukenkampioen zijn we uiteindelijk tot een aankoop gekomen. Mede door het aanbod maar ook door de prijs die goed voor ons was.

  Irma beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 193. Nanda  schrijft over Keukenkampioen:

  Keuken gekocht bij Keuken Kampioen in Zwolle. Leuke verkoper die ons heeft geholpen met onze keuze. Hij heeft een ontwerp gemaakt nadat wij onze wensen hadden doorgegeven. De prijs die hij aangaf was rond het budget wat we hadden aangegeven. Verkoper dacht goed mee en hier zijn we erg over te spreken. Keuken bevalt nog steeds en geen problemen gehad.

  Nanda beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 194. David  schrijft over Keukenkampioen:

  Goede service bij KeukenKampioen. We hebben een keuken uitgezocht die binnen ons budget past. Zijn erg tevreden en goed geholpen van begin tot einde. Klachten hebben we eigenlijk niet daarom 5 sterren.

  David beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 195. Elonea  schrijft over Keukenkampioen:

  Keukenkampioen Breda jullie zijn toppers! Naast fijne verkopers en lekkere koffie is de kwaliteit van de keuken die we hebben gekocht ook erg goed. Tijdens het leveren van de keuken was er een hoekje van een kastje een beetje beschadigd. We hebben een nieuwe gekregen en de monteur bood zijn excuses aan. Erg netjes.

  Elonea beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 196. Pien .  schrijft over Keukenkampioen:

  TOP! Wij bedanken keukenkampioen. Vanaf het begin zijn wij door hen juist en vriendelijk geholpen.
  We zaten aan het begin nog erg hoog met de prijs, maar na dat wij nog een uur aan tafel hebben gezeten ging die prijs ook fors omlaag….dat voelde in eerste instantie niet goed. Er was er niets op aan te merken qua dwingen tot een koopcontract wat je wel vaker hoort!?
  De levering is op de afgesproken tijd uitgevoerd, de installatie van onze keuken is ook alles uitstekend verlopen, wij willen daarom ook graag onze waardering uitspreken voor de monteur die ons zware granieten werkblad geplaatst heeft.

  Pien . beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 197. Ter Mink  schrijft over Keukenkampioen:

  De ontvangst is geweldig, dat alleen al doet je op de hoede te zijn. Dan gaat het verhaal beginnen en wordt je door de verkoop techniek al aardig om de tuin geleid. Kortom geen duidelijkheid in wat je later staat te wachten. Eenmaal een keuken naar je zin op papier, komt de verassing …..teken een koopcontract!!! Sorry, een wat…. Ja u leest het goed. Je wordt nagenoeg gedwongen een contract te tekenen. Dan blijkt de verkoper van aardig en vriendelijk om te draaien in een vreselijke agressieveling. Een ware wolf in schaapskleren. Wij stonden gelukkig sterk in onze schoenen en hebben de winkel verlaten….maar hebben een kater er aan over gehouden.

  Ter Mink beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 198. Christ Bakker  schrijft over Keukenkampioen:

  Zeer goede service

  Christ Bakker beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 199. Gerwin k  schrijft over Keukenkampioen:

  Het contact met de adviseur was zodanig positief dat ik op basis daarvan mijn keuken heb gekocht bij keukenkampioen in Almelo. Alleen is het jammer dat er een andere adviseur uiteindelijk mijn order heeft afgerond. Wel alle afspraken zijn nagekomen, bij de levering en montage. De aller eerste keukenaankoop is bij mij dus prima verlopen. Het verliep veel soepeler en beter dan dat ik van veel mensen heb gelezen.

  Gerwin k beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 200. P Heuvel  schrijft over Keukenkampioen:

  Ik ben zeer tevreden over de keuken, vanaf aankoop tot aan de levering is alles netjes verlopen. Ik had een lekkage bij de ingebouwde koelkast en er miste 2 grepen op de kastjes maar die zijn netjes nageleverd en gemonteerd door een prima monteur. Niks op aan te merken. Tegen iedereen gezegd hoe blij ik was, en hopelijk gaat alles bij de anderen net zo goed als mijn ervaring met keuken kampioen.

  P Heuvel beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 201. Wim&Anneloes  schrijft over Keukenkampioen:

  Wij hebben een paar maanden geleden de online brochure aangevraagd, heel fijn voor als je wat inspiratie wilt hebben, vooraf ook nog even op hun blog gekeken met onder andere veel tips. Paar weekjes later waren we het eindelijk met elkaar eens en hebben we een offerte laten maken bij Keukenkampioen in Lelystad. Wij hadden er een goed gevoel over en hebben een handtekening gezet. Verder is de keuken prima geleverd.

  Wim&Anneloes beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 202. Hek  schrijft over Keukenkampioen:

  Echt goedkoop geslaagd bij Keukenkampioen Sneek! Simpel keukentje zonder poespas, maar precies genoeg voor mij. Ik sta toch geen uren in de keuken 😉

  Hek beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 203. Lieke  schrijft over Keukenkampioen:

  Onze ervaring met de keukenkampioen cruquius is zeer slecht!

  Als eerst het uitzoeken van de keuken… Dit ging allemaal prima en werden zeer vriendelijk geholpen. Tot het moment we er wat bedenk tijd over wilde. Dat was geen optie want alle kortingen zouden dan komen te vervallen. We voelden ons onderdruk gezet om toch te tekenen. Dit gedaan te hebben wilde we toch wat aanpassingen aanbrengen omdat de keuken toch niet helemaal zou passen. Dit was geen enkel probleem alleen tjah…de kosten zouden uiteraard omhoog gaan. Bij een ander filiaal geweest en daar dezelfde indeling gevraagd… de kosten daar waren vele male lager.

  Uiteindelijk zijn we er toch uitgekomen (moest wel want hadden al getekend) en keken uit naar de levering.

  Daar kwam de keuken. we zouden hem zelf monteren dus de keuken werd alleen gebracht, Tot onze verbazing waren alle kastdeurtjes verkeerd, Totaal niet wat we hadden uitgezocht. Balen… bellen…. regelen… Uiteindelijk moesten ze allemaal opnieuw besteld worden.

  Wij blij… het is de dag dat de nieuwe keukenkastje gebracht worden. Helaas geen telefoontje ontvangen zowel ik niet als mijn vriend niet dus er was niemand thuis. De afspraak was bel een half uur van te voren dat kunnen wij die kant op komen. Discussiëren over wel gebeld niet gebeld had weinig zin, Een week later was er een nieuw afspraak. Eindelijk komen ze nu echt! Ze kwamen dit keer ook echt… keurig gebeld alles ging weliswaar goed! helaas was dit voor korte duur. De monteur kwam later op de middag en kwam er achter dat er een hoop kastjes missen. Bellen… regelen… en het enig wat je hoort is. Sorry mevrouw maar het is bijna bouwvak kan dus wel weer een tijdje duren

  Lieke beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 204. fam Bontekoe  schrijft over Keukenkampioen:

  onze keukenkampioen adviseur was goed op de hoogte, (wel ietsje te amicaal), maakte een goed ontwerp en heeft ons een perfecte prijs gegeven. Keuken is goed geleverd, hadden alleen wel iets meer advies gewild over de interieur mogelijkheden. Misschien gaan we daar nog eens voor terug. Financieel zeker de moeite waard.

  fam Bontekoe beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 205. Ron  schrijft over Keukenkampioen:

  Eind 2010 keuken aangeschaft bij keukenkampioen Almere. Ruim 20.000 euro, want de keuken moest ons sieraad in huis worden. Binnen een jaar een scharnier kapot van de vriezer, op naar de winkel. Doorverwijzing naar de leverancier van de apparatuur, want die leveren ook de scharnieren. Enfin, na vier keer heen- en weer te zijn gestuurd de moed opgegeven.
  Uiteindelijk vonden we het te gek dat we niet geholpen werden, na paar maanden nog maar eens gebeld. Tja, keukenkampioen wilde wel de helft van de kosten vergoeden. Met voorrijkosten mochten we ruim € 100 euro betalen. Laat maar gaan dus….

  Binnen vier jaar geeft de vaatwasser de geest. Tegen beter weten in weer naar de winkel… meteen ons ongenoegen over het scharnier uitgesproken. “Oh meneer, mevrouw, we hebben meer klachten over de scharnieren. Dat is echt een slechte partij geweest. Er zit een kunststof nokje wat afbreekt. Gaan we regelen. De vaatwasser, vóór Dinsdag bel ik u even wat we daaraan gaan doen”.

  Woensdag natuurlijk maar weer gebeld, want wie er ook belt: niemand van de keukenkampioen. Wat schetst onze verbazing: “verkoper werkt sinds maandag ergens anders, niemand weet van de gemaakte afspraken. Scharnier en vaatwasser zijn jullie probleem, gaan we niets aan doen. U heeft immers geen extra garantie afgesloten”! “Verder denken wij niet dat onze verkoper u iets heeft toegezegd”. Okee…. ook nog voor leugenaar uitgemaakt. Leuk bedrijf! En hoe zit het eigenlijk met de verwachte levensduur van apparaten?

  Afgelopen zaterdag maar weer naar vestiging Almere. Redelijk te woord gestaan, tot er een zéér arrogant overkomende collega bij kwam. Ontstond er een lekker sfeertje in een helaas lege vestiging. Terloops werd bevestigd dat de scharnieren niet best zijn, maar aan de zaken die de verdwenen medewerker ons had toegezegd werd weer openlijk getwijfeld. Wel de toezegging gehad dat er contact met ons opgenomen zou worden door de nieuwe vestigingsmanager, uiterlijk woensdag. (Overigens werd er door arrogante collega van alles aan gedaan om toezeggingen meteen weer te ontkrachten). Wel gehoord:” We kunnen niet in zijn mail” en “Alleen de vestigingsmanager kan in zijn mail”. ????

  We wachten maar weer af….. ik zal laten weten of we nu eens worden teruggebeld en hoe dit grapje afloopt. Veel vertrouwen hebben we inmiddels niet meer….

  Ron beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 206. Jetje  schrijft over Keukenkampioen:

  Nog steeds na bijna twee maanden pijn in mijn buik van onze aankoop bij keukenkampioen groningen.
  Het begon allemaal erg leuk, gezellig even rondkijken in de keuken zaak, maar eenmaal in het oog gesprongen door een gladde verkoper, zit je in no-time gezellig met een stuk appeltaart en een kopje koffie aan tafel.
  Alles wordt zo mooi en zo snel mogelijk voorgehouden en de prijs ligt er wel heel snel en ondoorzichtig!…..En dan gaan we de mist in, je denkt een offerte te hebben getekend maar een,aal thuis blijkt het de koopovereenkomst te zijn, shit! No way back, en dan voel je je ontzettend klein, dom en belazerd….
  En dan moet je je ondanks dat verheugen op je nieuwe keuken.
  Hopen dat de levering goed gaat en we zo weinig mogelijk met onze Keukenkampioenen te maken krijgen.

  Jetje beoordeelde Keukenkampioen met 2 uit 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 207. fam fonteyn  schrijft over Keukenkampioen:

  Door familiebezoek in Roermond op bezoek geweest bij superkeukens en brugman keukens in roermond. Hier vonden we niet echt iets wat ons meteen enthousiast maakte en wij hadden wel op zeer korte termijn een nieuwe keuken nodig. Dichter in de buurt zit de keukenkampioen. zo vaak op de tv gezien dat we wel een keertje langs moesten bij de keukenkampioen. In ons geval Keukenkampioen Weert. Redelijke ervaringen. Uren aan tafel gezeten met de adviseur en goed advies gehad en een mooi ontwerp. Hij deed behoorlijk zijn best. Ook hier echter kwamen wij er qua keukenfront en blad niet uit en dus gaan wij verder kijken., zonder dat wij aan een offerte van de keukenkampioen toekwamen.

  fam fonteyn beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 208. minpuntje  schrijft over Keukenkampioen:

  Keukenkampioen mijdrecht: begon leuk met die acties maar bah wat een gladde verkopertjes liepen hier. Onze eerste keukenwinkel OOIT en dan zo aangesproken worden. Zijn alle keukenzaken zo??

  minpuntje beoordeelde Keukenkampioen met 2 uit 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 209. Wilco  schrijft over Keukenkampioen:

  Met recht een kampioen! Keukenkampioen in Heerlen heeft ons de ideale keuken geleverd en ook nog eens tegen de ideale prijs! Na al die negatieve verhalen over Keukenkampioen vind ik dat dit ook best eens gezegd mag worden!!

  Wilco beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 210. QueenY  schrijft over Keukenkampioen:

  We hebben eerst zelf via de website een keukenontwerp gemaakt en hiermee zijn we naar de keukenkampioen in Tiel gegaan. Hierdoor verliep het gesprek heel soepel en wist de verkoper en wij allebei precies waar we aan toe waren. Na alles op papier te hebben gezet moesten we wel 2x kijken naar de prijs, die viel toch even wat hoger uit dan we dachten! Gelukkig is er altijd ruimte om te onderhandelen en we zijn er uiteindelijk wel uitgekomen 😉 Het aftellen is nu begonnen, nog een paar weken en de nieuwe aanwinst is er!

  QueenY beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 211. fam. Zwanikken  schrijft over Keukenkampioen:

  Wat een heel groot voordeel was bij de keukenkampioen, is dat je zoals wij een keuken op afbetaling kunt kopen en daarbij zelf de looptijd kunt betalen. Onze keuken moest echt nodig vervangen worden. Na wat geneuzel en drie lange gesprekken hebben wij onze nieuwe keuken bij de keukenkampioen gekocht en dat voor een relatief laag bedrag en met de mogelijkheid tot boetevrij aflossen. Dat is voor ons het belangrijke argument geweest.

  fam. Zwanikken beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 212. lies1990  schrijft over Keukenkampioen:

  Dit was de enige keukenwinkel die ons kon leveren wat wij wilden: een gladde strakke designkeuken in het zwart. Helemaal verliefd geworden op dit model die wij in de brochure van de keukenkampioen zagen. Het is zo fijn als je een keuken vind meteen zonder dat je twijfelt. Wij wisten het meteen: dit gaat m worden! model heette volgens mij de canilo. Ik heb alvast wat dingen geregeld voor ons eerste huis, de verkoper vroeg mij aan het eind nadat we de offerte hadden doorgenomen of ik de handtekening wilde zetten, maar mijn vriend zit lange tijd in het buitenland en komt binnenkort pas terug. een ding weet ik zeker: wij gaan deze keuken kopen bij de keukenkampioen 🙂

  lies1990 beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 213. oliebol  schrijft over Keukenkampioen:

  Keukenkampioen komt altijd leuk over op TV, dus voor mijn nieuwe keuken ben ik bij keukenkampioen begonnen met zoeken. De goede indruk van de reclames komt ook in de showroom over en ik ben van goed advies voorzien door de verkoper. Toch was ik nog niet volledig overtuigd en ik had ook al op internet gelezen dat je je goed moet orienteren bij meerdere keukenzaken om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Maar na 2 andere winkels bezocht te hebben bekroop mij het gevoel dat ik toch wel goed zat bij keukenkampioen in Ede. Samen met de verkoper heb ik nog eens kritisch gekeken naar de opstelling en na een paar kleine aanpassingen ben ik om. Nog even en dan ben ik voorgoed van mijn krakkemikkige keukentje af!

  oliebol beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 214. 1986  schrijft over Keukenkampioen:

  Gladde verkopers, extreme kortingen en mooie keukens bij de keukenkampioen in Drachten. Gaan wij hier wel of niet kopen? De brochure van de keukenkampioen was veelbelovend. Zeer scherp geprijsde keukens, maar in de showroom begon het toch wel te kriebelen. Zeer geraffineerde verkopers die je een keuken willen verkopen. Mijn man had er minder problemen mee en ik heb ook de knop in mijn hoofd maar omgezet. Na een halve dag zitten werd het contact beter en het ontwerp mooier. 4 keer het ontwerp gewijzigd en nu helemaal tevreden. Binnenkort op vakantie en daarna de keukenoffertes van bruynzeel keukens, keukenkampioen en keukencompas vergelijken en de knoop doorhakken! Moest wennen aan de verkopers, maar is wel goed bevallen.

  1986 beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 215. Marit  schrijft over Keukenkampioen:

  We hadden de brochure via internet aangevraagd, samen met een paar andere keukenboeken, en we zijn daarna naar de keukenkampioen in Rotterdam gegaan. Ze hebben een knap aanbod aan keukens staan, maar we kwamen niet echt meer om rond te kijken in de showroom. Via de website hadden we namelijk al een mooi 3d ontwerp gemaakt die helemaal aan onze wensen voldeed: een luxe open keuken die de keuken en de woonkamer tot een mooi geheel maakt. Mijn vriend en ik houden namelijk allebei enorm van lekker kokkerellen en dan is het wel zo gezellig om toch contact te houden met de rest van het huis. Toen we aankwamen zijn we maar direct op een verkoper afgestapt met ons ontwerp, zelfs nog voordat hij ons aan kon spreken ;). Hij was direct enthousiast over het ontwerp, maar hij zei al wel dat er nog het een en ander moest worden aangepast voordat de keuken af was. Gelukkig hielp hij ons hier heel fijn mee en daarna heeft hij een uiteindelijk ontwerp gemaakt. Het eindresultaat was verbazend mooi, maar het prijskaartje verbaasde ons helaas ook nogal. Op internet lees je altijd wel dat je kunt onderhandelen over de prijs, maar daar ben ik helaas niet zo goed en mijn vriend ook al niet. We hebben er dus ook niet genoeg vanaf kunnen krijgen om het wel passend te krijgen binnen ons budget :(. De verkoper gaf nog wel een aantal tips waardoor de keuken minder hoeft te kosten, maar wij willen eigenlijk niet meer van het ontwerp afwijken. We gaan gewoon volgende week een nieuwe poging wagen en dan neem ik mijn vader mee, die heeft wel vaker succes met onderhandelen..als de prijs goed komt, is de rest van keukenkampioen gewoon oke.

  Marit beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 216. Henk en Iene  schrijft over Keukenkampioen:

  We werden meteen benaderd door een verkoper toen we binnen liepen. Toen we zeiden dat we alleen wilden kijken liep hij toch de hele tijd met ons mee. Hij stelde alvast wat vragen over wat onze ideeen waren voor de nieuwe keuken. Uiteindelijk toch maar echt een gesprek aan gegaan aan tafel. Toen ging alles wat rustiger en kregen we er een wat beter gevoel bij. De 3D tekening zag er mooi uit. We hebben een prijs gekregen maar toen we zeiden dat die voor ons iets te hoog leek werd er gezegd dat er misschien wel wat af kon. Daar moesten we dan wel een andere keer voor terug komen omdat de adviseur dat zelf niet zo direct kon zeggen. We hebben hier voor een afspraak gemaakt en gaan binnenkort weer langs. Zou fijner zijn als je meteen een scherpe prijs mee kreeg en weet waar je aan toe bent maar we gingen met een goed gevoel weg en hopen hier binnenkort een keuken te kunnen aanschaffen.

  Henk en Iene beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 217. fam wiersma  schrijft over Keukenkampioen:

  Top! Na het bestellen van het keukenboek, zijn we gebeld voor het maken van een afspraak bij de keukenkampioen. Eigenlijk wat te vroeg, maar we zijn toch vast een kijkje wezen nemen. Na twee weken hebben we een handtekening gezet en de keuken is net geleverd. Foutloos! Daarna kregen we ook nog zoals afgesproken (bij een aktie) de boretti buitenkeuken, ook deze werd afgeleverd en hebben we helaas gezien het weer nog niet kunnen proberen. Contacten met klantenservice verliepen vlekkeloos en de adviseurs hebben een pluim verdiend. Namens de wiersmaatjes uit groningen: Keukenkampioen bedankt!!

  fam wiersma beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 218. In het zak gezet  schrijft over Keukenkampioen:

  Ik en mijn vriendin kwamen op een donderdag 15/08/2013 bij de keukenkampioen aan te Kaatsheuvel.
  Wij werden vriendelijk ontvangen met een koffietje en er werd ons gemeld dat wij rustig mochten rondzien. Vragen stonden vrij. Wij werden ontvangen door een gladde verkoper. Grapjes maken, wat lachen, wat trucjes laten zien met sommige keukens. Tijdens het gesprek met bijbehorende 3d tekening werd er een clausule van 12 weken ingebouwd in de offerte, want dat was het volgens de verkoper, een offerte. Deze Clausule hield in dat je binnen 12 weken kon opzeggen. Zo vertelde de verkoper. Maar dat moesten wij wel tekenen. Anders gelde dit niet en zaten we vast aan een verkochte keuken. Mijn vriendin in goede trouw tekende en de verkoper zei dat we goed getroffen hebben. Nu enige tijd later (01/10/2013) willen wij niet kopen via De Keukenkampioen en wij melden dit aan de verkoper. En deze meldt doodleuk dat we een koopcontract hebben en we een keuken hebben gekocht zonder dat we nog terug kunnen. Ik vertel u dat deze vlieger NIET opgaat en ik alles in het werk zet om dergelijke praktijken aan te pakken. Ik hoop dat iedereen dit leest en zich niet laat beetnemen door dergelijke verkopers van welke winkel dan ook. Wij zijn niet tevreden over de manier van werken bij De Keukenkampioen en het laatste woord is daarover nog niet gezegd.

  In het zak gezet beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 219. Geert  schrijft over Keukenkampioen:

  Een keuken uitzoeken is leuk. Het onderhandelen over een prijs is minder leuk, maar blijkt er bij te horen. Dat een keuken geleverd wordt in een verkeerde kleur is niet leuk. Dat de Keukenkampioen vervolgens niet klantvriendelijk reageert door te zeggen dat het ons probleem is omdat wij de bestelling met kleurcode ondertekend hadden is al helemaal niet leuk. Na meermaals contact te hebben gehad met de winkel, bleek dat het kleurmonster die wij in de winkel hadden uitgekozen niet in het huidige assortiment meer te zitten. Daardoor had onze verkoper een andere kleurcode opgeschreven van het actuele assortiment die er het meest op leek in het boek. De winkel had ons verteld dat het kleurmonster dus niet meer in de winkel zou mogen liggen. Hier hebben ze zich overigens nooit over geëxcuseerd. Hierna hebben ze ons doorverwezen naar het hoofdkantoor, en ze hebben zich niet meer met de aftersales bemoeid.

  Hierna begon de constante communicatie tussen ons als klant, de winkel Keukenkampioen Alexandrium, de Keukenmonteur en het hoofdkantoor van Keukenkampioen.
  – Er waren bij de winkel en bij het hoofdkantoor inmiddels meerdere maattekeningen van onze keuken aanwezig, waarbij men niet wist welke tekening de laatste versie bevatte.
  – De kleur van de kastjes konden niet vervangen worden, enkel de frontjes.
  – De nieuwe frontjes hangen nu schever dan de oorspronkelijke kleur frontjes.
  – Men is bij de levering van de frontjes een aantal onderdelen vergeten, waardoor er opnieuw een levering moest plaatsvinden.
  – De plinten zijn door de keukenmonteur te kort afgezaagd, waardoor er een nieuwe plint geleverd moest worden. De nieuwe plint is vervolgens in de verkeerde kleur geleverd. Deze verkeerde kleur was overigens wel de kleur die wij wilden, waarvan de winkel ons vertelden dat deze kleur niet mogelijk was. De keuken monteur bewees het tegendeel.

  Ons geluk is dat bovenstaande ons geen extra geld heeft gekost. De gehele bestelling van de keuken tot aan oplevering heeft ons uiteindelijk 11 maanden geduurd. Wij hebben nu als resultaat wel een keuken die ons bevalt, maar dan met twee kleuren (kastjes en fronten).

  Ik vind dit alles en slordige afhandeling en geen klantvriendelijkheid van voornamelijk de winkel KeukenKampioen Alexandrium.
  Ik raad, om bovenstaande reden, dan ook af om een keuken te bestellen bij deze winkel.

  Geert beoordeelde Keukenkampioen met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 220. Henri  schrijft over Keukenkampioen:

  Na een wat mindere ervaring met Superkeukens zijn we meteen naar de keukenkampioen gegaan. Zeer gewiekste verkopers spraken je daar meteen met de juiste vragen aan. Hoe meer open vragen je kreeg, hoe langer je in gesprek bleef, dus langzaam gaven we wat meer informatie en werden we iets relaxter. We hadden van buren verhalen gehoord van agressieve verkoop, maar daar hebben we niets van gemerkt!

  Dit was voor ons toch de basis voor een nieuw ontwerp bij de keukenkampioen. We hadden wel het gevoel serieus genomen te worden bij deze zaak en de band met de adviseur werd langzaam beter. Mijn vrouw en ik wisten natuurlijk dat er aan het einde een handtekening gezet kon worden en dat hebben we na ampele overweging meteen gedaan (gezien de haast die we hadden met een nieuwe keuken). Tot zover goed verlopen!

  Henri beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 221. stel  schrijft over Keukenkampioen:

  Leuke ervaring met de keukenkampioen. wat superfijn is aan de keukenkampioen, is dat je er online van op de hoogte kan blijven wat de status van je keuken is op basis van een klantnummer. Zo gaat er ook minder fout aan je nieuwe keuken. Dan hoef je ook niet steeds te bellen naar de klantenservice van een keukenzaak. Na een aantal teleurstellende ervaringen bij edmon keukens in beverwijk en tulp in amsterdam arena, zijn we uiteindelijk dus beland bij keukenkampioen. De eerste adviseur was vrij dominant, maar met zijn collega klikte het beter. De switch was duidelijk voelbaar. We gingen aan tafel met een jongere verkoper. Het ontwerp dat we wilden was al redelijk duidelijk bij de vorige keukenzaken. Toch heeft de jonge verkoper van de keukenkampioen het ontwerp net even wat beter gemaakt. Vervolgens kwam het vreselijke onderhandelingsspel weer, waarbij de dominante collega er weer bij kwam. Uiteindelijk was de druk van de ketel en hebben wij een prachtige keuken gekocht voor 9.000 euro. Het inloggen en online bijhouden van je order, geeft ons het gevoel dat de keukenkampioen zijn zaakjes goed op orde heeft.

  stel beoordeelde Keukenkampioen met 5 uit 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 222. Jordy  schrijft over Keukenkampioen:

  Vandaag geweest bij Keukenkampioen in Zwolle. Werd aangesproken. Maar kreeg er geen goed gevoel bij. Meneer gaf me het gevoel dat ik het allemaal toch niet kon betalen. Ga nooit weer heen.Misschien had ik gewoon pech met de verkoper?

  Jordy beoordeelde Keukenkampioen met 2 uit 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 223. wil  schrijft over Keukenkampioen:

  Wij zijn bij de keukenkampioen geweest. Ontvangst was hartelijk. Er was alleen zoveel keuze dat ik het moeilijk vond de ideale keuken samen te stellen. Gelukkig hielpen ze bij de keukenkampioen goed mee. Uiteindelijk flink wat korting bedongen en met een goed gevoel afgewacht op de plaatsing. Ook die ging perfect, al was de achterwand niet helemaal compleet. Dat probleem werd netjes opgelost. Ik ben tevreden

  wil beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 224. W. Wagenaar  schrijft over Keukenkampioen:

  keukenkampioen utrecht kanaleneiland geweest.
  na 7-8 jaar laat zijkant fineer los en begint middenop fineer ook los te laten.
  garantie is niet meer geldig en we kunnen gewoon nieuwe deurfronten voor nieuwprijs bestellen.
  keuken hoort wel wat langer dan een aantal jaar mee te gaan, toch????

  W. Wagenaar beoordeelde Keukenkampioen met 2 uit 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 225. Wim  schrijft over Keukenkampioen:

  We voelden ons wat te oud voor de keukenkampioen, maar dat kwam gewoon door de jonge verkopers. Voor ons gevoel toch meer een zaak voor jonge gezinnen. We zien er ook bijna geen oudere verkopers meer; vroeger zag ik die vaker en dat geeft voor mijn gevoel meer kennis aan een keukenadviseur. Toch hebben we er een mooie keuken gezien. We zijn netjes aangesproken en gaan er binnenkort vermoedelijk een offerte laten maken.

  Wim beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 226. Loub  schrijft over Keukenkampioen:

  Goede service bij de keukenkampioen, ze namen ruim de tijd voor ons we hebben een nieuwe afspraak gemaakt om te onderhandelen over de prijs

  Loub beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 227. suus verver  schrijft over Keukenkampioen:

  Bij de keukenkampioen goed geholpen leuke man, grapjes maken en interesse tonen werkt toch altijd! hebben een super leuke keuken gevonden bij hun, nog wel onderhandelen dus die 10 tips komen zeker wel van pas denk ik! ik ben benieuwd wat we er voor gaan betalen!!

  suus verver beoordeelde Keukenkampioen met 4 uit 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 228. Myrthe S.  schrijft over Keukenkampioen:

  Vandaag bij de keukenkampioen geweest. We werden erg goed geholpen. Er werd ruimschoots de tijd voor ons genomen. We zijn nog niet helemaal klaar, moeten nog over de prijs onderhandelen.

  Myrthe S. beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 229. Hans  schrijft over Keukenkampioen:

  Keukenkampioen Villa Arena, bezocht op vrijdag jongstleden. Enthousiast en hartelijk ontvangst, jammer dat het team in de showroom zat te lunchen, dit voelt niet goed.
  Verkoopster voelde direct goed aan wat wij wilden, na een verblijf van 4 uur, kregen wij uiteindelijk de prijs te horen. Fors! Jammer dat het opsturen van de 3D presentatie niet gelukt is, Uiteindelijk met een redelijk gevoel de winkel verlaten. Voor een keuken in een ruimte van 2,8 x 2,9 meter en een startprijs van 12.000,- euro dat komt in eerste instantie niet goed over. Wat zou het fantastisch zijn geweest als wij en een goede 3D foto hadden ontvangen en dat er bij het vertrek direct een goed prijs was afgegeven, zonder de ‘ik moet eerst de directeur bellen om hiervoor toestemming te geven’. Maar muv de prijsstelling en onderhandeling, een prettige en professionele indruk van Keukenkampioen.

  Hans beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 230. Mio  schrijft over Keukenkampioen:

  Vriendelijk en meedenkend. Helaas was de offerte boven budget en is er van te voren al gemeld dat er weinig aan de prijs meer te doen zou zijn.

  Mio beoordeelde Keukenkampioen met 3 uit 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden